Írt róla a Győri fórumon a Kisszakinak válaszolt, csak nem emlitette benne a lány nevét....
Írt róla a Győri fórumon a Kisszakinak válaszolt, csak nem emlitette benne a lány nevét....
szerintem nem is volt, csak irigykedik ;)
kalandor007!
Le-falusiazol minket, miközben olvasni sem tudsz, .. sőt írással is vannak problémáid - legalább is Kazinczy biztos forogna a sírjában, ha látná a mondataid, mondatszerkesztésiedet.
1. nem a p.nára értette Gabo30, hanem a fogalomra. Arra célzott, hogy p.na, és p.na között is órási a különbség, és nem azt írta, hogy tág p.na a jó. Ezt csak te akartad így kiolvasni, mert neked most ilyen beszólalós napjaid vannak. Ha nő lennél akkor megérteném, mert rá lehetne fogni, hogy a piros napjaid vannak (bocsi lányok) .
2. Igazad van, hogy a te környékeden vannak jó lányok is, de azok nem itt hírdetnek, és ha már feszegeted az ár.kat, akkor azt is tudhatnád, hogy azok a jó csajok jóval több rózsát igényelnek, 250-1000 európai rózsát 1-2 órás előadásért. Azért vannak a te környékeden, mert azokat a sógorok a határ túloldalán megtudják fizetni. Ugyanakkor, ha már annyira nagyon jól tudod, hogy kik a jó csajok, akkor idáig, hogy hogy csak egy csajról írtál pozítiv vélemyént (Diana43) ? És e mellett csak negatívumokat említettél. Ne haragudj, hogy ha őszinte vagyok, ez alapján, ha neked ez a nő jó, akkor sajnállak téged, és csak irigység szól belőled :)
3. Mielőtt véleményt alkotsz egy közösségről nézz önmagadba! Írásszakértő valószínűleg az eddigi hozzszólásaid alapján téged hozna ki olyannak, mint amiket most itt állítottál. Lehet, hogy egy pszichiáterhez el kellene menned, és beszélned vele, hogy vajon miért alakult ki a kisebbségi komplexusod. Mit akarsz bizonyítani? Kinek? Ki nem fogad el téged, akit szeretnél, hogy elfogadna. Hasonló kérdéseket tenne fel neked. De lehet, hogy csak én értékellek többre, és egyszerűen egy utolsó kis falusi HVCS vagy, és itt éled ki magad. Remélem több örömöd is van az életedben, mint amit itt szerzel...
4. Azt irod, hogy írtál Kleo-ról, hol? Mert nem találom. Barátom ugyan a kereső, de ő sem találja.
5.
üdv és derűs napokat
Kár rá pazarolni a szót :) biztos a Kleonál tervezett látogatása nem ugy sült el ( vagy korán sült el) és most itt irosgat dolgokat ami nem is lenne baj mert mindenkinek lehet véleménye csak azért most az hogy " falusiak" én nem mértem ezt... eddig irt hozzászólásai Nagykanizsa, Zalaegerszeg... az olyan nagy város??? Na mindegy legyen neked karácsony "okoska"
FALUSIAK és AMATŐRÖK! Látod ezt staffi??
Mester tanits!
Háhááá bocs nem tudtam profi vagy ,,, te figyejél mán oszt basz*ni szeretel ? :)
Olvass vissza egy kicsit! De amugy akiket felsoroltál ,hogy irsz róluk infot azokat megsem közeliti a szolgáltatása! :)
Jó nő,, hm tág fogalom mint a pina..az már megint más kérdés hogy kinek mi jön be jah és mennyiért..
Én még nem jártam a Kleonál , de ha neked savanyú volt esetleg a szőllő a lánynál attól még más érezheti magát nálla jól! Az meg ,hogy kinek mi számit " fullos csajnak " ki gondolja ugy esetleg ,hogy az a lány 10/10 az megint legyen már mindekinek a saját dolga! Örülj neki ,hogy te láttál már jó nőt .........édes istenem!
Hali!Tudtok olyan hölgyet,amelyiknek extra szűk a puncija? :)
Most már mindent értek...Ti még nem láttatok nyiregyházán jó nöt! Ez biztos , és irjátok is ..igy mindjárt más a leányzó fekvése , de elárulom vannak nála sokkal jobb testü nők is akik tényleg tudják mit hogyan kell adni , legföképp fogadni , hogy mindkét fél örömét lelje benne.....Napsütéses Jóészakát ott nektek!
Fórumozok !
Ti milyen Kleorol beszéltek? irtok ilyen kritikákat...meglepődve olvasom ..mert akiröl én tudok az messze nem ilyen tipus .en Kleo 25 röl beszélek irtam is rola kommentet,
Kriszta23-at próbálta már valaki? Ha igen, akkor leírhatná mit tapasztalt!? 0-24-es csajok nekem gyanúsak.
Fogok írni Anett36-ról, Angelin21-ről, Dórcika30-ról, Anikó27-ről, Zsuzsa37-ről, Dorina33-ról, Daniella32-ről.
Előljáróban annyi hogy Daniella a legjobb, bár szerinte GinaD az:)
Megkockaztatom hogy nem o van a kepeken.
Barna bőr. Nagy tetkók. Sötetbarna haj. Sportosan vekony de formas alkat.
Nem rossz csaj, és a hozzaallada is okes, de ideje lenne "frissíteni" a kepeit...
Miben tér el a képei a valóságtól? Felszedett pár kilót esetleg, vagy mi külömbség?
Gina 24
A kepek nem fedik a valosagot vagy nagyon regiek :$
Lakás közepes, célnak megfelel. Parkolas könnyű.
Testalkat tesztetős. Barna bőr. Szép cicik, formás fenék.
Rózsa elég salátás.
Franciaja nagyon izlett, lelkes es odado.
A sok és nagy tetovalas volt az egyetlen negatívum.
Osszesegeben ajánlott.
Nekem valahol még megvan lementve a gépemen a csaj fotója :)
Éreztem hogy nem stimmel valami, de nem akartam írni ,hogy rossz érzésem van a sok profi képekkel kapcsolatban! :(
Ok értem . A hölgy neve ?
Elmentem. Szóval Kleo. Azt leszámítva, hogy az amúgy sem alacsony alap*r mellett minden + fizetős extrának számít, nem rossz a csaj. Tényleg jó teste van, beszélgetni is lehet vele. Szex közben a nyögések feltűnően műek(nem tudom van-e ilyen szó), de lehet neki tolni rendesen, nem nyafog, hogy "így nem jó, úgy ne csináld mert nem szeretem". Bár a képek lényegesen jobbat mutatnak, de én még biztos visszamegyek hozzá.
Negatívum az *rak mellett, hogy borostás volt, szúrt a puncija is meg a lába is. Ja és lovagolni nem tud(szerintem).