Sziasztok MK-társak.
Lola35 valóban a képeknek megfelelőek ,jártam nála tiszta ápolt,cserfes tüzes hölgy.
Bár a korában van egykis csúsztatás szerintem.
Sziasztok MK-társak.
Lola35 valóban a képeknek megfelelőek ,jártam nála tiszta ápolt,cserfes tüzes hölgy.
Bár a korában van egykis csúsztatás szerintem.
Anett 36
Valóban túljátsza a szerepet
Kb.8 évvel idősebbnek néz ki az arca alapján
Kezdőknek ajánlott
Én teljesen meg voltam vele elégedve
Jessyka = Lola ??????? Nem néztél be valamit?? én nem ugy látom hogy véletlenül is egyezne a két lány ! Lolánál nem voltam még (Jessykánál sem ) de a Loláról kaptam infot privátba és megbiztható szolgáltatónak tartják, és hiszek annak aki az infot adta! Nekem most is az a véleményem a két hölgy nem egy és ugyan az !
Visszatért városunkban Melinda! Kb 3 hete voltam Nála, hát nem semmi. Rövid ott létem alatt rajtam kívúl még másik két vendéget is lerendezett. Profitmaximalizáló! Csak a pénz számít. Amúgy a képek és adatok nagyjából stimmelnek, talán a kor és a súly adat egy picit több. Abszolút szilikon cici és szilikon száj. Árak majdnem budapestiek. Egy patront megér, de BF-re senki ne számítson, francia csak gumival, érződik a futószalag szerep és a kiégés a csajon
Mia 25 is ott rendel.Az valamivel korrektebb volt. :)
Nem értek egyet. Nálunk megvolt a szimpátia, stimmelt a kémia is, közel 100% bf volt - az extra csók mondjuk lehetett volna több átéléssel. Amit írtál, abból kiindulva nem lehet túl jó színésznő. Részemről ajánlott, nekem a francia is bejött, a többiben én nem voltam a topon, de tuti visszamegyek, hogy bepótoljam. :)
Kicsi az esély rá,hogy most ilyen tulajdonságu lányt találj a hirdetők között aki ezeknek a felsoroltaknak megfeleljen! Persze vanna korrekt csajok de lehet nem nyújtja a barátnő felinget, vagy lehet érett csaj de barna bőrű, de azért ne add fel...... biztos lesz olyan aki végül is passzol neked!
voltam nála!Kedves csaj,csak nem nagyon akar csinálni semmit.Hanyatt vágja magát aztán dolgozz meg a p*nzedért :) lovagolni nem akar,francia is egy nulla.
Réka Masszázs (25): aki masszíroztatni megy, az nem fog csalódni.
Sziasztok!
Fiatal vékony lányt kit tudnátok ajánlani aki a hátsó kapun is be engedi a vendéget???
Aki tudja,hogy hány rózsaszálat kérnek a lányok átlagbanaz írja már meg privátban!?
Előre is köszönöm!
Nyíregyházi nagy cicis, telt Lya31-nek tudja valaki a számát. Köszi
Sziasztok!
Zsófi hírdetése kicsit ellentmondásos - csak autós kalandot vállal, vagy nálam, de a baránőjével is tud fogadni nála vagy nálam - akkor most hoogy is van ez? : )
Vissza olvasva a hozzászólásaidat 17 ből 9 -szer a Glória után érdeklődöl. Privátba is kérdeztél róla tőlem irtam, hogy nem voltam nálla, de biztos helyről tudom hogy megbizható jó szolgáltató a képei fedik a valóságot ! Azóta találkoztam vele személyesen is és meggyőződtem róla, hogy amit infot kaptam róla azok igazak teljesen a képeken valóban ő van , egy kulturált ígazi Nő, aki ha szembe jön veled az utcán tízből tízszer utánna fordulsz ( már ha nincs az asszony melletted ) és megindul a gondolat menet a fejedbe, mit is tudnátok kettesbe csinálni :) felesleges kérdezősködni utánna, nyugodtan látogasd meg nem fog megenni téged, ha rendes normális vagy hozzá, biztosan nem fogsz csalódni benne ! Jó vadászatot :)
Kösz ,,staffi :)
Én hiszek neked ! :)
Nagyon nem ajánlott!
Szép jó napot!
Tud valaki infót Liza18-ról???!
Cindy:
Néhány pozitív hozzászólás után meglátogattam Cindy-t. 2 hétig van a városunkban Glóriával együtt, tehát még a héten (igaz ma a hétfőt kihagyja). Telefonon pár hívás után elértem viszonylag könnyen, kellemes hang, ***moderálva***. Ebben viszont minden: csók, NFVSZ stb. Na, gondoltam félórácskával megnézem. Víztorony környéke, lakás korrekt. A hölgy van a képeken, bár van olyan képe, amin a hasikáját ügyesen eltüntették :-) Na de egyébként stimm minden. Teljesen korrekt szoláltató, keresi a vendég igényeit. A csók inkább csak "nyelves nyalogatás", az én felfogásomban nem ilyen, de ez egy dolog. Franciát megfelelően beszéli, nem felsőfokon, de egész jól. Lent is finom, tiszta, érdemes kicsit kényeztetni, vagy tényleg élvezi, vagy jó színész :-) Lovaglással folytattuk, amit szintén jól művel, majd hátulról, a szép popsiját nézve fejeztük be. Összességében nagyon kellemes hölgy, csak ajánlani tudom.
Ui: Glóriával együtt is kényeztetnek, de csak a vendéget. Egymást nem. Viszont "vándormuzsikusok", úgyhogy ki tudja mikor lesznek megint. HAJRÁ!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Mollyka es Dórcika. szerintem nagyon jó es élesben nyomják nem kamu leszbi......
Tegnap a városban járva (nem vagyok nyíregyházi) - előzetes tájékozódás után - felkerestem Norcit, akinél kellemes egy órát töltöttem, s már az elején megtudtam, hogy az utolsó munkanapját töltötte Nyíregyházán. talált a végzettségének megfelelő munkát. Így szerencsésnek mondhatom magam, hogy huncutkodhattam ezzel a kedves, rendkívül formás, csinos lánnyal, aki szolgáltatóként mindenképpen a legjobbak között említhető (debreceni és fővárosi tapasztalatok tükrében).
Aki a vendégei voltak, s a fórumban leírtakkal is segítettek tippet adni, bizonyára sajnálják, hogy már nem találkozhatnak vele. Köszönet Neked Norci az élményért!
Üdv mindenkinek!