Szofi 22 - Még tavaly voltam nála, akkor még más néven hirdetett. Írtam is róla beszámolót. Külsőre bejött a lány akkor is, viszont a szolgáltatása akkor csapnivaló volt. Mégis gondoltam adok neki még egy esélyt. Hátha.. Nem kellett volna.
Időpont egyeztetés könnyen ment. Pontosan érkeztem. Hívom, nem veszi fel. 10 percig hivogattam aztán meguntam. mondom nyomás haza. aztán gondoltam adok még egy esélyt 5 perc múlva megint csak megcsörgettem ( tehát 15 perccel az érkezésem után ). Felvette. Mehetek fel szuper. Ugyan az a lány nyitott ajtót aki tavaly. Kérdezte meddig maradok. Mondom fél óra. Biztos nem maradok 1 órát? Nem. ha esetleg nem várattál volna 15 percet akkor talán,de így kizárt. Oké de jól gondoljam meg, mert lehet meg fogom bánni. Na mondom kezdődik. Tavaly is így tukmálta az extráit. Most se lesz ennek jó vége. Mondom le vagyok izzadva mennék zuhanyozni. Azt nem lehet. Zuhanyozni csak az egy órás programban lehet. Mondom totál izzadt büdös vagyok. Nem baj. Ha maradok egy órát akkor mehetek zuhanyozni. Mondom oké akkor leszek büdösen, ha téged nem zavar, hogy büdös vagyok, akkor engem sem. Még le sem fekszek már húzza is a vegyvédelmit. Francia értékelhetetlen. Kb. 2 perce csinálja, amikor közli, hogy siessek mert mindjárt le fog telni a fél óra.Mondom nem kislány, szépen ki fogod tölteni a fél órádat. Mondja ne ordibáljak mert meghalják a szomszédok, mondom nem ordibálok, de ez van. Mondanom sem kell ez a fogadtatás és a hozzáállás annyira elvette a kedvemet, hogy gyakorlatilag fél hat lett. Mondom próbáljuk meg a franciát vegyvédelmi nélkül Hátha.***moderálva*** Mondom ***moderálva*** Így szerencsétlenkedtünk még egy darabig. valahogy előttem végül magam. Ruha fel. Még kioktattam, hogyan illik a vendéggel bánni,aztán húztam el. Az biztos, hogy én még csak a környékére sem megyek többet.