Volt már itt pár csaj aki vossza vonult, de nem tartott örökké.
Van ugy hogy más városban, más név más kór és megy minden tovább.
(Ok: Maja; még a többiek)
Volt már itt pár csaj aki vossza vonult, de nem tartott örökké.
Van ugy hogy más városban, más név más kór és megy minden tovább.
(Ok: Maja; még a többiek)
Ma volt utoljára Rami 21 :( Nincs többet abbahagyta! Köszi a kellemes órákat amit veled tölthetem el,sok sikert még több szerencsét kívánok! Egy élmény volt :) Üdv: Gabo
Sziasztok. Úgy döntöttem, meglátogatom Vivcsiit.Képei alapján választottam, nagyon bejött- bár ne tettem volna. 1 órás kalandra vállalkoztam . Extra volt a csók , amit igényeltem de az egész randi alatt nem történt. Telefonban még volt kölcsönös francia is, de mire a témához tértem volna közölte hogy ő nem szereti!!! Az ágyon sem egy takaró vagy huzat semmi nem volt. Törölközőt nem kaptam, kerestem magamnak....... Képei alapján ő nyitott ajtót csak jóval húsosabb volt élőben- hozzáteszem ez nem zavart. Az egész ott tartózkodás alatt a melltartót sem lehetett levarázsolni, telót nyomkodta, folyamatosan csörgött/ ez viszont borzasztó volt/ de legalább nem vette fel, folyamatosan unott volt! Én többet biztosan nem megyek, nagyott csalódtam.
Ugye Cimbi én mindig is mondtam,hogy a Bea nagyon jó kis csajszi ;-) !!! Szép napot!
Pár hónapja volt egy kis félre értésem a Bea 27 hírdetővel. Nem jött össze a találkozó.... írtam is, hogy igy felejtős lett nálam! Közbe irtak a fórumozó társaim, azért gondoljam át, mert megbízható jó szolgáltató! Ezért ma este meglátogattam a Beát! Elsőnek amikor beléptem kedvesen fogadott! Arcra nekem bejött, felajánlotta a zuhanyzást tiszta törölközőt adott, lakás célnak tökéletesen megfelel! A lényeg: rózsaszálak korrektek, hozzáállása nagyon jó, nem nyafog, simogathatod ,lovagló pózba kifejezetten ügyes! Francia, finom érzéki! Összeségében eggyáltalán nem bántam, hogy adtam egy újabb esélyt a találkozónak! Mindenképpen felkeresem újra a hölgyet!
... mert most nem hírdet. Múlt héten és az előtt volt itt, de fog még jönni. De már két éve is volt felénk...
Bakker, én ilyen nevű hirdetőt nem is találtam.
Carmen - Időpont egyeztetés könnyen ment. Élőben hatalmas szilikon mellek és szilikon száj. Nem teljesen az én világom, de jól ált neki. Aranyos, pörgős, nevetős csaj. Eredetileg fél órára mentem, de csak egy kellemes masszázst+franciát tudtunk kihozni a szituációból. Nem Carmen-en múlott. Masszázs kellemes volt a francia is. odatette magát. Szerintem megyek még hozzá.
Chyntia - Időpont egyeztetés könnyen ment. A képeken látott lány nyitott ajtót. Fogadtatás kicsit visszafogott volt. Fél órára mentem, de mondta is, hogy nincs több időm, mert már jön a követlező vendég. Gyors zuhany, majd francia. Kimagasló volt a francia tudása. majd a lényegre tértünk, változatos pózókban igyekeztem akrobatikus képességeimmel elkápráztatni, fél óra múlva szó szerint ömlőtt róla is meg rólam is a víz. próbálgattam a határait, a nagyon durvulást nem szerette, de azért lehetett dolgozni rendesen. A kezdeti visszafogottság is eloszlott és egy igazi kis vadmacska született belőle. Azon ritka csajok egyike akivel órákon keresztül el tudtam volna "szórakozni".Ő nem mondta, de tudtam, közelítünk a fél óra végéhez úgyhogy NFVSZ-el fejeztük be a produkciót.A végén úgy lerendezett, hogy a vérnyomásom szerintem karcolta a 230-at :) A produkció végére szerintem eléggé leamortizáltam, de én is alig álltam a lábamon. Ő elment zuhanyzni én meg húztam remegő lábakkal haza. a lépcsőházban Összetalálkoztam a hozzá igyekvő makktárssal, hát mit mondjak, nem irigyeltem :) Megyek még? Naná!
Hanna20.
A minap voltam nála, mivel nekem nagyon tetszenek a vékony hölgyek. A képek teljesen jól vissza adják a lányt, egy magas, vékony, csinos személy fogadott az ajtóban. Jól kezdődött a "randi", de menet közben azért kiderült, hogy a kölcsönös franciát azt egyáltalán nem szereti, de még azt sem ha a puncija simogatva van. Nem igazán érhettem hozzá semmilyen formában sem. Egyébként a csókja az elég heves, és nyelves volt. Nedvesedett is rendesen, ezzel sem volt gond. De mivel az általam leginkább preferált dolgokat nem élhettem meg vele, így egy jót beszélgettünk. :D Nekem emberként bejött a hölgy nagyon, de róla is azt gondolom, hogy nem erre a szakmára született.
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok! Mindenkinek.. 🙂 🙂
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok lányoknak, fórumozó társaimnak, szerkesztőknek!! :) Nőknek sok meglocsolást kívánok, de vigyázzatok szemetekbe ne menjen :D
Bianca - Múlt héten hirdetett masszázst az apróban. Elmentem hozzá, nem csak ***moderálva***. Egynek elment, nem volt rossz, de kimagasló sem. Próbát megér(t).
Dóra 21 -
Az előzőekbne leírtaknak minden tökéletesen megfelel! Régebben volt szerencsém hozzá, és az akkor tapasztalt "unottságnak" nyoma sincs. Valamit átértékelhetett és más szemlélettel áll a mindennapokhoz. Valószínű tudja meddig és miért csinálja, azt viszont teljes bedobással. Hozzá teszem nem igazán értem ezt a barátnőfeeling dolgot!?! Nem gondolom, hogy barátnőt keresni járnak az emberek ilyen szolgáltatást igébnybe venni, sőőt...a legtöbben barátnő és feleség mellet teszik ezt elmondások alapján. Persze ettől az érzéki érintés és a kedves símogatós előjáték jól esett Dóra -21-től
Kedves, mosolygós, mindent úgy csinál ahogy a vendég kéri. Zuhanyzás kötelező. A teste 10-ből 10! Arca bájos. NF ha kéred, utána a pózok száma csak a vendég "teherbírásán" múlik. 4-5 pozícióváltás és egy kellemes fél óra után jókedűen és elégedetten távoztam. Rózsaszálak reálisak. Azt kapod amit kérsz, illetve amire számítasz!
MIndenképpen ajánlott kategória!
ALIZ 19
kéró átlagon aluli.Csajszi nagyjából a képeknek megfelelő.
BF van, kedves, jó fej. Jobb, ha szexi fehérneműt visel végig.
Franciában gyenge kezdés után, elég jó javulás és VSZ koronaként.
Jól kezeli botot.
Szép jo estét mindenkinek (legslább olyan jót mint nekem)!😆😆
Remegős láb jelet tennék de olyan sajnos nincs!
Úgy döntöttem ma hogy meglepem magam egy frankó hármas élménnyel! Betti28 és Zoé35 lettek az áldozataim. Mivel Zoét már ismertem így biztos voltam benne hogy nem érhet majd csalódás! Érkezésemkor Betti nyitott ajtót egy apró szexy ruciban és combfixben...
Zoé éppen akkor végzett a zuhanyzással és lépett ki a fürdőböl! Istenem azok a mellek mindemt kiemellnek!Úgy haza viném csak az asszony...
Tusolás után irány a kéjlak! A Zoé lefele a Betti felfele indultak kis idő után cseréltek!Vegyvédelmi felszerelés előkerült és a Betti ki is használta a lehetőséget olyannyira hogy Zoéig el sem jutottam! Az akció után kaptam egy kellemes masszázst közben jót beszélgettünk és sokat nevetgéltünk majd láb remegve de feltöltődve és ki ürülve távoztam!
Ezek után én úgy gondolom hogy a hármast róluk kellene elnevezni!😆😆
Ahogy időm engedi újra tiszteletemet teszem náluk!
Azt legaláb kiírta, hogy szomszédoknak akció? Vagy kúpon füzetet mellékelt hozzá? Ha nem akkor tényleg gyenge marketing volt részéről! 😂
Kedves ***moderálva***!
Gyenge volt a marketing, több helyre beszórhattad volna, kicsit erőszakosabban! Akciókat is kiírhattad volna, több képet, színesebben, és összefűzhetted volna, mint a Penny újságot!
Üdvözlettel: Z ügynök
Ui.: a továbbiakban nem tartok igényt a szolgálataidra...
Zoé-35 itt van újra voltam és be tettem neki a lukba,,mivel ezt a sportot gólrajtszák lőttem neki egy nagy fehér labdát,,így lett vége a félidőnek meg mind kettőnek.Ha újra nálunk jár, nálam biztos góllövőre talál :D
... félreértések elkerülése miatt, mert páran rákérdeztek üzenetben Cynthia -val kacsolatban:
Azt írtam, hogy a "Képek alapján nem feltétlenül lehetett beazonosítani, hogy ő az"
Ezt a mondatomat pontosítanám, hogy hogyan értettem: A kép és a valóság egyezik. A leírt mondatomat arra értettem, hogy a mostani képek alapján nem lehetett kitalálni, hogy a régi Cynthia az, aki ismét nálunk járt. remélem így érthető...