Szerdán volt szerencsém meglátogatni Claudiát! Nem fogok most ódákat zengeni róla , megtették ezt előttem és utánam is egy páran. Van egy dolog amiben szerintem megegyezik a véleményünk Claudiánál nem érheti az embert csalódás.
Pénteken Ramit hívtam, de nem tudtunk időpontot egyeztetni. Később viszont visszajelzett, hogy mégis tud fogadni. Elég rendhagyóra sikeredett a találkozó viszont mindvégig jól éreztem magam. Az egy órában sokat beszélgettünk mindvégig nagyon kedves és figyelmes volt. Nagyon is! Olyan rég voltam nála, hogy el is felejtettem milyen kellemes vele az együttlét . Az elején meg is jegyezte, hogy régen jártam nála. Az egy óra egy kicsit elhúzódott, de még így is kevésnek éreztem szívesen maradtam vona még tovább. Egyvalamiben biztos vagyok ezentúl gyakrabban fogom látogatni. Ramiról korábban írtak már jót is meg rosszat is. Én mióta járok hozzá mindig csak azzal a Ramival találkoztam akivel maximálisan meg lehet elégedve az ember. Azt meg különösen köszönöm neki, hogy pénteken mégis csak tudott szakítani rám egy kis időt.