:D egy élmény volt nekem is :P
:D egy élmény volt nekem is :P
Köszi Rami a mai napot! :)Végre csak rámért valaki a kedvencek közül, ez is ritka hogy ennyit keljem telozni mire találok egy jó szolgáltatót.
tinus28: én is meglátogattam én általában olyan lányok társaságát keresem ahol bf van. na vele ez megvan tudtam vele beszélgetni és amit nyújtott nekem az is bejött persze ez az én véleményem. biztos meglátogatom még ha erre jár
Már majdnem egy hét telt el , hogy meglátogattam Gabyt az új helyen ezért úgy gondoltam Dórát is illő lenne felkeresni. A telefonszáma neki is megváltozott, de az adatlapon más is változott extraként van lehetőség KF-re. VAN ISTEN! A szobába érve mondtam is Dórának, hogy élnék ezzel az extrával ha lehet. Azt a választ kaptam, hogy lehet csak nem most. Utána meg is magyarázta, hogy miért én ezt el is fogadtam bár nagyon lehangolt. Ezután megkérdezte mi lenne ha szólnánk Gabynak éppen nincs vendég nála. Belementem a dologba igazából nagyon is örültem az ötletnek. Jó volt újra látni természetesen tőle is megkérdeztem, hogy van-e lehetőség a KF-re legnagyobb örömömre igent mondott. Ezek után hármasban vágtunk bele az utólag igen csak rövidnek tűnt egy órának. Kezdésnek jól átmasszíroztak majd Gaby az arcomra ült Dóra pedig a lenti dolgokat intézte megjegyzem nagyon kellemes módon. Így elvoltunk egy darabig majd Gaby következett lovaglóval kezdtünk meg is jegyeztem hogy így hamar végem lesz vette is a lapot pózt váltottunk én következtem hátulról közben Dóra simogatott én meg próbáltam a melleit elérni. Az a helyzet, hogy az evolúció jól kitolt velünk csak két kezet hagyot jelen esetben ez kevésnek bizonyult. Ezután Dóra lovagolt egy kicsit majd megcsilogtatta francia tudását Gaby pedig ismét felém térdelt így nyalakodhattam megint, igazából itt végem is lett. Ezek után beszélgettünk egy kicsit Gaby átmasszírozott és megpróbált mégegyszer életet lehelni belém persze ő is tudta, hogy ez veszett fejsze nyele. Azért nagyon kedves volt tőle.Azt hiszem ezt a délutánt még sokáig fogom emlegetni ahol a főszerep mindenképp ezé a két csodás lányé.
Köszi az infot, nézegettem én is, de igy már van ki indulópont legalább :)
Jártam Tinusnál. Háát... nem nagy szám. Van nyafogás és műnyögés. A cicik leharcoltak. Egyszeri alkalom volt részemről.
Ivett függővé váltam!Amit nyújt ez csaj fenomenális!Egy baj van sose birom ki a fél orát!:-)
Hmm. .... Ezek szerint nem csak nekem lett nagy kedvemcem ez a lány :D Én például szerda késő este időztem el nálla hosszabb időre, mindhatnám ugy is Pezsgőzéssel egybekötött szexuális estét tartottunk egymásnak :D
Ma újra meglátogattam Claudiát ő is új helyre költözött legalábbis nekem még új volt. A lakás nagyon rendben van tetszik. Másodszor voltam nála az első találkozás szuper volt ahogy írtam is. Azt gondoltam, hogy azt nem nagyon lehet felülmúlni de szerencsére tévedtem. A közös zuhanyról nem mondtam mert könnyebben feloldódok tőle. A szobába érve Claudia átvette az irányítás mivel egy kicsit félénkebb vagyok az átlagnál. Az egy óra alatt amit vele tölthettem végig ő irányított ami egyáltalán nem zavart sőt! Szerencsére elidőzhettem a lábai között és ez nagyon tetszett csak remélni tudom, hogy neki is. Ezután következett még az aktus két pózban, majd egy fincsi francia amit megspékelt egy olyan dologgal amiben még nem volt részem. Ezt a dolgot most nem részletezném, kicsit szokatlan volt de egyáltalán nem kellemetlen így is lett végem. A végén jó erősen átmasszírozott, beszélgettünk és elszívtunk egy szál cigit. Az egy óra így tizenöt perccel hosszabb lett de nem tette szóvá. Úgy gondolom, hogy ilyen egy tökéletes este. Ahogy a liftben álltam azon gondolkoztam miért nem kérdeztem meg, hogy maradhatok-e még egy órát nem baj majd legközelebb. Mert természetesen lesz legközelebb már alig várom.
Tegnap ismét voltam Gabynál. Új helyre költöztek és hát hajtott a kíváncsiság. A lakás könnyen megközelíthető és megint földszinti így legalább nem kell sokat lépcsőzni. Belül is rendben van a fűrdő is jobb. Egyébként nincsenek nagy igényeim ilyen téren, legyen tisztaság meg egy ágy ennyi. A lényeg viszont nem változott természetesen Gabyról van szó. Megint kellemes egy órát voltam vele nagyon jó kis műsort prezentált. Változhat a helyszín változhat a telefonszám nem számít . Gaby szerencsére nem változik ugyan olyan jó!
Adry 26 kis római csaje alacsony kis cicis, NF átlagos, mehet több pózba no nyafi elég jól irányítható,egy próbát megér, van még mit csiszolni a tudásán.Meg kaptam amiért mentem ,és elégedetten távoztam :))
Mia 31: Régebben az Eperjes utcán voltam nálla, szerintem olyan 2 éve! Akkor ajtó nyításkor egy nagyon csinos lány fogadott pont mint a képeken :) minden rendben volt semmi nyafogás..... egy dolog fájt kicsit, nem volt kölcsönös francia és igy nem volt lehetőségem megkóstolni egy ilyen finom kelyhet :( viszont.. azota olvastam rola egy pár infot és azt írták kicsit finyásabb lett , cicikre nagyon vigyázz, nem nagyon engedi a simogatást. háttttt. . .. nem tudom nekem akkoriba nem volt ilyen tapasztalatom vele!
Csütörtök délután gondoltam felhívom Ramit hátha tud fogadni régen voltam nála. Szerencsém volt egyből felvette. Szokás szerint egy órát kértem meg is beszéltük így aztán a délutánom egy kicsit jobb hangulatba telt mert tudtam, hogy este Ramival nagyon kellemes egy órának nézek elébe. Így is történt zuhany után Rami kezdett, aki már volt nála biztos igazat ad nekem, hogy a franciát mesterfokon beszéli. Nagyon vigyázni kell, hogy az ember nehogy idő előtt elmenjen. Éppen ezért megkérdeztem, hogy lehet - e szó kölcsönös franciáról mert ugye ez a legutóbbi látogatásomkor elmaradt. Most nem mondott nemet így volt szerencsém elidőzni a combjai között. Bevallom őszintén nagyon élveztem a dolgot és ahogy észrevettem Raminak sem volt túl kellemetlen. Sokáig elvoltam a lábai között majd ismét Rami tartott francia nyelvleckét. Mikor már éreztem, hogy mindjárt végem gumit kértem ő pedig beleült és lovagolt egy kicsi. Rami lovaglásban is verhetetlen nem is bírtam sokáig pár perc alatt kivégzett. Kicsit kiszáradtam amíg Rami kiment innivalóért ránéztem a telefonomra szomorúan láttam, hogy lejárt az idő. Igazából még beszélgetni sem tudtunk úgy elrepült az egy óra. Egy biztos nagyon elégedetten távoztam. Rami előtt le a kalappal ő az egyik legjobb. Aki elmegy hozzá biztos nem fog csalódottan távozni.
Nagyon sok boldog nőnapot kívánok minden kedves hölgynek! Köszönöm,hogy vagytok!
Nőnap alkalmából sok puszi a hölgyeknek 🌹🌹😘
Boldog NŐNAPOT hölgyeim 🌹🌹🌷🌷🌷🌺🌺🌺
Boldog Nőnapot!A hirdető hölgyeknek.🍀🌹🌹
Tegnap végre sikerült meglátogatnom Gabyt! Rég nem voltam nála ugyanis mikor lejár a munkaidőm akkor sajnos neki is,amikor bedig napközben ráértem volna akkor ő nem volt elérhető. Ezért nagyon megörültem, hogy az utóbbi időben szombaton is fogad vendéget. Megbeszéltük, hogy délután mennék és egy órát szeretnék maradni. Megérkeztem pontosan a megbeszélt időpontban teljesen nyugodtan hiszen már többször is voltam nála, azt azért hozzá teszem eleinte még a telefonos egyeztetések is nehezen mentek mert mindig túl ideges voltam . Volt olyan lány aki rámtette a telefont mert annyira zavarba voltam, hogy alig tudtam értelmesen beszélni azt gondolhatta biztos részeg vagyok. Na mindegy ez volt a múlt mostanában már egy kicsit rutinosabb vagyok hiába na gyakorlat teszi a mestert legalábbis ezt gondoltam. Visszatérve Gabyhoz ott álltam az ajtó előtt teljesen nyugodtan addig a pillanatig amíg ki nem nyílt az ajtó, ahogy megláttam elszállt minden önbizalmam mintha először lettem volna nála. Mindig így járok tehát mégsem vagyok még elég rutinos Gabyról viszont ez nem mondható el nála hamar feloldódik az ember . Szerintem Nyíregyházán az egyik legszebb lány. Valószínűleg sokat számít az is a szépségén kívül, hogy nagyon kedves és közvetlen beszélgetni pedig kifejezetten jó vele. Az egy óra alatt viszonylag sokat beszélgettünk ugyanis szerintem az első tizenöt percben kivégzett. Utána kaptam egy hosszabb masszázst bár nem tudom mennyi idő telhetett el mert teljes időzavarba voltam nem volt nálam óra Amikor menni készültem megkérdezte próbáljuk-e meg mégegyszer ez nagyon kedves volt tőle pedig tudta, hogy nálam ez nem szokott menni . Mindenesetre nagyon kitartó volt mindent megpróbált és már majdnem sikerült de a végén mégsem jött össze. Ez van! Nem az ő hibája velem van a baj. Egy biztos a szombat délutánomat kellemesebben el se tudtam volna képzelni . Sajnos ez volt az utolsó szombat amikor dolgozott ezután még ritkábban fogok tudni vele találkozni ez azért lelomboz rendesen. Valahogy meg fogom találni annak a módját , hogy azért ne kelljen teljesen lemondanom Gaby nyújtotta örömökről. Remélem nem csak nekem telt ilyen kellemesen a szombat délután. Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett!
Ha jól megy,a jövőhónap második etapjába meglátogatom én is Cynthia 28 at, mert már régóta tervbe van,:) mindig akkor jön mikor pont elfoglalt vagyok,de ami késik az nem nyúlik.
Chyntia28 :Régebben volt itt több alkalommal is! Amikor első alkalommal meglátogattam egyből meg volt a kémia köztünk :) Francia, aktus rendbe volt, kedves közvetlen ami a telefonba elmondott tájékoztatást az valóban ugy is volt! Persze, hogy amikor időm engedte és itt volt a városba meg is látogattam többször is Nekem akkoriba az "utazósok" közül ő volt a kedvencem!! Igaz egy éve jártam nála utoljára mert mikor jött egy két napra pont nem értem rá, de simán merem ajánlani aki szereti a megbízható csajokat akik mellesleg értenek is a férfiakhoz :)