Kelemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Kelemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Kellemes húsvéti ünnepeket! Hölgyek, Urak. 😊😊
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, a lányoknak,, makktársaknak és a szerkesztőknek! Hölgyeknek sok locsoló pasit, srácok tojásokat megfestettni a hölgyekkel, rúzsos felsőajkakkal :)
Lassan igaza lesz Gargabának, tényleg elég lesz bekerülni a Claudia30- hoz!
Mindenben meg kell erősítenem kutya1 hozzászólását, Claudia egy tünemény! Délelőtt voltam nála egy fél órát (bruttó 45 percet) és fantasztikusan éreztem magam vele. Mindenképpen ajánlott a hölgy!
*** moderálva *** korrekt, szolgáltatás színvonala magas!
Szia kedves Dzsozz! Megkerlek hogy ne irj valótlant mivel te tegnap nem voltál nalam késő delutan érkeztem meg es nem igazan dolgoztam ,senki nem ment el aki jott az maradt. Szerintem ossze keversz mas lánnyal. Puszi Martina
Martina 30: óriási fake. Nem ő van a képeken! Plusz 20 kg legalább. Ajtóban sarkonfordultam!! Részemről nem ajánlott.
Fruzsi 24 aki igényli ha odalent kényeztetik, és szereti is ha jól csinálod:) Fincsi édes fazonra borotvált puncika hm.NF átlagos,Bf is ok ,kis vékony szép cicis nem magas csajszi.Élőben még jobb mit azon az egy fotón amivel hirdet szerintem, nem szeret lovagolni pedig az a egyik kedvenc pózom, nem lényeg 1xer meg volt hogy vissza megyek e még nem tom talán.Egy látogatást mindenképp megér.
Claudia(30):
Jártam nála, nagyon rendben volt minden. Lakás tiszta, rendezezett, egyedül fogad. Fényképekkel megegyező, kedves, tisztességes, odaadó. Barátnő fíling, élvezi amit csinál, leste minden kívánságom. Elvarázsolt, olyat hozott ki belőlem, amit nem is gondoltam volna. Nagyon ajánlott kategória.
Köszönök mindent, éljen az okos róka!
Ez igen válaszoltál a saját írásodra 😅😅 bravo! Téged sem az eszedért fognak elvenni az már biztos😂😂😂
Ma reggel Lisa 29-nél jártam ,kellemes francia ,mehet több pózba no nyafi :)Részemről ajánlott jó szolgáltató. (Péntekig van nálunk)
Ha nem megy a bolt reklámozzuk magunkat 😂😂 xd
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Sziasztok, nem régen voltam Xénánál és nagyon pozitív a véleményem róla, nem tudom hogy ki volt nála de egy nagyon aranyos csaj és igazán tudja a dolgát az ágyban... 😊 Nagyon jól lehet érezni vele magunkat. És beszélgetni is nagyon jó partner.. Nem olyan nő aki ha vége az aktus küld elfele, ha nem kellemesen elbeszélget a vendégeivel. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm hogy le írhattam ezt.
Ma úgy gondoltam szakítok a régi szokásokkal és a kedvenceim helyett kipróbálok egy új lányt. A választásom Lola 24-re esett (20-as számmal hírdet) a telefont egyből felvette meg is beszéltünk mindent. A lakásba érve ugyanaz a lány fogadott aki a hírdetésben a képeken van nagyon szép élőben is. Miután levetkőztünk ő kezdett franciával ami átlagosnak mondható utána én dolgoztam egy kicsit a combjai között a reakciójából ítélve nem tudtam eldönteni, hogy ez jó neki vagy sem ugyanis nem vettem észre semilyen reakciót. Az aktus egy pózról szólt én voltam felül, de nem is akartam mást kipróbálni végül a kezei között lett végem. Összességében talán lehetett volna egy kicsit aktívabb igaz ez nem rajta múlott hiszen folyamatosan kérdezte mit hogyan szeretnék csak én nem voltam valami segítőkész.
Azért nem mondom azt, hogy egyalkalmas mert szerintem most én nem voltam 100%-ban ott , valahol máshol jártam közben. Úgy gondolom, hogy ez a történet megér egy folytatást. Összefoglalva az estét Lola egy nagyon csinos széparcú lány aki ha megfelelő instrukciókat kap akkor biztos elégedetten távozik a vendég.
Az elmúlt hetekben újra meglátogattam pár alkalommal Jessy-t (az apróból, +36/70.....27). Most is nagyon kellemes volt a vele töltött idő. Csodás francia, formás cicik, finom, szűk punci. Két menet között kellemes beszélgetés. Nekem ez a sokszor emlegetett BF. Biztos hogy visszajáró leszek (már vagyok). Részemről ajánlott. 😊
Pár napja lehetőségem nyílt egy kis szórakozásra. Sajnos a kedvenceim mind foglaltak voltak (top5). Kívánságlistáról Zsófi (3x) szintén nem ért rá, így végülis Döniznél kötöttem ki. Nem bánom, hogy így alakult, bővült a kedvencek köre. Szimpátia megvan, csinos, kedves nő. Együttműködő, jól csinálja a dolgát. Jól éreztem magam, egész jól elbeszélgettünk az együttlét után (ez azért nem mindenkivel megy). Nem csak kamuból írta az adatlapján, hogy "kivégez", valóban kiürült tárral és elégedetten jöttem el. Részemről ajánlom, de csak félve, nehogy ő is állandóan foglalt legyen később.
Sofia 20 - Vakrepülés volt a részemről. A képek megtetszettek és telefonban is szimpatikus volt a csaj. Az ajtóban meglátva egyből Rami jutott az eszembe. Szerintem hasonlítanak egymásra. Nem túl kezdeményező, de amit kértem abban partner volt. Többször kérdezte mit, hogyan csináljon. Mindenben igyekezett a kedvemben járni.Egyetlen negatívum: a lakás kicsit lepukkant, de jártam már rosszabb helyen is. Valószínűleg megyek még vissza hozzá.
Ma reggel én is jártam Zsófi(35)-nél! Igazad van Gabo, nagyon jó volt. Szép, csinos (csinosabb, mint a képeken), kedves, tisztességes szolgáltató. Megvan a barátnő fíling, csak a kedvemben akart járni végig. Oda teszi magát és élvezi is amit csinál.
Végre Ny.házán is találtam egy normális hirdetőt!
Nekem az etalon Debrecenből Niki(32) és Kamilla(23), igaz Ő már nincs. Akik régebbiek tudják kikről beszélek. A hely tisztasága és igényessége ahol fogadtak, mindig illatos és új törölköző stb., és főleg a szolgáltatói hozzáállás, pedig Kamilla masszőr volt. De, fényévekkel verték a hirdetők 90 %-át. Bárcsak dolgozna még!
Ez is szubjektív beszámoló! Nekem nagyon számít az erotikán kívül, a kedvesség, az emberi hozzáállás!
Jo kis beszámoló, kedvet kaptam hozzá a Pamelához :) Köszi :)
Pamela (25)-ről szeretnék megosztani egy kis pozitív infót, mindezt azért, hogy több nyíregyházi vendége legyen (bár lehet, hogy van neki elég), és gyakrabban látogasson el hozzánk, mert véleményem szerint a legjobb ingázó szolgáltató, legalábbis azok közül, akiket én próbáltam.
Már előre leszögezem, hogy drágább az átlagnál, de meg is éri, az biztos. A képei teljes mértékben fedik a valóságot, és szerintem a mellei kicsit nagyobbak is élőben, mint a képeken! :) Pont tenyérbe való, vagyis éppen nem fér el a tenyeremben...
Jól, és erősen maszíroz, a franciatudása olyan, hogy majdnem attól elmentem idő előtt... Ráadásul natúr, ami nálam alap. Nem tudom mi... a vastag ajkak, és a tökéletes testének a látványa pucsítás közben... Arcra is szép, kicsit vadócos.
Szexben is vad, gyorsan szereti, legalábbis mikor lovagolt, gyorsan és mélyen csinálta, de ha kéred, hogy lassítson, megteszi. Nem válogatós, bármilyen pózt lehet tőle kérni, és élvezi is amit csinál. Azt nem mondom, hogy elment közben, de nem sok híja volt szerintem... Biztos, hogy sportol, vagy sportolt valamit, mert olyan kemény a segge, amilyet még nem fogtam! Ha ez valakinek mond valamit, olyan testre, mint Dóra (22).
A hozzáállása is tökéletes. Kedves, kommunikatív, és nem kell előre odaadni neki ami jár, ami nálam egy nagy piros pont, mert az a tapasztalatom, hogy aki előre kéri, az csalódás lesz. Nem 100%-ban így van, de 80%-ban. Volt már, hogy ez volt a mérleg nyelve, hogy sarkon fordultam az ajtóban...
Szóval mindenkinek csak ajánlom, vagyis csak az olyanoknak, akik megbecsülik.