Nati 34.. nekem már 2x er meg volt, ha jól megy a héten meglátogatom mivel csak péntekig van nálunk.Részemről ajánlott szolgáltató! :)
Nati 34.. nekem már 2x er meg volt, ha jól megy a héten meglátogatom mivel csak péntekig van nálunk.Részemről ajánlott szolgáltató! :)
Hívtam Ramikát azt mondta hogy franciát semmilyen formában nem vállal,hát nagyon szomorú lettem.......bízom benne hátha meggondolja magát...........
Szerintem Kállósemjénből gyalog indult be Nyíregyre hozzád, azért nem ért oda időbe a Bella 🙂De amugy tényleg nem okoskodni akarok de ha kérdel a forumon többen is jelezték volna neked, hogy felesleges foglalkoznod vele, de azt hiszem van is róla info irva!
Tisztelt tarsak!! Ma delutan hivtam bella 21 nyiregyhazan ,megbeszeltuk higy talalkozunk 18ora 30kor a kis tesco parkolojaban ,mikor oda ertem hibtam azr mondja 10 perc s jön ,rltelt 10 perc hivom 5 perc ott vagyok mondja eltelik 5perc hivom erre azt mondja higy 1 ora mulva , mondom neki ha mar ide hivtal akkor gyere mar ,jo jon feleli . Na azota is jött ,feladtam !! Bellla ha olvasod akkor uzenem neked hogy ennyire paraszt nem lehetsz!!! S még finoman fogalmaztam!!!
Kedves Gumibogyó!
Több alkalommal átvertelek? Ha a lelkednek könnyebb legyen úgy, de nem az a típus vagyok aki játszik a vendég idejével, én is meg tisztelem a vendéget egy SMS-el, esetleg egy csörgéssel ha bármi közbe jön,! Olyan biztosan előfordult, hogy kértem néhány percet mert csúszásban voltam, vagy közbe jött valami amit el kellett intéznem! 😊
További szép napot! 😘
Egyik szavaddal ütöd a másikat! 1x csíped utána meg fikázod! no coment,, Rami az egyik legjobb szolgáltató!!
Tuti Ramika.
Staffi nak ő a kis kedvence.
Én is csípem. Engem többször átvert, megváratot, játszott a logó szabadidőmmel, ezért nálam ki esett mózeskosárból.
Elárulod ki az a korzós lány..........?
Mai napom : Délelőtt tiszteletem tettem a korzó mögött az eggyik kedvencemnél! Franciába még most is kivégez pillanatok alatt, nem tudom de nekem nem csak mint hírdető hanem mint NŐ a civil életbe ugy is nagyon bejövős 😉😊 Egy jó óra múlva már le fixáltam egy időpontot a Vanessza 26-nál :Régota figyelgetem, űzenet váltások köztünk, volt márt itt régebben, ezért biztam benne, hogy vissza tér😊 Tudom, hogy a Leslie barátomnak nem jött össze vele a randi 😣🤔 De... ez a lány nagyon ott van a szeren!! Beléptem az ajtón már simogatott, kedves, aranyos, egyből mondta a zuhany lehetőséget. Cici egy csoda, csinos, kis kemény fenék, nevet, mosolyog, Franciával kezdtünk végig szembenézős, amikor már megfelelőlen felserkentett kérdezte szexelünk??? Közbe huncut mosoly az arcán, persze igent mondtam, első póz lovaglás, bele ült ahogy kell, nem nyafogott, jol mozgott finoman nyögdécselt közbe a két csoda cici előtte mozgott, a szemem megállt rajta mint a sült halnak!!! Közbe puszilgattam a ciciket, aztán hátulról kértem "hadd tegyem magamévá" Komolyan mondom amikor bepucsitott azt hittem elájulok, nagyon komolyan tette, áhhhhh ilyen nincs is azt gondoltam.... na aztán abba a pózba se volt nyafogás, amikor megfogtam a fenekét azt gondoltam ezt soha nem engedem el, ugy kell elperelni tőlem ügyvéd álltal! Kérdeztem tőle van franci@s befejezés mert ugye én gumiba nem birok végezni, de egyből mondta ha ugy szeretnéd ugy lesz.... ott is végig a szemembe nézve értem el a csúcsra😍😘 Sajnos ez a hölgy nagyon ritkán látogat el a városba, de ha többet jönne kinem hagynám egyszer sem! Lakás nagyon rendbe van, tiszta uj lakás!! Ui:Leslie barátom elhiszem, hogy kicsit felhúztad magad de ha teheted ne hagyd ki ez a lányt!!! Halgass rám 🙂😉😉😉
Lilike26: Volt már itt 08.10én pár nap Nyiregyen akkor hivtam mindennap mig hírdetett de sajnos nem értem el, irtam neki üzenetet el sem olvasta! Azota követem a hirdetését utoljára Békéscsabán volt, most újra itt van a városba! Hivom naponta többször folyamatosan ki se csöng... Hirdetése igy kezdődik: "Fiatal lány várja hívásod.... de" jányom ", hogy várod a hivást ha be se kapcsolod a telefonod??? Vagy csak egy kitalált hírdető vagy? Egy fantom? Amugy meg minek is idegesitem magam rajta nem is értem... Csak nem értem a logikát benne, hírdet de nem lehet elérni soha... áhh, nekem ez magass...🙂
A közelmúltban végre sikerült meglátogatnom Mirát. Egy órát töltöttem vele és jól éreztem magam. Itt most le kellene írnom részletesen, hogy milyen volt hátha valaki kedvet kap hozzá. Nem teszem! Ma délután ugyanis felhívtam megbeszéltük 16 órára megyek és egy órát maradok. Eljött az idő hívtam nem vette fel hívtam még egyszer és mégegyszer de semmi. Ez így ment egy órán keresztül a végén feladtam. Gondoltam ha már elindultam nem megyek haza tele tárral ezért felhívtam a Vanessza 26 néven hírdető hölgyet. Már majdnem feladtam mikor végre felvette a telfont meg is beszéltük 17:30-ra megyek mivel szorított az idő csak fél órát kértem. A megadott címhez érve hívni kezdtem ő sem vette fel. Közben elkezdett szakadni az eső beáltam egy kapubejáróba onnan hívtam. Félóra hívogatás után ismét feladtam elindultam haza.
Innentől kezdve a két lány részemről nem ajánlott. Pedig a Mira szolgáltatásával meg voltam elégedve de ez a mai nap kiverte nálam a biztosítékot. A Vanesszánál még nem voltam de ez így is marad.
Ha a vendég lefoglal egy időpontot de nem megy el és ezt nem is jelzi akkor a hölgyek ki vannak akadva. Akkor kérdem én ha lefoglalok egy időpontot és ott vagyok időre hívom is a hirdetőt de az basszik felvenni a telefont akkor én ne legyek kiakadva? Legalább visszacsörgetne vagy küldene egy sms-t hogy hívjam vissza ahogy a Rami szokta de nem. Itt most lehet védekezni azzal, hogy azért nem jelez vissza nehogy bajom legyen belőle. Nem tudom ki, hogy van vele de ha egy hírdetőt több mint félórán keresztül hívogatok azt biztos nem családi körben teszem. Én azt hiszem joggal várná el ilyenkor az ember, hogy valami magyarázattal szolgáljon a kedves hírdető hölgy. Még az sem baj ha valami hazugsággal a semminél az is több és legalább nem érezzük úgy hogy hülyére vettek. Azt hittem lesz egy kellemes vasárnap délutánom de a hölgyek tettek róla, hogy ne így legyen. Ezek után részemről felejtősek.
Beszéltem a Viki24 hírdetővel nem rég, valahogy így kell fel venni egy telefont, valahogy így kell elmondani egy étlapot, full kedvesen, nem unottan, ahogy ő tette! Eddig is szemeztem vele, de ezek után biztosan meg is fogom látogatni igaz elmondása alapján jövő héten Debrecenbe lesz, de figyelem a hirdetését és ahogy vissza tér Nyiregyre azonnal meglátogatom :)
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Szia luna 29nagyon jol eriztem magam veled remelem maskor is tudok hozzad menni mert mindenben profi vagy puszi
Ez így van, pontosan tudja mi kell nekünk!
Zsófi 35,, Úgy jó ahogy van! Nálam még mindig az egyik legjobb TOP szolgáltató.😊 👌🔥🔥
Szia! Mit irtam rólad rosszat?? írtam, hogy nagyon nem akarok negatívat írni(pedig írhattam volna) Kamu? Mi a kamu? Nyiregytől 10km voltál kb.... nekem nagyon eggyalkalmas volt az eggyüttlét, nem volt jó igy nem is mentem többet, ez se kamu! Kis alacsony csaj vagy ez kamu? Képek kicsit fel vannak túrbózva ami nem baj mert sok lány művészi képeket is felrak de ez se kamu? Én soha nem írok ki lányról infot főleg nem negatívat ha nem voltam nálla! Hozzád is voltam... de tudod mit.... elmegyek majd újra és negl@tom javult - e a szolgáltatásod azóta :) Ha jobb lett, eggyből ki írom a forumra :) Igérem neked :) Tov@bbi szép estét :)
Szia foglalmam sincs te ki vagy. De egyet hagy mondjak mar neked mire jo ez hogy ijeneket irkálsz ki rolam..?! Ami nem fedi a valoságot sött amit le irtál mind kamu..!, De tudod mit nem izgat mert aki ismer es jár hozám folyamatosan az csak teged röhög ki! Na szia
Hello Urak! Évek óta látogatom az oldalt meg a lányokat, de nem tudtam hogy van fórum... :D Na mindegy pár infó:
Kitty 40-es dúskeblű szöszi: Néha nálunk is jár ezért gondolom tudjátok kiről van szó. Nekem ő volt évekkel ezelőtt az első "ilyen lány". Nagyon jó élmény volt, mindenben készséges volt és hát azok a cicik hmm...
Erika38: Nagyjából átfutottam a korábbi írásaitokat és én is csak ugyanazt tudom elmondani, korrekt volt végig francia OK, aktus OK.
Pati: Szép és kedves, a franciája jó, de nagyon hogy is mondjam... "gépies" sajnos az aktus nem is jött össze ez részben az én hibámból is adódott.
Dórcika: Úgy látom már nem hirdet egy ideje, de ő nagyon jó élmény volt számomra, mindent teljesített amit kértem.
Még volt pár lány, de ők átutazóban szoktak lenni és nem ugrik be a nevük, de majd figyelem ha itt járnak és akkor írok.
A közel múltban Anetka18 - hoz volt szerencsém. A várostól ugy tíz kilométerre volt megtalálható,lakás nem volt, kocsiba volt a pásztoróra! Nagyon negatívat nem akarok írni a hölgyről maradjunk annyiba nekem nagyon " egyalkalmas" látogatás volt! Kor nem vészes max egy év plussz, kis alacsony lány, a képek fel vannak turbozva kicsit :) Aki nem hiszi járjon utánna.... :)
Tegnap amikor voltam a Raminál, beszélgettem vele egy kicsit mondom van egy új lány, Perla 28 érdeklődtek nálam de nem ismerem a hölgyet! Erre mondja a Ramika itt van velem szembe lévő szobába! 😁😁 Mondom neki a végén bemutatod nekem? Mondta persze, de sajnos amikor jöttem elfele szólni akart neki a Rami, de kiment a városba vásásolni :( Ha valaki esetleg volt nálla, vagy tervezi esetleg akkor egy kis infot szivesen olvasnák róla a fórumon! Meglátogatnám, hogy magam járjak utánna, de most időhiányba szenvedek :(