Hello ma este nem?
Hello ma este nem?
Holnaptól vagyok csak sajna.
Sziasztok Lili 36 telfonszámát küldjétek el sajnos lekerült a hirdetése köszönöm.
Szia Focus!
Várjuk az infot! :-)))
Üdv: Thomika
Hitelességről annyit hogy megkaptam a fotógarit. XD
sziasztok
reginarol van mar valami info?
valaki meglatogatta mar:)?
Helló,
Rubi 30 az kamu. Ennyit a fényképgaranciáról!
Üdv.
sziasztok.a multkorába voltam deliánál.nagyon kezdő,alig fért bele a f...am,amit hangosan jelzett is.lovagolni nem akar,meg van egy szép házőrzője is .vigyázós kategória.
kklaci neked privát uzit szeva.
Kérem valamelyik itt hirdető lány küldje már el nekem pontosan leírva persze privátba,hogy hogyan müködik a hirdetés feladás A-Z mindent írjon már le. Szeretnék feladtni itt a 1 hirdetést a barátunk gyula képeivel persze arcképes képekkel,hogy a kezdö kalandvágyok ne szaladjanak bele még véletlenül sem mert elégsokan csak rábukkanak az oldalra kiválasztják pont ezt a réti négert és na bumm megvan a baj és talán így tudok valamennyit segíteni.Sokat olvashatunk róla és munkásságáról.Szerintem nagyon sokan vannak akik belesem olvasnak a fórumba nem is tudják,hogy van ilyen.Az is 100% vannak akik mellényultak és nem írnak mert szégyelik vagy nem szeretnének róla beszélni mitörtént akkor és ott velük.Már csak ha csak annyit elérek,hogy az ajtóban felismerik az is valami mert onnan még vissza lehet fordulni mert bent már betámadnak a cigók.Nagyon sokszor úgynyit ajtót a kis bantu csaj,hogy elbujik az ajtó mögé és azt mondja gyere be mert meztelen vagyok meg hasonló dumák.Takaritsuk ki a szemetet.Onnan tudok róla annyit ,hogy én is beleszalatdtam kapkodtam nem olvastam a fórumba bele de se baj.Nekem az a pénz apró amit ott hagytam neki meg kenyérekellett.Meg hamegjelenik valami újj hirdetés 1-ből hívom mert a hangját 1ből felismerem de hirdetései 98% a képekböl levágom,hogy ő az.
Remélem olvasod ezt te réti néger emlékszel én voltam az aki kifeléjövet az ajtóval poánbasztalak 1jópár éve.
Elöre is köszönöm a segítséget.Csáó
Ui:Kérem a kedves szerkesztőséget ne moderálják ezt a hózzászólásomat köszönöm.
Hello
Linda23
Kitty23
Senki nem tud semmit??
Regináról? Fel sem veszi a telefont. Tegnap hívtam. Szerintem kamu a csaj.
Kiment Svájcba állítólag dolgozni 18 évesen, mert ugye a svájci strici sem hülye, hogy fiatalabbat alkalmazzon, mert menne a börtönbe mint Berlusconi, de rájött, hogy a p*nz nagyrésze nem nála landol és hazajött. Ő írta, hogy a "nem épp kedves főnökei..." Vagy nem is volt kint csak egy svájci oldalról vett le képeket.
Amúgy most ki a Gyula?? Csak mert az itt hirdető csajok képeiből jelenleg nem tudok rájönni?
Drága Flaska annyi közöd van ehez meg hozzá értésed, mint nekem az autó szereléshez.Aki volt nálam egyszer nem mondta hogy kamu vagy nem kamu.Azt azt a kifejezést hogy faxopó srtici nem tudom miért nem jó ugy kifejezni hogy nem épp kedves fönökség.Jah és ha meg néznéd a web oldalt már ha lenne annyi eszed akkor tudnád hogy onnan nem tudod leszedni a képeket.Lehet hogy te épp egy kedves konkurens vagy, vagy egy
kocsog srtici.De az tuti hogy eszed nem sok van.
Helyesírás az nem megy :)
Ha felcseszik az agyadat,akkor neked menne a helyesírás ? Mert szerintem nem ! :)
Igazat adok Reginának ellkellene mened és megnézned mert így,hogy szerintem kamu az kevés.Csáó
Megírnám neked,hogy ki az de olvasd vissza a privát beszélgetést idézem (Álisd már le magad) ezt írtad vagy nem?