Jó estét mindenkinek!
Nem tudom kinek vicces ez hogy hív állandóan és csak halózik a telefonba, szórakozik az emberrel, el se megy a megbeszélt címre, időpontra, de már elég unalmas mert már csinálják valakik ezt egy jó ideje.
Jó estét mindenkinek!
Nem tudom kinek vicces ez hogy hív állandóan és csak halózik a telefonba, szórakozik az emberrel, el se megy a megbeszélt címre, időpontra, de már elég unalmas mert már csinálják valakik ezt egy jó ideje.
Anna24: a leirtakat én is megerősítem. Az egyik legszebb csaj. Teljesen úgy néz ki, mint a képeken, amik mind művészi képek. Ritka, amikor azt kapja az ember gyakorlatban is, mint a képen. Arcra is az átlagnál szebb, szerintem 99 férfi 100-ból szépnek mondaná. Ajánlom én is. Hozzáállása átlaghoz képest kiemelkedő.
... én már nem késtem le... :)
Anna 24 : Nah ez az etalon. Péntekig marad. Nekem sajnos ez nem fog összejönni a héten. :-(
Debiben látogattam meg. Csinos, bombacsaj. Fehérneműben, illatosan fogadott. Lágy zene és fények. Nagyon normális kiscsaj!
Nekem ugyebár nagy elvárásaim vannak. Annyit kértem Tőle, hogy hadd élvezkedjek a testével és ne aggódjon, semmi olyan nem lesz, ami kellemetlen. Így is volt, kellemesen nyaltam (bárhol), nagyon finoman ujjaztam. Az NF nagyon kellemes volt, utána lovaglás, majd NFVSZ. Kellemes beszélgetés.
Szinte már szerelmesen távoztam.
Zoé 20:
Összességében kellemes találkozó volt! Én voltam az első aznap nála, nemsokkal előtte kelt ahogy mentem. El lehet vele beszélgetni, igaziból aktus közben is mivel nem tudja élvezni, teljes mértékben munkának tekinti amit csinál. Ettől függetlenül nem nyafog, francia kellemes, aktus ahogy szeretnéd, kivéve, hogy ő van felül mert azt nem szeretni. Hát én sem szeretek felül lenni, így oldalról dug***tam miközben elbeszélgettünk. Végül csak misszonáriusban fejeztük be. Smink nélkül is szép lány, vékonyka testalkatú, tenyérbe illő mellekkel, nagyon kellemesen szűk pun***val! Én végig élveztem bár tény, hogy hiányzott legalább a látszata, hogy ő is! :D Na de azért mentem, hogy egy fiatal csinos lánynak betegyem és elélvezzek, ez sikerült is így végül pozitívan konstatálom a projectet! :D LEgközelebb popsi miatt meglátogatom még, ebben még kezdő elmondása szerint.
Múlt héten munkából kifolyólag a városotokban jártam megint, tavaly nagyon kellemes emlékeket szereztem amikor egy annó hirdető Zoé 18 nevű lányt meglátogattam, gondoltam megint messze vagyok otthonról, nem lát rám senki, nézzünk megint egyet. Már meló közben elkezdtem volna leszervezni az esti programot, de sajnos a masszázs rovatban kinézett 25 éves lány mindig elutasította a hívásomat, a keresztnevére már nem emlékszem. Biztos nagyon elfoglalt volt, isteni dögös fotói voltak fent a hirdetésben, sajnáltam is. Na mondom kell egy B terv, kinéztem magamnak Zoé 20-at.
Szokásos kör, több lépésben kapom meg a címet, körút, könnyen odataláltam. Rend volt nála, nem volt kupi, mint amiket eddig láttam és kb ennyi volt a jó tulajdonság. Rózsák száma átlagos, első ránézésre hiányoltam a sminket róla, sebaj tanulok ebből is, majd legközelebb felhívom majd a figyelmét a vendéglátómnak, hogy rajzoljon valami arcot magának, mert így nem az igazi.
Végig rohant, háromszor szóltam rá nagyon kedvesen, hogy ne cibálja, végül feladtam, úgy láttam hogy nem ért hozzá, vagy nem is akarja komolyan csinálni.
Közben 3 percenként csörögtt a telefonja, oldalra nyúlt és kinyomta, mondanom se kell, hogy elég illúzió romboló volt.
Aztán amikor végeztünk, de még a kifizetett órából még volt bőven, akkor mondtam ,hogy akkor a hirdetésben írt masszázs dolgot kipróbálnám, mondta, hogy azt ő nem bírja sokáig.
Valami hátsimogatást ott leművelt, közben félkézzel üzenetet írt a telefonján, és mondta hogy már a következő ügyfél itt vár a ház előtt, szolidan jelezve, hogy elhúzhatnék már.
Én nem is erőltettem ezt a dolgot, de gondoltam billentyűzetet ragadok hogy elmeséljem nektek, milyen a Zoé 20 nevű lány.
Az a "baj" hogy ezekre a fiatal feszes husú csajokra porcosodik a gyík nálam, de ha ilyen hanyag szolgáltatást fognak nyújtani, akkor én simán átnyargalok a negyvenes gyengéd milfekre, aztán majd nézhetnek a kislányok mint a kiszántott egér...
Ez a helyzet srácok. Üdv.
Ááá szerintem ez te is tudod, 1-2 havonta visszatérő golddigger, csak most jobb fotókat csinált, így kevésbé felismerhető. :)
Én ezt írtam róla anno: 'Meneküljetek! Fordított szolgáltató, nála te fogsz szopni, szerencsére negyedszerre egyből leesett, hogy vele már megjártam a farkak útját, úgyhogy az ajtót sem kellett átlépni. Egyébként lefogyott, és baromi jól néz ki, de keress vissza a korábbi neveire pl Lina 21! Az külön vicces, hogy visszatért az első helyére, ahol volt szerencsétlenségem találkozni vele.'
Amúgy volt szerencsém is két igazi igazi csodához mostanában (sajnos egyik sem hirdet most):
Lia 22 egy szuper tini, én nem gondoltam volna, hogy egy poszttini csaj ilyen bf-et tud kínálni, Daniellával szemben csak annyival maradt el, hogy vagy 10 perccel tovább tartott odaérni. :D
Szonja 19: szintén tini, de ő nagyon. Kicsit lelkiismeretfurdalásom is lett, mikor megláttam, de a szupercukisága gyorsan feloldotta a dilemmát, úgy kaptuk szét egymást, mintha egy londonba emigrált 8-10 éves barát extrákkal kapcsolat épp csak hazajött volna.. :)
Nagyon szép csaj és a telefonban is nagyon kedves. Éppen ezért ha meglátogatod olyan szopásban lesz részed, amire nem tudsz felkészülni. Ezt írtam róla 2 éve:
"Luca24 ( Jelenleg nem hirdet ) - Ha odáig fejlődne a technológia, hogy lehetne emlékeket szelektíven törölni, akkor az lenne az első, hogy kitöröljem az elmémből a Lucánál történt letogatásomat. Nem megyek vissza többé hozzá, de még a helyet is nagy ívben elkerülöm."
Pár napja beszéltem a Lia24 szolgáltatóval... régebben is volt itt, most vissza tért pár hete... váltottam is vele üzenetet amibe azt mondta "Új hely, új életkedv" valamelyik nap hívtam Pécsen hírdetett, érdeklődtem. tőle várható-e, hogy vissza tér Nyiregyre..? Teloba nagyon kedves volt, semmi unott hang... ezek után még kiváncsibb lettem rá, és várom, hogy ujra Nyiregyen hírdessen tuti meglátogatom és megbis fogom írni a tapasztalataimat.. :) Lia24 remélem mielőbb találkozunk😉🙂
Ritkán írok ide, de tegnap újra sikerült meglátogatni, a megközelíthetetlennek hitt Belly -t.
Ahogy korábban is írtam róla a fényképei nem túloznak, s bár a rózsák száma nem kevés, de ez abszolult megérte.
Mosolyogva fogadott, s a francia isteni volt ( a fanyalgóknak jelzem natúr s nem védőfelszerelésben) s a szexben is nagyon odatette magát.
Rám figyelt, nem voltak zavaró körülmenyek vagy nyafizás.
S meg mindig szerintem is neki van a legkerekebb popsija a városban.
Vigyázzatok rá mert megérdemli.
Adélka Virágként reinkarnálódott újra 🤔😊😊
Ugyanilyen érzéssel távotam tölle én is Nekem is egyszeri látogatás volt.
NE ALLITS VALOTLAN DOLGOKAT!! NYILVÁN HA NEM HANGOSAN BESZELTEL VOLNA A LAKASBAN AMIT DIREKTKERTEM NEM CSAK FEL ORAT HAGYTAM VOLNA HOGY MARADJ! A MÁSIK NEM EGY SZEXBABA VAGYOK AKIT EROSZAKKAL GYURHETSZERDEMES ELGONDOLKOZNOD
Egyre több olyan szolgáltató látogat el városunkba,akirők jó beszámolók vannak,de itt a felét se teljesítik! Elértünk odáig,hogy sok rózsáért szinte semmit se kapunk! Lassan egy cici simogatás,nyalogatás is már extraként számolandó! Hol vannak a régi jó szolgáltatók,szolgáltatások,akik még élvezték is ha egy pasi kényezteti őket!! Hmmm
Wiky
Voltam nála hatalmas cicik nagyon odateszi magát.
Telt lányok kedvelőinek ajánlom. Aprohirdetésben van fent.
Bella 21
Tegnap voltam nála, voltak vele a házban, engem ez is zavart.
De volt ami jobban, semmit nem enged alig lehet hozza érni, nagyon kerülendő szerintem, a rózsák is jóval drágábbak de nem az baj csak nem a semmiért.
Végülis elmentem Amandahoz nala mar voltam ajánlott.
Ja, de megd*gni hagyta!
Letti25, Lia24 régi ismerősök csak új köntösben😉😉 hát.... :(
Kedves Látogatók/Hirdetőnk!
Kérjük ezt a vitát ne ebben a topicban folytassák. Erre van megfelelő rész a fórumban
Mi az hogy normális? Te vésed kőbe? Amit az emberek 70%-a tesz vagy szeret? Vagy 51%-a? Amit 20%-a tesz vagy szeret az már nem normális? Hihetetlen szűklátókörűség ennek a szónak már a a felvetése is itt. Minden normális, ami mindkét (vagy akár három, négy, stb.) partnernek jó vagy OK. Amit Te nem szeretsz, szeretheti más. Mégha "normális" vagy (szerinted) nem normális nő/férfi is.
Pedig sok pasi szeret ujjazni!