Pedig sok pasi szeret ujjazni!
Pedig sok pasi szeret ujjazni!
Sziasztok ez egy nagy hazugság amit a Roxy részéhez írt. Szerintem egy normális embernek nem lenne szándéka egy nőbe nyulkalni.
Hali! *** moderálva ***
*** moderálva ***után Roxyhoz mentem fel, aki szívesen fogadott, igaz csak egy fél órára. Bár tényleg mutatós csaj és nagyon kedves is, *** moderálva *** a seggét se ujjazhattam. Volt egy kis uncsi szopi, aztán egy laza anál, ami mondjuk jó volt. Végén a spriccnél azt hittem odateszi magát, de semmi, egy konyhai törlőbe folyt bele az egész. Részemről ez is csak egy sima ürítés volt, *** moderálva ***.
Ha már így belejöttem írok még pár tapasztalatot.
Alexa: Sajnos a szopóművésznő Alexa ritkán érhető el, nekem eddig jó élményeim voltam Vele. Bár testileg nekem annyira nem jön be, de kedves. Szeret alpárian beszélni szex közben, jól szopik, herékkel is eljátszik. Segget is nyal extrában. Baszni is lehet keményen, újdonságként közben kérte, hogy fenekeljem el. Nah ez új dolog volt nekem és meg is tetszett. Sajnos mint írtam, nagyon ritkán érhető el. *** moderálva ***
Méri 30: vagy ki, lehet nem is ez a neve. Göndörke mélytorkozó csajszi. Nah az tényleg letorkozta, nem úgy mint a husis Nonóka, aki olyan DT-t ígért, aztán alig tudta bekapni. *** moderálva ***
Bella 21: Kállósemjénben egy korrekt családi házban fogadott, de nem volt egyedül, voltak a házban. Csinos basznivaló kislány. Nah gondoltam fasza lesz, de nem. Semmit nem engedett, *** moderálva ***. Tiltólistás.
Elkacsingattam Debrecen és Miskolc felé is. Miskolcon érdemes Tinához menni, igazi nimfomán csaj. Minden korrekt volt, anál, orál, DT, ujjazás. *** moderálva ***
Mezőkövesden Beababy40 is rendben volt. Bár a hasa nagyon ereszkedett volt, de a családi háznak szolgáló helyszín príma volt. Bea seggét élvezésig ujjaztam, utána szó szerint szétkúrtam, simán szétspriccoltam az egész testén. *** moderálva *** volt, remegő térdekkel távoztam.
Debiben voltam Anitabellini -nél is, az is korrekt volt, *** moderálva *** is.
Lehet, hogy nekem sok az elvárásom (ujjazás, arcra, vagy NFVSZ, anál) de korrekt szolgáltató alig van itt Szabolcsban. Rengeteg a hazudozó c.csaj, akik semmire se jók. Amilyen felhozatal meg van, arról jobb nem beszélni. Még Gaby/Dóri páros kimaradt, azokra még rárepülök.
Köszi, hogy elolvastátok. Bye!
Üdv mindenkinek. Nemrég voltam Roxy 27 társaságában. Bár a képeken látható élénk vörös haj, (ami miatt elsőként kiszúrtam) hiányzott. De nagyon odatette magát, kedves volt és élvezetes volt a vele töltött idő. Negatív kommentet eddig sem láttam róla, de nem is tudnék írni. Ilyen szolgáltatók kellenének Debrecenbe is.
Nem azértt írtam ki már két hete beszéltem vele, de amugy láttam én is a viber értesitőt... :)
Csak nem egy Viber értesítő érkezett egy régi telefonszám feltámadásáról! 😆
Most pár hétre le kell lépjek sajnos hanyagolni fogom a csajokhoz járást, de még egy pici infot megosztok veletek... "Lehet", hogy hamarosan vissza tért egy szolgáltató akit én az egyik legszebb hölgynek tartottam akit valaha meglátogattam az itt hírdetők között... 😉 Lehet.... kiváncsian várom 😉😊
Amint írtam meglátogattam a Zara28-at. Amikor utóljára voltam nálla akkor megbeszéltük következőnek egy or@ra megyek :) ugy is tettem most! Szóval hol is kezdjem, oda érkeztem a pláza közelébe van a lakás! Ajtonyitás, Zara csinos mint mindig régebben is. Kedvesen üdvözölt, megbeszéltük amit megszoktak a vendégek beszélni a hölgyekkel ilyenkor. Gyors zuhany után már az ágyon feküdtem, mellém bújt hozzám simúlt és csábosan kérdezte mivel kezdjük? Közbe elkezdett simogatni, mondom rád bizom... erre mondja egy csókolózással esetleg? Mondom jöhet, aztán elkezdtünk csokolózni de nem csak olyan szájra puszi.... ahogy kell érzékien finoman de nagyon jó volt! Azon gondolkoztam ezt soha nem gondoltam volna, hogy a Zarával egyszer csókolozok🙂 Aztán egy nagyon komoly natur franci@t tolt nekem már akkor éreztem ez a lány ma nagyon komolyan oda teszi magát! Francia után mondtam neki huzza fel a gumit és kérdeztem tőle, hogy meglovagolna-e engem a Zara kezdésnek? Annyit mondott örömmel! Na már most egy kegyetlen jó lovaglást kaptam tőle! Ahogy szeretem... teljesen bele ülve, csipő mozgással, előre - hátra mozogva isteni volt, percek mulva kértem, hogy hátulról is kipróbálnám a hölgyet, felcsillant a szeme, mondta nekem ez a kedvenc pózom, mondom nekem is😉😉 Ugy bepucsitott édesjó istenem, áhhh... hihetettlen de magamon is meglepódtem mert én nem tudok gumiba elmenni (csak a Zsófi 36nál) de most a Zara ugy megkavarta a lelki állapotomat, hogy egyszerűen igy lett végem😄😄Nem húzta magát elfele hanem ahogy kell oda tartotta csinos fenekét! Nem tudom, de ez nekem most tökéletes volt... állitólag már csak a héten van, vagy lehet csak ma.... azt mondja lehet majd később 1-2napra vissza tér de nem biztos.... Ma ez a l@ny nagyon oda tette magát ebben az egy órában ami tov@bb is ment mint egyóra, de nem éreztette velem, hogy túlórázom!🙂 Az jutott az eszembe valamikor volt egy Linda, volt egy Anikó, volt egy Gina Diamond, volt egy Daniella, ezek mind olyan nevek hogy ha véletlen felbukkan egy ilyen nevű hirdető itt egyből ők jutnak az eszünkbe! Na most ez jutott az eszembe róla is, hogy hírdethet bárki Zara névvel, de ha meglássa valaki, hogy Zara hírdet mindenki őrá gondol mert ő az IGAZI ZARA!!😊😊😉
Ma este meglátogatom a Zara 28 at.... és este megirom a tutit😄😉😄
Ma voltam a városba meglátogattam egy hölgy ismerősemet ami igen jol sikerült🙂😉 Utánna volt egy kis szabad időm még, gondoltam meglátogatom a Claudia31. Hivtam is beszéltem is vele, de teknikai okok miatt most nem jött össze a találkozó! Utánna vettem észre, hogy a Viki24 átjött Debrecenből Nyiregyre, hívtam egyből sikerült is vele megbeszélnem, hogy fél órát tud fogadni mert utánna megy vissza Debibe! Randi lebeszélve házszám leadva, oda érek hivom mondja egy házzal visszább kell jönni, a kis rafkos csajszi gondoltam egyből magamba! Bejutás könnyen ment, az a hölgy fogadott aki a képeken van! Elküldött zuhanyozni, étlap jó, *** moderálva ***! A lány kedves aranyos, sőt olyan kis "huncut csábos pillantásokat vetett rám" csak néztem! Higéniára nagyon figyel. Naturfarncia alapba, kölcsönös francia is," puci szép kis husos", cici pont jó.. kicsit leharcolt állapotba érkeztem hozzá igy nem voltam teljesen friss :) Megbeszéltem vele ha jön akkor újra felkeresem már egy óra hosszára. Állitólag a héten délután négytől itt lesz minden nap! Van egy jó kis barátom itt aki minden jót elmondott már a Vikiről és ma teljesen meggyőződtem róla, hogy nem túlzott amikor dicsérte a hölgyet! Ugy érzem ebből a lányból 3-4 látogatás után sokkal többet is ki lehet hozzni, csak egy kicsit össze kell csiszolódni vele :)
Én még 2 névvel bővíteném a listát,Anna 31,Zsófi 36.. :)
De legalább önbizalma van!:))
Egy törékeny virágszál....
Ez így igaz, én nem tudnék bele kötni még a sorrendbe sem... ;))
Jázmin 38:"Teljesen csinos lány vagyok a városotokba.... Nem tudom de nekem mondjuk aki csinos lány az : Ramika, Adél, Zara, Lola25, a Gaby-Dóra, Ivett 32,Claudia.... Tudom, hogy mindenkinek más az izlése... de nekem ezek a csinos lányok🙂
Maya (25):
Állomás környékén, kissé lepukkant kégliben sztem *** moderálva *** melozik.
Képek retusáltak,a valóságban egy kissé teltebb római leányzó fogad,aki ráadásul siet,semmi kedvesség, legyél letudva és mehetsz alapon dolgozik.
Részemről nem ajánlott kategória.
Léna(27):
Tegnap délelőtt jártam nála. Egy órás időtartamra jelentkeztem be. Késtem negyed órát, ma se értem hogyan, nem szokott előfordulni. Kedvesen kezelte, felajánlotta a fél órát, elfogadtam egy extrával megspékelve. Nagyon rendben van ez a lány. A kor valós, a fényképek igaziak. A hozzáállása példás, sokan szolgáltató tanulhatna tőle. Végig vidám, mosolyog, mindent megtesz, hogy jól érezd magad. Amit vállal maximálisan teljesíti. Barátnő feeling, jó beszélgető partner! Csillagos ötös, megyek még, ha jön!
Sehi(23):
Nála akkor voltam, mikor a közelmúltban Ny.házán rendelt. Sokat nézegettem anno Db-ben is, volt, hogy előző nap lebeszéltem aztán másnap de. lemondta, többször is. De, korrekt volt, mindig küldött sms-t. Na, itt össze jött. Elég furcsa helyen rendelt. A fényképek alapján mást vártam, nem volt sokkal másabb, de mégis más, maradtam. Olyan túl tisztességes szolgáltató, aki mégsem ide való. Amit vállalt mindent teljesített, de az egész gépies, érzés nélküli, olyan kötelesség teljesítéses volt. Mindenre oda figyelt, talán túlzott precizitással is! Hiányzott a beleérzés, a kraft. Vállaltam, tisztességesen teljesítem, becsületes vagyok, de legyünk túl rajta, kész. Barátságos, de nem több. Nekem egyszeri alkalom volt! Mindig írom, a véleményem szubjektív, mással lehet másként viselkedik, lehet én nem voltam bejövős neki!
A valóságot olvastad róla. Nagy a törzsvendég-köre. Akkor van bekapcsolva, amikor nincs lefoglalva ideje a törzsvendégek által. Gondolom nekik különszám van fenntartva...
Érdemes megpróbálni. Csinos és ügyes, érti a dolgát. Nem véletlenül dícsérik a fórumon.
Tegnap esti mókázásom: Lola25
Már találkoztam a Nyíregyi hölgyek többségével, de Lolára eddig nem került sor! Szemezgettem már egy jó ideje a hirdetésével, már hívtam is de a találkozó tegnapig elmaradt!
Tegnap aztán gondoltam egyet és felhívtam, egy óra múlva már fogadott is! A hangja kicsit rekedtes ezért is hezitáltam eddig, azt hittem jóval idősebb a kiírtnál a hangja alapján.
A fórumon sem találtam semmit róla, de a múltkor valaki berakta a top 5, gondoltam akkor nem lehet gond!
Megérkeztem a helyszínre, kicsit izgultam, hogy mi lesz de kár volt.
Egy nagyon szép lány fogadott, a kor valós, a képeken ő van, a hangja élőben is rekedtes :)
De nagyon kedves és közvetlen, megbeszéltük, hogy mit és meddig szeretnék, aztán elmentem zuhanyozni.
Tusolás után a szobában várt, a felesleges textiltől hamar megszabadultunk!
A teste valami bombasztikus, nagyon szép szilikon cicik, formás popsi, szép arc, minden megvan ami kell! :)
Először én kényeztettem, hosszasan amit látszólag nagyon élvezett,
aztán ő engem, nagyon finom a franciája :)
Gumit húztunk és lovaglóban folytattuk, fölém hajolt és szájjal elértem gyönyörű melleit :) utána hátulról támadtam be, úgy bepucsított amit kevés lány szokott, így is ért a vég! :)
Összességében nagyon elégedett vagyok és bánom, hogy egy percig is hezitáltam! Asszem megint lett egy új kedvencem! :)
A hangjától nem kell megijedni :) nem lesz csalódás! ;)