hullámos hajú Kitty 20-nál valaki járt már?
hullámos hajú Kitty 20-nál valaki járt már?
pontos i-vel :S
***Tisztelt Fórumozó! Ön is ugyanolyan hirdető, mint "szimphapsi"!***
Szimphapsi!
Te uyanolyan szolgáltató vagy mint az oldalon szereplő lányok! /Ezt abból tudom,hogy rákattintottam a nick nevedre és bedobta a Redbull néven szereplő szolgáltatót!!!!/ Amit a szolgáltotásodért cserébe kapsz,azt egy női szolgáltatónál költöd el? Vagy lehet,hogy ez csak kölcsönös reklámozás?
Helló!
Van ez így: A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. :-)
Halat enni, hazudni tudni kell! (azt hiszem spanyol közmondás ) :-)
A melltartóméret egy számból és betűból áll. A szám a nő melle alatti körfogatot jelenti. A betű jelzi, hogy mekkora a mell. Azt pont nem írja. Ez Ő melle egy jófajta kis 85C-nek tűnik, de lehet D-s is. Az én farkam azt mondja jól belev.rném :)
Üdv mindenkinek. Hétvégén szórakozni voltam,és kivel találkoztam,Főiskolás Adrival. Nagyon meg van változva,szőke haj,igényes szeműveg, formás popsi,szép hatalmas mellek. Igazi bombázó. Csajós buli volt. Hosszú nézegetés után vettem a bátorságót és megszólitottam. Emlékezett rám,igen gyakori vendége voltam. Még most is bele remeg a lábam abba a franciába amit ő csinált,és az a hangós nyőgdécselések amivel élvezte az aktust nem volt semmi. Mondtam neki,hogy hiányzik,nem sok jó lány van itt Nyíregyházán. Volt 2-3 ember akivel nagyon jól érezte magát mint szex és beszélgetés terén. Az éjszaka folyamán probáltam közeledni felé,de hamar és gyorsan leállitott. Már csak a látvány is magáért beszélt. Még mindig Bomba nő.
Hát kinek mi jön be!Én nem voltam nála,de emlékszem a képeire... ööö...azért is nem mentem hozzá.Aszem egyszer felhívtam,de nem mentem el végül.Nekem nem jött be.Nem azt mondom,hogy egy bányarém,de láttam már szebb lányt.
Meg ha jól emlékszem régebben amikor még aktív volt írtam róla,hogy úgy főiskolás ő,mint én csillagász!!
Sziasztok!
Andy(19)-nál járt már valaki?
Üdv!
Delia Ferenc krt szuper csajszi. Mosolygós aranyos igaz van akcentusa de jol csinálja amit csinál. 7 fó de megéri. Igazi kis szűk puncija van és formás kis teste.
Azt hiszem nállam ő lesz az új Linda.
:)
Helló, a ***moderálva*** még rajta van, bár nem tudom, hogy élő-e a hirdetése. Egyszer felhívtam, de mintha egy részeg csaj szólt volna bele.
Egészségedre Putyin :)
Sziasztok! Valaki mondjon már megbízható csajt, akihez érdemes meglátogatni..
Linda, Jázmin.
Jók írtad,mindenkinek más az izlése. Nekem z análon kivül mindent bevállalt,és föleg nem volt plusz p*nz. Amit én tudok,hogy nem főiskolás volt,valami komolyabb és Miskolcra járt annyit tudok tőle. Sajna azzal kll most be érní ami van.
Vigyázatok a bantu (Gyula) új képeket tett fel belene szaladjatok csáó
Sziasztok.
Tudnátok mondani megbízható lányt a vasútállomás környékéről?!-NAGYON SÜRGŐS!! :) :P
köszi előre is
Linda
Málna, Daniella