Csak a gyors haszon szerzés reményében vannak ilyen nők itt! Ez nagyon sajnálatos dolog! Mi keményen megdolgozunk azért a húszasért! Legyen inkább csúnyább,de készségesebb!
Csak a gyors haszon szerzés reményében vannak ilyen nők itt! Ez nagyon sajnálatos dolog! Mi keményen megdolgozunk azért a húszasért! Legyen inkább csúnyább,de készségesebb!
Hétvégén volt szerencsém Angelin (21)-hez, rá sajnos kifejezetten igaz miszerint nem minden arany ami fénylik.
Valóságban közel olyan csinos és megnyerő külső mint a képeken épp ezért is látogattam meg.
A produkció már egy teljesen más tészta. Első perctől kezdve percenként kellett hallanom hogy siessek mert bele kell férni az adott időintervallumba, a natur francia sokkal inkább volt egy lóverseny szerű kézi bábjáték és a telefonban elhangzottak után helyszínen a finanszírozás mértéke is drasztikusan megnőtt.
Mindemellett végig unott arccal ténykedett folyton rezgő telefon mellett amely persze végig egy 20 centire volt tőle.
Egy mondatban összefoglalva, a külső valóban sokat számít de ilyen gyenge és nem korrektül előre tájékoztatott produkció után azt tudom mondani részemről legkevésbé sem ajánlott.
Köszönöm szépen! 😘
Köszönöm szépen 😃
Sok boldog nőnapot kívánok a hölgyeknek!
Boldog Nőnapot! A hirdető hölgyeknek 🌷🌷😉
Köszönöm szépen! 😘
Boldog NŐNAPOT a hölgyeknek! 🌹🌹🌹
Srácok ha felhívtok Nyiregyi hirdető csajt és Császárszállásra invitál a talira benneteket csak óvatosan, mert a képek se mindig fedik a valóságot, meg a finannszirozás is változik mikor oda értek.. jelen pillanatba öt hirdető is oda invitál, nagyon felkapott lett nekik az a hely, igaz az öt hirdetés nem öt lányt takar.. csak óvatosan makktársak... 😉😉😉
Köszönjük az infót! igazi fadarab :) Kevés olyan lány van akivel tudsz is beszélgetni már ha belefér az időbe,azért vannak kivételek igaz egyre kevesebb,,lassan elfogynak a régi jó szolgáltatók :(.. az ujjak meg áhh
Angelin 21:
Telefonban kicsit kimért, unott. Ezzel szemben mivel a fotóin nagyon bejött, egyeztettem vele. Ébredés után kaptam el nem sokkal. A telefonban tapasztaltakkal szemben élőben ugyan olyn unott és kimért. :D Viszont gyönyörű, a teste, mel*e, arca, mindene.
Minden óvszerben, ez nekem pozitív, nem szívesen adom senki szájába akinek 5 perccel előtte más far** volt.
Kellemes francia, a szex ahogy forgatod, úgy csinálja. Bár a 3. pozíció után közölte már többet nem szeretne kipróbálni. Tiszta igényes, kellemes illatú! Lent nincs simogatás!
Hozzáállás 0.
Test, arc, punc*, mell TOP!!
Ha csak dugn** akar az amber és azt is egy gyönyörű lánnyal akkor tökéletes választás. Beszélgetni, egymásra hangolódni, stb elképzelhetetlen nála!
Pár beszámoló az elmúlt kb. fél évből. Olyan lányokról is írok akik jelenleg nem hirdetnek.
Anna 31 - Többször voltam nála. Korrekt, jó szolgáltató.
Chanel 24 - Még régebben voltam nála masszázson, akkor nem győzött meg nagyon. Aztán nyár végén eljutottam hozzá egy masszázs + extrák 1 órás programra. A csajnak van az egyik legjobb teste akinél valaha is jártam. Aztán, amikor megérkeztem közöltem, hogy egy órában mit szeretnék. action mert már nagyon tele a puttony + masszázs és ha marad még idő akkor megint action ( ha összejön ). De közölte, hogy nála 1 lövés van az is a legvégén. Masszázs jó volt, nagyon is jól átmasszírozott, jó erősen. majd annyira felhúzott masszázs közben, hogy mondtam hagyjuk a masszázst jöjjön az action. Nagyon ügyes volt hamar elintézett. Lehettem ott vagy 35 percig mikor is elbúcsúztam. A töltényt ellőttem, második lehetőség nincs. Szerintem megyek még, de csak a fél órás programra nevezek be.
Virág 20 - Az egyik első vendége voltam, amikor még máshogy hívták. Akkor hívtam, amikor technikai okok miatt csak franciára volt nála lehetőség. Mindegy beneveztem. Nagyon szép arcú ,baromi jó kis csaj nyitott ajtót, bár nem volt túl beszédes és a lakás is igen csak lepukkant volt. Francia kiváló volt és alap szolgáltatásként nem is finnyáskodott a végén. Néztem is mint hal a szatyorban. Sajnos azóta sem jutottam el hozzá, csak telefonon értem el, de nem tudtunk időpontot egyeztetni. Olvastam azóta hideget-meleget róla, egy kicsit el is tántorítottak a negatív beszámolók, valamint az is, hogy elérte őt is az infláció és egy csomó egykori alap dolog már extrának számít nála. De mégis kíváncsi vagyok rá, remélem hamarosan találkozunk ismét.
Viki 24 - Telefonban nagyon korrekt rózsaszálakat sorolt fel, úgy döntöttem, bár elvileg már csak egylövetű vagyok 1 órában mégis egy órára neveztem be. Legfeljebb megmutatja miket csinál a vibrátorával :) Szuper kis aranyos kedves csaj nyitott ajtót, egyetlen negatívum volt, hogy francia vegyvédelmiben történt. Nagyon ügyes volt az akció alatt is. Majd elővette a kis kütyüjét, tartott egy kis bemutatót, majd közölte ha egy órára jöttem, akkor nézzük sikerül -e még egyszer. Nagyon ügyes volt, bevetette a kis tudástárát és sikerült, amin én is meglepődtem. Nagyon elégedetten távoztam.
*** moderálva ***
Noémi 31 - Nem rossz csaj, de mégis valahogy dögösebbre számítottam a képek alapján. Ő is teljesen az átlagot hozta. Még nem tudom, hogy vissza megyek-e.
Ezért érdemes olvasni a fórumot és nem elmenni olyan lányokhoz akikről volt szó hogy kerülendő.
Minden esetre sajnálom hogy így jártál de köszönjük hogy legalább te is megerősítetted róla az infót itt a fórumon
Hogy így? Ezt nem értem.
Baromi nehéz beszélni valakivel ha nem veszi fel a telefont.
Nekem még egyszer sem sikerült.:))
Már minek felhívni,el is tűnt a hírdetése! De amúgy hívtam,de alig értettem valamit! A telefonja nem igazán a legjobb,vagy a fülem szar! Azt tudom hogy *** moderálva ***
Ugy két hónapja beszéltem az Anikóval... azzal az "Anikóval" aki itt Nyiregyen évekig az egyik legjobb volt... akkor azt mondta nekem "már nem dolgozom, befejeztem" sajnos.... pedig valamikor nagyon komolyan vitte a primet a városba... ha azt gondoljátok, hogy lehet ez az Aniko az lenne-e... hát nem tudom.... szerintem nem az, de a legjobb az lenne ha tévednék... 😉😉
Akkor nem csak nekem tünt fel a dolog.Nem lenne rossz ha úgy lenne ahogy gondolod.
Ma volt egy kis szabadidőm, gondoltam hasznosan töltöm el és meglátogatok pár új lányt akikkel eddig nem találkoztam!
Mendy 42
Már régóta kinéztem magamnak, de ha tudom, hogy ilyen jó lesz egy percet sem várok a találkozásig!
Pici törékeny hölgy, olyan Anita Bellinis testalkattal csak milf kategóriában! :)
Isteni francia tudása van, finoman lassan mélyen pont ahogy szeretem!
Aztán szex több pózban, egyiknél sem volt semmi nyafi!
Személy szerint imádom az ilyen pici lányokat, főleg akkor ha ilyen hozzáállással párosul!
Én mindig felkeresem majd ha erre jár!
Viki 28
Először jár Nyíregyházán, képei alapján nagyon megtetszett, gondoltam hát meglátogatom!
Szép szőke lány nagy cicikkel és formás testalkattal!
Egy órára mentem végig kedves volt és beszédes!
69-el indítottunk, nagyon jól csinálja és úgy vettem észre, hogy szereti is! Szóltam, hogy lassan belekezdhetünk a szexbe de tovább folytatta a franciát és a punciját is úgy tolta, hogy úgy éreztem hogy még szeretné ezt a pozitúrát élvezni! 😁 ez nagyon bejött és tovább csináltam!
Picivel később jelezte, hogy most már ő is készen áll! 😁
Vele is több pózt kipróbáltunk, a kedvenc szemből és hátulról volt!
Vele is nagyon elégedett voltam!
Bátran ajánlom mindkettő hölgyet, nem lesz csalódás! 😉
Melinda 21 kis info teloban minden ok Mire odaerül a sor nicns NF ö iet nem mondott... nem ajánlanám.. több profillal is hirdet császárszálláson van.