Ha mögmondtam hát mög mondtam neked... rendös lány ez a Nati hölgy.... 😉😉 Látom böigazolodott... 😊😊
Ha mögmondtam hát mög mondtam neked... rendös lány ez a Nati hölgy.... 😉😉 Látom böigazolodott... 😊😊
Nati34 Képek valósak élőbe is ilyen:) lakás tiszta! Korrekt lány! Ad hangot az élvezetnek ami szerintem fontos:) franciába is igen jó:)
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Ha már itt van Nati 34 megyek meglátogatom. 😊🔥🔥
Sziasztok. Judie újra itt. Egyszer voltam nála még régen, minden ok volt. Remélem most is olyan jó a szolgáltatás
Időutazó a Dóri=Amina=Anita 😂😂 A mai fejlett világba minden előfordulhat ezek szerint😊 Egyszerre tud lenni Nyíregyen és Nagykanizsán😉😊 Vagy van egy ikertesoja....
Akkor nézd meg Anita(24) képeit (jelenleg Nagykanizsán), még az "öreg" Marilyn Monroe is egyezik!😎🤯🤣
Na, melyik az igazi????🤔
A keresztelővel nincs is gond, viszont a szolgáltatása nem az igazi sajnos a Dóri 27 (Amina) hölgynek 🤔😒Nincs benne Nyiregyen a Top 10-be! ☝️☝️
Léna 27-re gondolsz?
Iza 25 nem ajánlott. Engem kétsze is becsapott! Egy napokra látogat el az adott városokba vagy max két nap....! Szereti változattni a nevét ... Iza drága akit a múltkor Debrecenbe vendéget megröviditetted egy kis "*** moderálva ***" a tudta nélkül az egy haverom.. és Nyiregyi.... szerintem *** moderálva ***.... 😊
Legutóbbi találkozásom Dórával sajnos nem volt felhőtlen viszont most gondoltam pontot teszek arra a bizonyos I-betűre és elmegyek hozzá újra.
Helyszínre érve legutóbbi alkalomtól eltérően Gaby is pont ott volt és sikerült rábeszélniük (nem volt nehéz dolguk) egy hármasra. A produkció amit előadtak bőven meghaladta az elvárásaim és nem bántam meg hogy újra elmentem.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezek után.
Mai nap megkíséreltem látogatni Chanel (24) néven hirdető hölgyet. Megbeszéltük az utcát, időpontot, pontos címet majd a helyszínen mond. Megérkeztem időre de sajnos nem vette fel a telefont. Fél órás várakozás és elég sok sikertelen hívási kísérlet után tovább álltam. Majd egy óra múlva csörgetett meg viszont én addigra már messze földön voltam onnan.
Régebben már volt hozzá szerencsém, aranyos és kedves lány a masszázsa pedig kifejezetten kellemes és jól el lehet vele beszélgetni, talán ezért is vártam rá sokáig de így ez csak idő rablás volt ma sajnos.
Üdv! Ezt csak én nem értem, hogy itt mégis mi történt? Odaadtad a rózsákat utána meg elment otthonról? Vagy bezárkózott TVzni?
Lora22 voltam nála telefonon egyből sikerült mikor megláttam látszott rajta nem kedves de gondoltam hátha változik, mivel arca szep csinos igy gondoltam megéri a látvány ,meg egy jó szex ,oda adom neki a hatalmas rózsa csokrot elvette utanna lépett semmi nem törtent ez az a csaj aki nem ajánlott kategória! VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Szia Jani2. Nincs ezzel semmi probléma,csak annyi,hogy a te fél órád az 30 perc! Miért a te kifizetett idődön akar időt spórolni? Nem kellene szorosan az időt beosztanija a hölgynek,mert így nagyon is csak azt érezheti az ember fia,hogy csak egy futószallag effektus van! Nem akarok megbántani senkit de már 10-12 ezer egy félóra ami lassan csak 15-20 perc. Mégegyszer írom! Nem Dóra piszkálása!!! Tényleg egy jó csajszi ez tény! Csak ne érezze már az ember a sietést és a letudást! Bocsánat ha megbántottam valamelyik itt hirdető hölgyet!
Hosszú idő után sikerült eljutnom a kiszemelt Dórához, sajnos barátnőjével nem találkoztam pedig kíváncsi lettem volna rá is. Lakás szép és rendezett, könnyen megközelíthető panel.
Dóra kifejezetten kedves természetű (már-már túlzottan is), képekhez hűen egy gyönyörű lány. Pici negatívumkén éltem meg hogy éreztem benne a sürgetést / letudási vágyat de nem azért mert unta, szimplán megcsúszott időben így én is később jutottam csak fel a lakásba és gondolom időre szeretett volna velem végezni ami az én időm rovására ment sajnos, ettől függetlenül egy pozitív élmény volt és valószínűleg még felkeresem a közeljövőben :)
Lili27:
Pontosan így! Én 4-5 pózt próbáltam vele, a csípőjét minden esetben elképesztően tudta tekerni. Mintha egy esti buliról vittem volna haza, teljesen Baratnő feeling...amit én egyébként nem keresek, de nála nagyon kellemesen csalódtam.
Ivett32: régen készükök meglátogatni valamiért nem jött össze mindig úgy alakul de most sikerült:) nem bántam meg! Csinos nekem pont az ilyen test jön be arcra is szép! Hozzáállása korrekt rendesen csókol nem szájrapuszi, franciára jól reagál és ő is jól tudja adni:) 3 pózt is kipróbáltam vele azt kell mondjam egy jó szolgáltató!
Lili27: aki szereti a vékony kissebb alkatú lányokat annak tetszeni fog:) popsi kis formás pont tenyérbevaló:) franciát kifejezettten jól csinállja néz közben ügyes:) lovaglást kértem tőle igen jól mozgott tekerte a csípőt rendesen a végén kértem gyorsan na akkor oda tette magát:) utána kis beszélgetés és elégedetten jöttem el tőle is:)
Bár az évnek még nincs vége, lehet, hogy négykézláb érek a végére, de addig míg stabilan állok Boldog Újévet Kívánok!
🍾🥂😀
Boldog Új Évet Mindenkinek!🍾🥂🎉
"A lányok, a lányok, a lányok angyalok,
A férfiakkal csak komédiáznak,
A lányok szerelme nem egyszerű dolog,
A lányok a csóktól csak ritkán fáznak..."
Vidámság!😊