Szóljak én is hozzá ehhez a sok sz...rhoz amit az elmúlt egy hétben ideb..sztatok vagy inkább ne???
Szóljak én is hozzá ehhez a sok sz...rhoz amit az elmúlt egy hétben ideb..sztatok vagy inkább ne???
Nem tudom kinek szúrta a szemét a hozzászólásom, de legalább vakult vóóóón bele!!!
Ezen én is csak mosolyogni tudok :)
A varnyú monya a szemednek,hogy csecsebógyó!
Ilyenek meg mindig lesznek. Vagy egy jó hirdető, vagy egy ismertebb, elfogadottabb hozzászóló nevét próbálják elvenni. De mindig lebuknak... :)
Nem tudjátok mi történt Bia Gina párossal?
Hello.
Lehet lecserélték őket, mostanában elég sok hirdető jelent meg, de szerintem a fele kamú :)
Lotti-t valaki el tudja érni telefonon?
Így te bantu (Gyula) igazad van nem vagy idö mámiás mert öt perc alatt lehuzod a vendégeket és utána15 perc alatt kidobod azt is aki 1órát f*z*tett.
Már nem fontos, el tudtam érni Lottit.
Viszont olvastam egy hatalmas hirdetést az egyik ilyen oldalon. Figyeljetek:
Anyagi támogatóm keresem!Én egy csinos 30éves ,nagy mellű lány vagyok..Kép nélküli levelekre nem válaszolok!Mindenkinek nem tudok válaszolni,csak annak aki számomra szimpatikus!30év alattiak,illetve mackós testalkatú férfiak nem érdekelnek!
:D
Rosszindulat nélkül írom a giggolok miért nem a férfiak közé teszik fel a képeiket miért a nök közé???????????????????????
Ezt én is akartam már írni... Miért vannak a lányok között a fiúk hirdetései is?
Nati hozzászólásán meg mit kellett moderálni?
:)
Uraim, a véleményem szerint, csakis azért vannak a giggolók itt, mert az ő d*lg*z*ik is ezen az oldalon szerepelnek!
Ha a lakásban együtt vannak akkor itt miért ne szerepelhetnének együtt???
A masszázs *** moderálva *** a lányokat Nyíregyházán!
Csá makktársak!
Érdekelne néhány szolgáltató!
Jennifer 19
Korina 26
Zsani 20
Andy 19
Viola 22
Kinga 23
Kitty 23
Kata 19
Delia 21
Csak megbízható információt várnék olyanoktól akik már jártak a hölgyeknél!
Csákány tegnap beszélgettem egy haverral Zsani 20ról ,hogy hozzá mégnem tudtam eljutni ö azt mondta minden rendben a csajjal ajánlott keménycickok stb *r korrekt a megszokott azon az uton fogad ahol a tunning bolt is van sziasztok jó szórakozást.
Csá!
Régebben én jártam a Kitty23-nál, írtam is róla beszámolót (akkor kezdett itt rendelni), de azóta átjáróháza hely ahol rendel lányok képei alapján.
Sziasztok tudnátok nekem mondani megbízható, max 30 éves lányt? Lehetőleg oylat, aki a városközpontban, vagy annak környékén rendel?
Van egy új csaj a városban. Máshol hirdetett eddig, itt még nem skype-on lehet vele dumálni. Egészen kiválóan cumizik. Érdemes keresni. :)
Üdv!
Jennifer 19 érdekelne.
Vki vmi info?