Mind a ketten aranyosak és odaadóak!!!
Mindent megtesznek a vendégért!
Mehetsz nyugodtan!
Mind a ketten aranyosak és odaadóak!!!
Mindent megtesznek a vendégért!
Mehetsz nyugodtan!
Tinus vagy Ivon?
Dolgozik csak kevés vendéget fogad inkább csak a rendszeresen visszajárókat . Én is más telefonszámról hívtam akkor nem vette fel de a régit igen.
Sziasztok érdeklődöm az apróhirdetésből Jessy hirdetéséről mert hivom de soha nem veszi fel dolgozik e még a barátnőjével dolgozott de ő már nem dolgozik lehet már Jessy sem?Jöhet privátba is az info köszönöm
Ivon39 tökeletes valasztas,vagy ha fog hirdetni akkor a Zsofi 36 ő is jo szolgaltato,csalodás kizart mindkettőnél....
Az oké, de nagyon tetszik :D
Igaz én rég voltam hozzá többször is még anno Dórával rendelt eggyütt mehetsz hozzá.
Sziasztok
Szöszi -ről vélemény?
Avagy melyik 30+os hölgyet ajánlanátok?
Köszi az infót, de ha mindig kisípol ha hívom, akkor nem lesz alkalmam tesztelni......🤷♂️
SZEMEZGETHETSZ IS VELE NYUGODTAN. Jó pár hónappal ezelőtt sok ferfitársam kedvence volt, és ahogy elnézem a kepeit "bomba formába" tért visza ,holott régebben is a nagyon csinos kategóriába tartozott a hölgy.....😉😉🙂
Üdv Mindenki! Szemezgetek Anna 29 hirdetésével, második napja van fent, de mindig ki van kapcsolva. Más is ezt tapasztalta vagy az én készülékemben van a hiba?? Előre is köszi a segítséget! Szép estét!
Szia!
Én is szemezgettem a hirdetésével, az ujabbj képekről beugrott honnan volt olyan ismerős, nem uj lány, csak a név uj. Külsőre rendben Beatrxal volt együtt régebben
Sziasztok. Kiara 20 és Dana 24 van valakinek infója.?jöhet priviben is. Köszi.
Lolitarol valakinek info?
Tudom ajánlani:) de írtam róla én is:)
Hali. Ivon-nál ki volt már? Ajánlatos a hölgy?
Most pedig emlékezzünk a régi jó szolgáltatókra akik már nem dolgoznak. 🙂🙂
Sziasztok érdeklődöm Dana hirdetéséről szemrevaló aki tud irjon.
Szegény lány azért nem írt olyan rosszat ennyi negatívot kapjon! Nem voltam nála nem védeni akarom de hogy mindig ez a sok negatív dolog! Mintha azt várnátok végre mire lehetne rosszat reagálni vagy írni:)
Szerintem nem mindegyiken ő van.