Hali .... új husik a láthatáron XDD valaki infot az ujakrol tudd mondani ???
Hali .... új husik a láthatáron XDD valaki infot az ujakrol tudd mondani ???
Szia Gina!
Visszatértél?Akkor hát újra egy hajóban evezünk?Bár én is csak később kezdek itt,majd hívlak.C.(pegazus)
És te ki lennél?
Sziasztok!
Még friss vendég vagyok ebben a városban, 1 hete költöztem ide a munkám miatt, és tanácsot kérnék az itteni csajokról, pl. kit kerüljek ki az ajámlott stb. Zsánereim a szőkék tehát inkább ők érdekelnének. pl. akivel el is lehet beszélgetni normálisan és odafigyel a biztonságra, higéniára. ( jobban szeretem ha a szakszin van valami védőréteg szakszizás közben) Tehát ilyen csajok érdekelnének mint pl. : Szandy24, Gina24, Léna33.
Köszönöm majd a segítségeteket, addig is mindenkinek jó szemezgetést
Szia mercury,tapasztalatból mondom,hogy Dya30 egy szöszi, jókedvü és mindenről ellehet vele beszélgetni,és az ágyban sem egy utolsó csaj!Ajánlott kategória
Sziasztok .. Priscilla22 és a Bary23 -rol valaki tudna valamit mondani ????
felejtsd el gyula mind a kettő olvass vissza ha nem érted
Módosítom :) Barby23 nem gyula. bazz nehéz fejben tartani ezt a folyamatos néváltoztatást
Ja, köszi. Ő az akihez nem lehet bejutni. :\
Barby23 az egy fiatal, szép, megbízható és dr*ga csaj. :D Másik az gyula.
Mindhárom megbízható. Szandy dr*ga csaj. :D Ha kéred biztos húz mindegyik rá hazmat öltözéket. ;)
Lehet csak kötekedős kedvemben vagyok, de Szandy24-nél a tetkó az hova lett pár fotó erejéig? Photoshop talán? Akkor az elég gáz ha erre kényszerül. A másik, remélem valami gombás ferdőzést nem kapnak el egymástól, mivel ha jó a szemem Barby23 is ugyanazt a cipőt viseli mint Szandy, és talán még a combfix is megegyezik. Részemről az eredeti, valóságnak megfelelő lányokat részesítem előnyben, nem pedig a photoshoppal retusált, átalakitott darabokat. Ilyen alapon már egy nagy F.S.T is lehetne oda tenni. Nem értem ez mire jó, másokat átverni. Itt jön az "A látszat néha csal"!!!!!!!!!!!!!!!
Szandy24-nél még nem jártam, Gina 24-nél eddig megfordultam pár alkalommal, nekem nagyon bejött. Mind a személyisége, tehát vele bármiről eltudsz normálisan beszélgetni, tényleg barátnő feeling müködik nálla. A teste pedig lenyűgöző, főleg amit azzal művel. Tiszta, ápolt, vigyáz a biztonságra, ahogy te írtad a "szakszi" csak "védőfelszerelésben" működik, és nem utolsó dolog a kedvessége. Léna 33 nála is megfordultam már 2-3 alkalommal, ő egy picit husosabb kategória, ő bevállal "védőfelszerelés" nélkül is ha akarod ( bár ez a része nekem sem jön be, fő a biztonság) . Nekem kicsit mű a csaj. Bár izlések és pofonok.
Szerintem kötekedős kedvedben vagy :D azért egy tetkód kiblurözni nem ugyanaz a kategória mint felismerhetetlenné retusálni a lányt. A tetkót szerintem csak azért szedték le hogy ne legeyen felismerhető a hölgy. Ott vannak a rendes képei is egyébként nekem bejön a csaj.
Megjegyzem nem voltam még nála.
De most szerinted??? Aki ismeri az nem ismeri fel a képeken? Pl a volt barátja,vagy a lánytestvére stb.Kb annyi értelme van kitakarni az arcot vagy egy tetkót mint mást ebben a buliban.
Sziasztok fórumozók!
Tisztelt "hatas" és "révész 79", miért kell Szandy 24-t "gyulázni"? Egy gyönyörű, értelmes, megbízható, tiszta csaj. Ugyanolyan szép, mint Barby 23. Mindketten nagyon jó nők, szerintem örülnél, ha ilyen "barátnőd" lehetne a mindennapi életben!
A ruházatról meg annyit, ilyen színvonalas "portfólió", nem sok nyíregyházi hölgy hírdetőnek van, és ha már oda együtt mentek, akkor miért nem lehet rajtuk ugyanaz a színvonalas "kiegészítő", és megnyugtatlak tisztábbak, mint az otthoni barátnők-feleségek,a "lábgombáról, meg csak annyit, menj ki a "Malom" utcára a "Júliába" és ott szedheted össze, nem tőlük!
Barby és Szandy szépségét és báját sokan megirigyelhetnék,úgyhogy jó lenne, ha nem zrikálnátok őket, főleg Szandy-t, az "arcukat" és a "felismerhető" jegyeket, pedig jól tették, hogy nem láthatóvá tették, a testükön, egy darab "fotoshop retusálás" sincs, ezt garantálom, tisztelt "hatas" és "révész 79"!
ciaó mindenkinek
Sziasztok! Kamilla mélytorkosáról tudna valaki írni hogy milyen ? Fontos lenne minél gyorsabban, meg szeretném látogatni ma.
Tisztelt Forlain!
Olvasd el még egyszer mit írtam.
Istenem, hogy milyen hülye emberek vannak. :P
:D
Sziasztok tudnátok nekem valami infót mondani Elizabett néven hirdet egy lány mennyire érdemes felkeresni?
De ha ő róla nem tudtok ajánlani egy vad tüzes érzéki lányt?