Tinus vagy Ivon?
Tinus vagy Ivon?
Dolgozik csak kevés vendéget fogad inkább csak a rendszeresen visszajárókat . Én is más telefonszámról hívtam akkor nem vette fel de a régit igen.
Sziasztok érdeklődöm az apróhirdetésből Jessy hirdetéséről mert hivom de soha nem veszi fel dolgozik e még a barátnőjével dolgozott de ő már nem dolgozik lehet már Jessy sem?Jöhet privátba is az info köszönöm
Ivon39 tökeletes valasztas,vagy ha fog hirdetni akkor a Zsofi 36 ő is jo szolgaltato,csalodás kizart mindkettőnél....
Az oké, de nagyon tetszik :D
Igaz én rég voltam hozzá többször is még anno Dórával rendelt eggyütt mehetsz hozzá.
Sziasztok
Szöszi -ről vélemény?
Avagy melyik 30+os hölgyet ajánlanátok?
Köszi az infót, de ha mindig kisípol ha hívom, akkor nem lesz alkalmam tesztelni......🤷♂️
SZEMEZGETHETSZ IS VELE NYUGODTAN. Jó pár hónappal ezelőtt sok ferfitársam kedvence volt, és ahogy elnézem a kepeit "bomba formába" tért visza ,holott régebben is a nagyon csinos kategóriába tartozott a hölgy.....😉😉🙂
Üdv Mindenki! Szemezgetek Anna 29 hirdetésével, második napja van fent, de mindig ki van kapcsolva. Más is ezt tapasztalta vagy az én készülékemben van a hiba?? Előre is köszi a segítséget! Szép estét!
Szia!
Én is szemezgettem a hirdetésével, az ujabbj képekről beugrott honnan volt olyan ismerős, nem uj lány, csak a név uj. Külsőre rendben Beatrxal volt együtt régebben
Sziasztok. Kiara 20 és Dana 24 van valakinek infója.?jöhet priviben is. Köszi.
Lolitarol valakinek info?
Tudom ajánlani:) de írtam róla én is:)
Hali. Ivon-nál ki volt már? Ajánlatos a hölgy?
Most pedig emlékezzünk a régi jó szolgáltatókra akik már nem dolgoznak. 🙂🙂
Sziasztok érdeklődöm Dana hirdetéséről szemrevaló aki tud irjon.
Szegény lány azért nem írt olyan rosszat ennyi negatívot kapjon! Nem voltam nála nem védeni akarom de hogy mindig ez a sok negatív dolog! Mintha azt várnátok végre mire lehetne rosszat reagálni vagy írni:)
Szerintem nem mindegyiken ő van.
Igaz ez a kemény nem a kád széle! 😂 Persze elbírja viselni a piszkot és nem igazán szeret tiszta törölközőbe törölközni! Nagyon sajnálom teljes szívemből hogy sajnos mosok és próbálok igényes környezetet teremteni a vendégeknek! Sajnos száradóba voltak a törölközők mivel sokan járnak hozzám és nem kívánom el hogy amibe más törölközőt abba törölközzön egy másik Vendeg! Ez igazán kemény! Nem ide kell járni osztani az észt lehet te törölköznél más idegen férfi után de vannak akik igényesek és elvárják a tiszta friss törölközőt! ✌🏽😂