Híd kolléga sem komolyan gondolta,ezt tudjuk nagyon jól,
Csak ugrat bennünket, annyira már ismerjük és ő is ismeri ezeket a lányokat
Híd kolléga sem komolyan gondolta,ezt tudjuk nagyon jól,
Csak ugrat bennünket, annyira már ismerjük és ő is ismeri ezeket a lányokat
Sok a mosolygós smiley! 🤣🤣
Nem akarsz te ezekhez a hírdetőkhöz menni ebbem biztos vagyok :D😊😉😃 amugy is amit tudni kell mindent tudsz róluk :)
Krisztináról itt írtam, jó sok keresztelővel ezelőtt...
Bár valszeg ez törölve lesz, de akkor, majd írok privátban is.
Nicole 27. Nem tudom, hogy valós-e a hirdetés (nekem kicsit gyanús, hogy nem) ugyanis soha nem veszi fel a telefont. Arról nem is beszélve, hogy egyszerre hirdeti magát Nyíregyen és D.b.-ben is. Nyíregyen 27 éves, D.b.-ben 25. Kicsit olyan érzésem van, hogy arra megy ki az egész, hogy az oldalát népszerűsítse és hátha befizetnek oda páran.
Sziasztok!
Tudtok jó masszőrt ajanlani?
Aki hason fekve is foglalkozik a penisszel, de megfordulás utan a előről a felső testet is átmasszirozza.
Búék mindenkinek. Autós kalandra tudnátok esetleg ajánlani valakit? Tapasztalat? Jöhet privátba is.
búék mindenkinek!
nyíregyházán kit tudtok ajánlani vékonyabb forma, masszazs+ és francia végig.
Köszi
Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!🎉🍾🥂
Legyen benne sok Szeretet, Vidámság, Anyagi boldogulás, de főleg jó Egészség!😊
Boldog újévet mindenkinek.
Boldog új évet kívánok a hölgyeknek, makktársaknak és a VL szerkesztőinek is!
Az idei év vékonyra sikerült az ismert okok miatt.
Nálam a dobogón kevés a 3 hely. Ott kellene helyet szorítani pl.:
Zsófi, Vadmálna, Ivett, Szöszi, illetve olyanokhoz nem tudtam eljutni (sajnos), akik komolyan dobogóra esélyesek (Belly, Ramika, Ivon, Anna).
Ui.: van, aki időközben abbahagyta. Hiányzik, de csak drukkolni tudok neki, hogy jól alakuljon az élete.
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek itt a VL-en! 🙂🍾
Élvezetekben gazdag boldog új esztendőt kívánok a csajoknak, a kollégáknak és mindenki másnak! 😉🥂🍾🎆🎉🎊🧨🐷
B.U.É.K.!🍾🥂🥂
Boldog Új Évet kívánok a hölgyeknek, kollégaknak és az oldal szerkesztőinek🍾🍾🍾🥂🥂🥂🍸🍾 Bizakodjunk egy vírusmentes Új evben jövőre 😊😊
1 hely szamanta 24
2 hely Klaudia 24
3 hely cinti 33
Helló srácok,fiúk,férfiak! Nekem az idén nem volt sorrend se lista! Nagyon gyenge év volt ez az idei! Mind a vírus miatt,mind a csajok miatt! Nyíregyházán nem is voltam senkinél idén! csak Debrecenben egy párszor! A láényok többsége Uúgy emeli az árakat,hogy nem is megyek! van egy pár jó szolgáltató akihez még el el nézek szívesen! Lotti24,Lili24,Milf Sheron40,Tekla,Fruzsi26! B.U.É.K
Masszázs: Kata
Szex: Ramika
1 hely: Claudia 31
2.hely: Klaudia 24 (Stadion ut)
3.hely:Estella 30
Ebben az évben nállam a helyezesek igy néznek ki :)
Triniti 43 nagyon eltünt...🤔😒