Boldog újévet mindenkinek.
Boldog újévet mindenkinek.
Boldog új évet kívánok a hölgyeknek, makktársaknak és a VL szerkesztőinek is!
Az idei év vékonyra sikerült az ismert okok miatt.
Nálam a dobogón kevés a 3 hely. Ott kellene helyet szorítani pl.:
Zsófi, Vadmálna, Ivett, Szöszi, illetve olyanokhoz nem tudtam eljutni (sajnos), akik komolyan dobogóra esélyesek (Belly, Ramika, Ivon, Anna).
Ui.: van, aki időközben abbahagyta. Hiányzik, de csak drukkolni tudok neki, hogy jól alakuljon az élete.
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek itt a VL-en! 🙂🍾
Élvezetekben gazdag boldog új esztendőt kívánok a csajoknak, a kollégáknak és mindenki másnak! 😉🥂🍾🎆🎉🎊🧨🐷
B.U.É.K.!🍾🥂🥂
Boldog Új Évet kívánok a hölgyeknek, kollégaknak és az oldal szerkesztőinek🍾🍾🍾🥂🥂🥂🍸🍾 Bizakodjunk egy vírusmentes Új evben jövőre 😊😊
1 hely szamanta 24
2 hely Klaudia 24
3 hely cinti 33
Helló srácok,fiúk,férfiak! Nekem az idén nem volt sorrend se lista! Nagyon gyenge év volt ez az idei! Mind a vírus miatt,mind a csajok miatt! Nyíregyházán nem is voltam senkinél idén! csak Debrecenben egy párszor! A láényok többsége Uúgy emeli az árakat,hogy nem is megyek! van egy pár jó szolgáltató akihez még el el nézek szívesen! Lotti24,Lili24,Milf Sheron40,Tekla,Fruzsi26! B.U.É.K
Masszázs: Kata
Szex: Ramika
1 hely: Claudia 31
2.hely: Klaudia 24 (Stadion ut)
3.hely:Estella 30
Ebben az évben nállam a helyezesek igy néznek ki :)
Triniti 43 nagyon eltünt...🤔😒
Sziasztok! Blanka 26 -nál járt már valaki?
Üdv!
Nemrég volt a születésnapom, és szeretném meglepni magamat egy nagyszerű élménnyel. Ezért valami újat szeretnék. Így gondoltam kipróbálom az analt, vagy a két csajt. 😛
Tudnátok ajánlani erre csajokat? Akár egy jó duó akár egy fantasztikus anál. 😀
Kifejezetten igényes és kedves csajokat akarok, akik jól csinálják amit kell. Nyíregyházán vagy Debrecen környékén
Köszönöm a tippeket 😛
Lettyyy, Szabrinaaa - voltak idén Nyíregyen is, de már csak Debrecenben szoktak lenni
Anna24, Ivon, Desire
Laura24, Léna26, Dominika (ő sincs mostanság Nyíregyen)
Gaby (Anna, ha elérhető mostanság)
Nagyjából a sorrendet is tükrözi. Mint mindig ez az én szubjektív megélésem alapján történő sorrend felállítása. Ízlések és pofonok, másnak biztos más a sorrendje az egyéni igények miatt.
BUÉK!
illetve csak Nyíregyházán hírdető/hirdetni szokó hirdető ehet a sorrendben?
Sziasztok
Közeleg az év vége.
Állítsuk fel az ez évi sorrendet,ha van kedvetek
Szia Calu!
Boldog, Szerencsés, Gondtalan Életet kívánok Neked!
Én várom, hogy visszatérj! Tőled korrektebb, vendég- barátabb HÖLGYEL nem találkoztam! Tiszta szívű vagy! Én jól emlékszem minden egyes ritka alkalomra!!! A tisztesség és a korrektség Nálad kéz a kézben járt!
Tőled itt mindenki leckét vehetne! Bár az is lehet, hogy tükrözted vendégeid hozzá állást! De, mégis inkább úgy gondolom Te alapból ilyen vagy!
Hiányozni fogsz! Mégis boldog vagyok, hogy már nem láthatlak itt!
Sok szerencsét! Boldog életet! Tudod, aki körül halak fickándoznak!😅
Nem csak a hasa lóg, hanem a melle is. Mintha legalább 60 éves lenne, nem pedig 26.
Hozzon az ég örömből végtelent,
szeretetből önzetlent,
sikereket, amennyit csak lehet,
így kívánok békés karácsonyi ünnepeket!🌲🌲🌲🙂
Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok a Hölgyeknek😘 és mindenkinek itt a VL-en 🙂🎄