Jelenleg nem tudom hol hirdet Regina 22, én Kállósemjénben voltam nála, és csak ajánlani tudom.
Jelenleg nem tudom hol hirdet Regina 22, én Kállósemjénben voltam nála, és csak ajánlani tudom.
Sziasztok. Zara 26 vagy másnéven zafira. Frigyesen rendel. Képek erősen retusáltak. Arc hasonlít, de kiszépítve a képeken. Has lóg. Sajnos csalódtam, hisz a képei dögösek. Tanulópénzt megfizettem.....
Nekem is! Más néven volt itt régebben
Sziasztok! Zafír 26 vagy Niki 24-ről valakinek van valami infój? Jöhet privátban is. Köszönöm!
Nekem ismerős a test...
Az adatlapja alapján elég sok dolog van amit nem szeret!
Ez engem is érdekelne;) nekem nem foglalt csak simán nem veszi fel:)
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Sikerült már valakinek elérnie, esetleg beszélni vele telefonon? Nekem mindig foglaltat jelez...
Regina 22 nem is örökösföldön található
Végül is azt nem mondta hogy jó is legyen csak hogy szolgáltató😂😂
Regina 22
Sziasztok! Örökösföld, esetleg pláza környékén tudnátok ajánlani szolgáltatót? Akár privátban is... Köszönöm előre is!
Tényleg jó keresztény lehet, mert Linettből máris Kiara lett!😀
Hívtam nem vette fel,ráírtam privátban el se olvasta.
Többet nem keresem.
Üdv mindenkinek. Segítséget szeretnék kérni a 2 lány közül kit ajánlotok. Szamanta 23 illetve Dori 23 KÖszönöm előre is.
Elég sűrűn változtatja a nevét. Ez nem jelent jót. Nemrég még Maya volt, utánna Nicol, most meg Linett. Érdekes!
Nelli 27 Kállósemjén. Volt már valaki nála?
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan hirdetőt a nyíregyházi hölgyek közül, aki tényleg vállalna fotózást?? Nem erotikus jellegűt, de félaktot igen.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
A multhéten voltam nálla. Szép arcú csinos Roma csaj.
A lakás tiszta, kényelmes franciaágyon történik a masszázs
Inteligens, beszédes lány.
1órát töltöttem vele. Kaptam egy nagyon finom Csuszkát és egy Lingam masszázst. Jól éreztem magam elégedetten távoztam. Ha ismét Nyíregyen lessz dolgom biztos felkeresem.
Nálam jelenleg a favorit minden téren, remélem eljutok hozzá újra míg itt van.
Írtam is róla pár sort nem is olyan rég...