Lola (26) van esetleg valakinek tapasztalata? Akár pm-ben is jöhet. Köszönöm előre is.
Lola (26) van esetleg valakinek tapasztalata? Akár pm-ben is jöhet. Köszönöm előre is.
Ha arra kéne hogy akármikor legyen freepunci, meg néha egy-egy Deák, akkor igen. Egyébként nem.
Sziasztok! Niki 26-rol van valakinek infója?
Sziasztok
Egy jó kis franciára,tudtok ajánlani valakit
Köszönöm
Kedves ZéróZénó!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam senkit fogadni.
Egy "korrekt" hölgytől bérletem volna a lakást.
Aki "korrekt módon" az utolsó pillanatban vissza mondta.
Elnézést mindenkitől. Nem én tehetek róla!
Senkit nem tudtam fogadni! Ezért nem értem a negatív lájkokat.
Minden esetre elég érdekes!!!!!
Megegyszer mindenkitől bocs!
Mihelyst találok egy korrekt helyet újra megpróbálom!
Üdv mindenkinek!
Hali. Tavaly voltam nálla kellemes csalodás volt! Vendégszeretö nincs nyafi tartja magát a megbeszéltekhez! Részemröl ajánlott kategoria!
Sziasztok! Lola 26 vagy Vanda21 - ről valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm.
Sziasztok. Klára 40rol kellene némi infó ha esetleg lenne valakinek jöhet privátba is. Előre is köszi csumi mindenkinek
Sziasztok,
Nem tudja valaki véletlenül a Ságvárin van esetleg hölgy mostanság?
Erre csak annyit tudok mondani hogy egy lány velem is így kezdte hogy a kocsira kell... nem e tudok adni és akkor több is lehet köztünk mint vendég dolog...
Hátha veszi a lapot és magára ismer,de itt nem társkereső ne üljön fel senki egy hirdetőknek sem itt csak a pénz kell nekik és hó lehúzzák a pasikat
Claudia (43) masszázsról bárkinek egy kis infója esetleg? Telefonban elég szűkszavú, ami nem feltétlenül baj, de egy kis plusz infó jól jönne...
Köszi előre is!
Tévedsz baratom :) A Minike az Nyiregyen is Minike, meg Debrecenbe is 😉😉
Hello! Már nagyon régen abbahagyta a szakmát, és tudomásom szerint el is költözött dunántúlra.
Régen a stadion utcán dolgozott Dorcika, róla nem tud valaki esetleg?
A megújult Estellával kinek van tapasztalata? Olyan mint rég?
Ha, már valaki szapul valakit, azt tegye helyesen. A beírogatóról is sokmindent elárul a helyesírása.
Pl. a serűlt, az sérült; a pszihiátria, az pszichiátria, és ha már itt tartunk, mert lehet ez is szóba jöhet, a pszihológus, helyesen: pszichológus.
Ugye Kedves!!!
Többet erre én nem reagálok! Jó éjszakát!😊
Buék! Mindenkinek.
Belly egy szupersztár.
Nem kellene elhajtani a városból.
Remélem megvilágosodtál! Mert komplett pszihiátria, de segítek.
Nem is kell, hogy ajánlj hidd el👍👍🤣🤣
Mivel már a nevedben is ott van,hogy Senki vagy neeem.
Lelki sérűlt. Leírtam neked ez nem társkereső oldal.
Kávézni hív a Senki🤣aztán vagy 2 éve nem is láttam. Azt se tudtam ki mire kimondta, hogy ő a Pali 2 vagy 3 éve nem láttam!!!!
Ez az ember pszihiátriai eset🤣🤣.
Őszintén a kicsi lelkét szeretnék e vele találkozni???
Ez egy pszihiáternek elég nehéz eset lesz PALI!!!!
De segítek, hogy meggyógyúlj🤣🤣🤣👍👍!!!!!!
negatív kritikát is szabad írni?van rá igény?