Nyogodtság van Kedves! Nincs semmi baj :)
Nyogodtság van Kedves! Nincs semmi baj :)
Én nyugodt vagyok :)
Ennek örülök! Tudod, az idegeskedés árt a szépségnek :)
Lájk :)
Délután/estefelé nem vagy már elérhető?
Szerintem most hagyd! A végén még úgy jársz,mint a filmes Lindával!Tudod a babettás csaj klumpában!! Le ne karatézzon!!
:D
Tisztelt Melisa!
Sajnos egyre több hirdetőnktől kapunk ilyen visszajelzést.
Biztosíthatjuk Önt (és a többi hirdetőnket is), hogy nem tőlünk hívták, ugyanis mi nem keresünk senkit, semilyen ügyben telefonon!
Az ilyen és egyéb jellegű telefonhívásoktól maximálisan elzárkózunk!
Tisztelttel:
VidékiLány Szerkesztősége
Hatas
Elérhető vagyok,csak ha foglalt vagyok,nem veszm fel a telefont.
5ig hívhatsz nyugodtan...
Ja és nem bántok senkit,nyugi :)
A múlt héten az itt olvasott kedvező beszámolók hatására a Puncica néven hirdető leányzónál jártam. Külsőre nagyon csinos, formás, 20 év körüli mosolygós lány nyitott ajtót, kellemesen nagy cicikkel, feszes p*psival. Pár perces feszültségoldó-ismerkedő beszélgetés után belekezdtünk a dologba. Tetszett, hogy az egész olyan természetesen ment, mintha már több éve ismernénk egymást és kedvességének, odaadásának köszönhetően eléggé el tudtam engedni magam, pedig eléggé izgulós típus vagyok. Végigcsókolta a felsőtestem, majd érzékien, változatosan bűvölte a szájával a sz*rsz*mom és közben éreztem, hogy ő is egyre jobban nedvesedik. Ápolt, igényes lány, akinek igazán élvezetes ny*lni a p*nciját. Érezhetően nagyon beleéli magát a dologba és szereti, amit csinál. Kellemesen szűk p*ncija van és minden pózt szívesen kipróbál. Miután végeztünk sem sürgetett, hanem még közösen lezuhanyoztunk és utána 2-3 percet beszélgettünk. Mind az ágyban, mind az ágyon kívül nagyon jó volt vele. Friss, lelkes, közvetlen és szereti, amit csinál.
Sziasztok!
Nemrég ismét Nyireghäzän töltöttem egy kellemes hetet, ami alatt meglätogattam Anettet, a läny nagyon jól "szerepelt", kellemes tärsasäg és mosolygós läny, fr*ncia finom, sz*retkezés igen csak kiväló! Mikor végeztünk meglättam azt az elbüvölöen aranyos arcú Lolita Tinilänyt, muszäly volt kipróbälnom Öt is, a Nf tökéletes, az *ktus kiväló!
Aztän voltam Lottinäl is, Nf kivälo sex 10/ 8 :) ajänlott kategória mindhärom! :)
aha aha aha minden héten megláttogatod :D :D Nagyon uncsi már!!!
Sziasztok!
Vigyázzatok, voltam Debrecenben a Helga 40 nevű lánynál, nem is olyan az arca mint amivel hirdet,
nem is azt a szolgáltatást kaptam mint amit megbeszéltünk, meg amit szerettem volnahát azt nem nevezném m*lytoroknak amit ő nyújtott,és még ***moderálva**** is volt, szerintem nem is tusolt pedig az alap lenne!
Egyébként a Székesfehérvái Saci nevű hirdetővel egyezik Helga 40 arca.
Viszont Kamillát csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon aranyos szexi, bementünk üdítővel kínált,
Ő nem csak beszél meg is csinálja amit megbeszéltünk telefonon,
a f*rk*m még jóval az együttlét után is bizsergett. És képzeljétek el, olyan lánynál se voltam még
aki előbb megadja amit kérek majd utána***moderálva***.
Csak ajánlani tudom!!
Puncicának..
Ez Nyiregyháza nem??
anett gyerek :(((( !!!!!!!!!
A múlt héten voltam először nála.
A Linda témához hozzászólva: Régebben jártam nála többször is még a Ferenc körúton. Kinézetre rendben van (csinos csaj), beszélgetőpartnernek, személyiségre annyira nem bejövős. Szerintem eléggé hangulatember, ha jó napot fog ki akkor nagyon *lvezetes vele a dolog, ha viszont rossz napja van akkor nem valami jó vele.
Ma már ismét aktiv, ha jól láttam a hitdetését.
Lolitánál én is eltöltöttem egy fél órát. A sexre nincs panasz 4 es, viszont beszélgetésre, barátnő feelingre alkalmatlan, és az arca sem üti nálam a 3 ast, bár izlések és pofonok én szeretem ha egy nő nőként néz ki. Ettől függetlenül középkategória
Sziasztok
Én voltam Anettnál söt a héten is megyek hozzá mert nagyon elégedett vagyok vele nagyon is ;)
Sziasztok.
Dórinál volt már valaki? Milyen véleménnyel vagytok róla? Mennyire megbízható? ( Dóri 23 éves )