Na itt van az Ivon. Nem tudja valaki hogy a héten lesz csák vagy jövöheten is.? Külföldön vagyok azért nem akarom felhívni ne menyen az ö számlája is.
Na itt van az Ivon. Nem tudja valaki hogy a héten lesz csák vagy jövöheten is.? Külföldön vagyok azért nem akarom felhívni ne menyen az ö számlája is.
A csajszinál a keresztelkedésnek csak volt valami oka! Alapból ha ferjhez mennek szoktak! De itt bizonyára nem ez az indok! :D
Helló. Kinga23 Nyíregyháza,vagy Léna 23 nem tudtok valamit róluk! Szeretem az ilyen testalkatú csajokat. Hátha van még rajtam kívül más is aki így van ezzel, és tud ajánlani akár más lányokat is akik Chubby kategória. Köszönöm.
Virág 20-rol nem sok infót latok. Valakinek tapasztalat? Jöhet privátba is.
Honnan tudod, hogy rosszat akar írni rólad? Lehet h éppen magasztalni fog..
Hmm gyerekek Denise 30 nem rosz. Valakinek infó róla? Jöhet privátba is.
Szia,
a Nyíregyháza fórum keresőben ha rákeresel a nevére, akkor több véleményt is olvashatsz róla, így nem ismételném az ott leirtakat. Pár hetente szokott jönni egy hétre, a Korzó közelében szokott lenni. Az ingyenes parkolás miatt érdemes a Korzóban parkolni, és fizetni érte. Nemsokára itt lesz megint, ha közbe nem jön valami neki :)
Rami aki ismer az úgyis elmegy hozzád 😉Nálam még mindig top listán vagy! A többi meg ..fuck off🤣🤣
Szia Kutya 1 !
Köszönöm szépen a pozitív véleményt .
Új év új vélemény és lám ,lám megjelent a mi kis gumibogyónk 😂annyira vártam már !
Fölösleges magyarázatot adni a mi drága gumibogyónknak több éve már nagy rajongóm 😂 bárki bármit ír rólam ő azonnal akcióba lép😂
Föl sem veszem már sem a negatív sem a pozitív hozzászólásokat ami felém irányul részéről ,mert sokan tudjuk vagy legalábbis sejtjük ki is áll emögött a profil mögött ! Nos ! Gumibogyó ahogyan nektek vendégeknek sok-sok negatív tapasztalat adódik szolgáltatókkal kapcsolatban úgy nekünk is . Mi is változunk ki negatív ki pozitív irányba én személy szerint nem érzem és gondolom ,hogy negatív irányban változtam volna , de ahogyan nektek szabad dönteni kihez mentek el ,úgy nekünk is jogunk van dönteni kit fogadunk ! :) Senki senkit nem kötelez arra ,hogy kit kedveljen kit nem ! Neked van rólam egy véleményed írd le oszd meg akárhányszor csak szeretnéd , szivesen olvassuk soraid :) !
Szép estét 😉
Sziasztok. A múltkor láttam egy Ivon nevü hölgyet itt. Tudtok rólla valami infót, hogy mikor lesz megint. Illetve tényleng olyan jó nö? Újonc vagyok meg ilyen téren aztán nem szeretnék egyböl csalódással kezdeni. Köszi az infókat elötte is. Jöhet privátba is hogy kit tudnátok meg ajánlani.
Nincsen Ramival semmi gond! Ezt az elmúlt időszak, több alkalmas, személyes tapasztalata alapján mondom.
Ahogyan Ő változott az idők folyamán, valószinűleg ugyanúgy változott a vendégek személyisége is!
Nincsen ebben semmi különös!
Persze ez egyéni megtapasztalás és emiatt egyéni vélemény is!
Debrecenben és környékén most tényleg jobb a felhozatal és a színvonal. 2 hónapja még átmentem Nýíregyre és jó volt. Az a csak viszont visszament Pestre.
No, pár sorral lentebbi próbálkozással ellentétben én tényleg teszteltem pár hírdetőt elmúlt 1-2 héten, masszázs és szex vonalon is, egytől egyik mind minuszosak sajnos...
Neveket, konkrétumot nem írok ide, úgyis del vagy jelentés lenne a vége, priviben akit érdekel, írjon nevet aztán ha tudom akkor írom az infót. Písz.
Komolynak szánt próbálkozás. :D Tapasztaltaknál úgyis jelez a radar.
Ez most komoly?
NEKEM A NAGY KEDVENCEI KRISZTA, DÓRA, LINDA, ANETT, BELLA, ANNA VOLT. Őkmár civilek. Rami akkor volt a kedvencem aikor a Jókayn még kis ártatlan csitr volt.
Bevallom öszintén akkor rajongtam érte.
Minden héten jártam hozzá.
De megváltozott. Nem vette fel a telefont, nem fogadott mikor meg volt beszélve.
Debrecenben és itt is vannak olyan nők akik kb 10 éve régi motorosok, és mégis hozzák a szinvonalt. Most itt Gaabriella 39 a nyerő nálam.
Mindenkinek van véleménye.
Rajongoból lehet valaki elforduló is.
Akitol elfordulnak anak mindig oka van.
2011 óta járok csajokhoz.
Egy MILKA CSOKI ÁRÁT biztos már a hobbymra költöttem.
Volt olyan mikor megbántam, mert nem volt édes, de még fényes se.........
Ha lesz kedve hozzá. Mostanában hülyiti a vendégeit...
Krisztina 22 valaki vélemény?
hello !
Gabriella 39 ?
Szia!
Alexa 29, vagy Erikát ajánlottam volna még, de ő Debrecenbe költözött.