Sziasztok!
Érdeklődnék valakinek tapasztalat, Ts hirdetőkkel kapcsolatban.Köszönöm.
Privátban ha lehet.
Sziasztok!
Érdeklődnék valakinek tapasztalat, Ts hirdetőkkel kapcsolatban.Köszönöm.
Privátban ha lehet.
Tehát megerősíted a feltételezésemet, hogy a vip a nevetekban a magasabb árkategóriára utal. Nincs is ezzel semmi baj, mindenki maga dönti el, hogy neki mi mennyit ér. Engem elmondtak mindenféle sznobnak, meg miattam és a hasonlk miatt emelkednek az árak stb csak azért, mert egy szerintem bomba csaj deákigazolványra adja a félórát, és én úgy gondoltam, hogy nekem megéri. Kaptam hideget-meleget, szinte megköveztek, mert kevesebbért is vannak és azok is jók. Most tényleg én vagyok sznob, mert megér pár szál rózsával többet az aki tényleg tetszik, és nem megyek el "szintén jó" lányhoz aki kevesebbért méri? És csukjam be a szemem és gondoljak közben a másikra??? Nem vagyok m illiárdos, de nem is napi szinten járok lányokhoz, viszont ha megyek akkor ahhoz, aki tetszik.
Sajnos a férfiak (én is az vagyok) szeretnek mindent csak a saját szemszögükből nézni. Tisztelet a kivételnek. (Mit fogok ezért kapni :) )
Ez egy kicsit úgy gondolom hogy szánalmas alapból az oldalon úgy tudom kivalasztani az extrák közül a popsit hogy mérettől függően de természetesen ha hívnak mondom hogy nem. Számít a méret a másik dolog Nem. értem miért zavar téged ha valaki jól csinálja a dolgát miért kell kételkedni úgy tűnik megvagy lepődve hogy valakit ennyire dicsérnek el lehet nyugodtan jönni kikell próbálni!!!
Nem tartozik a pici pöcörűjü táborában mert nállam nem számít a méret popó ban sem
Akkor te a pici pöcörőjü pasik táborában tartozol? mert azt írja popó mérettől függően. 15/4 fölött nem vállalja. Vagy csak olyan baráti netán önreklám az egéssz?
Köszöm szépen énis jól éreztem magam veled 😘😘😘
Lilla 26.. Kedves csinos aranyos csajszi,ma voltam nála először és nem bántam meg.Megtesz mindent hogy az ember jól érezze magát,2x jártam ma nála ilyen is rég volt hogy vissza menetem repetára :)
Szex mehet több pózba no nyafi, jóó Nf, amit meg beszéltem vele azt meg is kaptam ,,punci+popó szex😊Részemről ajánlott! Nálam bekerült a kedvencek közzé 😍
Előzmények: randi lebeszélve, mikor oda érek a címre és hívnám bedöglőt a mobilszolgáltatóm,LOL...lényeg megoldtam a szitut ,egy arajáró embertől kölcsönkértem a telot hívtam,, hogy itt vagyok és jönnék.
Ebben igaza van Virág 20 . Ő dönt, hogy kit fogad,és mikor.
És az nem lehet, hogy ő akarja szűrni ezzel a vendégkörét?
Valami ilyesmire utaltam én is Virág 20 kapcsolatban. Különlegeset nem kapsz, csak ha dobálod a kockacukrot az asztalra,de az sem különleges ha nem plusz feltét..
A VIP (very important person) témára visszatérve,teljesen értelmetlen a lányoknak a nevük mellett ezt használni, mert ez egy különleges elbánásban részesitendö, fontos személyt jelent. Na már most egy látogatás alkalmával nem az adott lány részesítendő különleges elbánásban, hanem mi vendégek adott esetben. Szoval aki ezt használja az elég tájékozatlan h finoman fogalmazzak...
No meg a jóöreg Anettről se feledkezzünk meg...Meg Barby28 v 29röl se., Vagy éppen Lindárol,de az már régi story...
Kit keresel onnan.
A csajok külön utakon járnak Ramika melozik.
Anna civil utakon jár. Betty abbahagyta.
Erre én is kíváncsi vagyok
És hogy kik , jöhet privátba is
Köszönöm
Sziasztok. Korzó mögött dolgoznak meg a lányok?
Köszi
Üdv mindenkinek. Pamela 31 esetleg infó? Jöhet régebbről is. Allitolag ő már dolgozott, és most újra elérhető.
Üdv Uraim!
Érdeklődnék, hogy a hölgy nálatok praktizál-e?
Esetleg valakinek pozitív-negatív tapasztalata? :)
Üdv ..Vanda 21 infó ?
Sziasztok!
Tud valaki olyan hölgyet akinek van intim piercing ,vagy esetleg szép természetes/ ápolt fazon? 🙂