Ha meg kell köszönni, akkor valami nagyon jó dolog történt. ;) *rban mennyire van elszállva magától? Arcra milyen?
Ha meg kell köszönni, akkor valami nagyon jó dolog történt. ;) *rban mennyire van elszállva magától? Arcra milyen?
Sziasztok! Lingam masszázst melyik leányzó csinálja a legjobban? Próbálta már valaki?
Pár mazsolán már túl vagyok,de a barátnő fealing megfizethetetlen amikor elfelejted,hogy ezért f*z*ttél nállam az a topp :) Egy vonással dr*gább az átlagnál,de nagyon megéri. aranyos,nekem szép,csinos,biztos,hogy megyek még :)
Szevasz vastag-tag!Én Millához járok ez ügyben,igaz nincs összehasonlítási alapom mert másnál még nem voltam,de szerintem annyira jó,hogy nem is tervezem hogy máshoz menjek!És ez nem reklám vagy futtatás,csak válaszolok a kérdésedre!
Sziasztok!
Detty ( 40 ) -nél nem járt valaki véletlenül?
Üdv: Thomika
Vagy inkább itt kisebb az esélye mint otthon :)
Időbe nem sok 40 perc ennyit meg ér,hogy ne legyen perec :D
Meg a hazai pálya a tied nem akarok konkurencia lenni :D
Feri.krt
Nem értem h miért fényezik a Lotti nevű csajt .......én felhívtam a napokban és elég goromba volt velem , megkérdeztem h meddig lesz mivel én délután 6 ig dolgozom , míg haza megyek , a feleségemnek beadok vmi kamu dumát stb az egy kicsit időigényes így megkérdeztem tőle h kb 8 körül tudna e fogadni erre ő azt mondta h már nem mert lejár a munkaideje. Én ezt meg is értem de azt miért nem lehet kedvesebben mondani??? Elvileg az én/a mi pénzünkből él !!!! Nem ????? Ennek ellenére ma megpróbálok mégegyszer időpontot kérni tőle , hátha nem lesz rossz kedve!!!!! :)
Kedves nagyfarok. Lehet hogy pont azért ahogy itt is irsz róla. kedvességet vársz alapvetően meg lekezelő vagy.a te pénzed. ki vagy te hogy mindenki nevében írsz. Gondolom fél óra ennyi a jussa. Jegyezd meg 20 ft ért ne akarj forma 1 et.Változtass a stiluson többre viszed . a csajok nem gépek. És ez egy emelt szintű szórakozás. Amúgy halálosan odadaó . 1 óra is kevés volt azt hozta ki belőlem.
voltam teljesen rendbe van és aranyos és kitartó ajánlani tudom.
ott mind nulla fejre legalábis pfujjjj milla csinos de semmi erotikus arc a többi meg ...
***KÉRJÜK EGYMÁS LEJÁRATÁSÁNAK MELLŐZÉSÉT!***
Hello!
Régóta keresek már olyan lányokat akik tényleg bevállalják az éles l.szb.t !
Most látom hogy van itt egy pár , akik művelik !
Egyetlen problémám van vele mégpedig az hogy a képeken is gáz , akkor milyen lehet élőben ?
Egyébként voltam már egyikőjüknél akkor még szólóban nyomta , és akkor olyan élményem volt vele hogy nem akarok nőt látni egy darabig !!!
Döntsetek ti , nézzétek a fotókat!
köszönöm a választ.
az itt van nekem egy köpésre, olyan lányt keresek akihez könynen eljutok, mert szeretnék egy állandó szolgáltatót :) akkor lottit meg is látogatom vmelyik nap
Szép estét makktársak.
Nem sokat irkálok a fórumon de most szeretnék veletek megosztani egy kellemes élményemet.
A ***moderálva***találtam Anikó nevű hölgyet meglátogattam, a képen ő van,egyedül rendel a Józsába.
Az árak átlagosak francia szuper,nem nyafog lehet forgatni rendesen odateszi magát.
Formás popsi nagy cicik,popót is vállal ha szimpatikus vagy engem a régi megbízható normális sz*lg*ltatókra emlékeztet,barátnő érzés.
Nem reklám csak azért mert végre találkoztam egy normális valós szolgáltatóval aki meg éri a p*nzt.
További jó vadászatot mindenkinek.
Csáó sport társak Barby22 a kerüld nagyivben kategóriába tartozik hiszen egyenlö Melinda 19aki egyenlö Gyulával egyszerü a képlet vigyázatok csákó jó vadászatot!
Igen komoly Milf hiány van :)
Biztos ügyes,sokan el vannak tőle ájulva,de nekem valamimért nem tecccccenek a képei, nem hinném,hogy valaha össze fogom vele érinteni :D
sport társaak!!!!! :D :D te szánalmas kis féreg jobb dolgod nincsen ??? csak mások ócsárolása ??? most nem azért de szerintem nem lehetsz te valami nagy durranás !!! de utálom a kamu beszámolókat !! és gondolom ienkor büszkén feszítel a szutykos számítógéped elött !!! de jo hogy nagyívben kerülendő vagyo csak nem tudom hogy miért !!!! mert az én tudomásom szerint nem loptam még meg senkit, nem bántottam még senkit , tuti hogy te egy szemét stri.. v...gy aki sztárolja az általa menetzselt lányokat !!! tuti biztos az hogy mindíg befutók az az általad ajánlott lányok ???
hm és már szerintem előre tudom a reakció itokat , a szokásos régi motorosok hamarosan támadnak szinte mindíg így van ha valaki meg probálja meg védeni az igazát!!! akkor már persze többen vagy ugyanaz az a személy több nick névvel regizve írja a sok hasra ütök hazugságot , véleményt , beszámólótt . de legalább fedné isa valóságott
ja és még valami !! (gyula) ki nyalhatod neki is meg nekem is :)