Milla szebb és csinosabb mint valaha és nagyon tündér. 10 évvel fiatalabbnak néz ki :) aki nem ezt irja az még sose volt nála. vagy szemészeten :))))
Milla szebb és csinosabb mint valaha és nagyon tündér. 10 évvel fiatalabbnak néz ki :) aki nem ezt irja az még sose volt nála. vagy szemészeten :))))
sziasztok!! nekem lénárol kelene info!! nyíregyröl!! köszönöm!
sziasztok
kamilla 40 ről tud valaki valamit?
Én már többször voltam Lénánál, mindig minden rendben volt. Keresdd nyugodtan!
Jelen állás szerint sajnos igen...:(
Sziasztok! Nem tűntem el, 23.-tól újra elérhető leszek. :) Addig is puszi mindenkinek! : Heléna
Milla mennyitől néz ki 10 évvel fiatalabbnak?
Sziasztok!
Barbi 19-nél és Lotti 20-nál járt már valaki?
Ha igen írjatok légyszi beszámolot! Megbízhatóak?
én anno voltam nála.nem igazán a lehúzás volta célja inkább tájékozódott a kérdéseivel arról hogy milyen véleményekkel vannak iránta. egy kis növésű lány. ha nem tudnám kurva akkor azt hittem volna összement. segge mint a kezem szopott baszott amugy gyenge erotikus lélmény mert valoban a ***moderálva***. egy kicsit csalódottan de nem lehuzva távoztam.
Fogalmazás: 5! :D
Visszaolvasva a fórumot ma leteszteltem Puncicát. Csak megerősíteni tudom a róla írt korábbi pozitív véleményeket. Valóban rendkívül csinos,vonzó, kedves lány. Szereti és bírja a heves, szenvedélyes együttléteket, ügyesen beszéli a francia nyelvet. Ahogy itt szokták írni tökéletes "barátnő feeling". Tényleg úgy éreztem magam vele mintha a barátnőm lenne. Minden MT-nek csak ajánlani tudom látogatásra.
Jó vagy már azzal a szakadt igénytelen puncicicával mert már unalmas le se lehet nála fürödni és még büdös is
Sziasztok.Eddig csak külső szemlélőként vettem részt a VL életében , de ezt nem hagyhatom szó nélkül. Pár napja jártam Puncicánál de csak pozitív véleményt tudok veletek megosztani.Nem lehet nálla fürödni, ha-ha- ha ne nevettess... Ja és még valami, a pénztárcám kiesett a zsebemből, már az ajtóban voltam , amikor utánnamhozta, kicsit szemrehányóan.Ha olvassa a hozzászólásomat, ezúton szeretnék bocsánatot kérni minden általam okozott kellemetlenségért.Szóval csak ajánlani tudom, nekem nagyon bejött.
***Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Üdv!
Az elmult héten nagy port kavart fel egy-két " új " leányzó itt a fórumon! Nos ennek hatására látogattam meg Biankát. Végtelen egyszerűen zajlott az egyeztetés, bár nekem kicsit kényes volt! A fogattatás kellemes, a környezet jó, a lényeg jeles! Távozásomkor belebotlottam a Lotti nevezetü leányzóba, aki nagyon is csinos, de ugyanakor visszahúzodó fiatal lányka! Látszik, hogy nem rég kezdte az ipart! A következő választásom Lotti lesz!
Csak a tisztánlátás kedvéért: Puncica ápolt, tiszta és igazán igényes, jó megjelenésű lány, aki nagyon ad magára. A lakása is teljesen rendben van, mindig tiszta törölközőt ad. Az elsz*molásnál is mindig nagyon korrekt. Én rendszeres vendég vagyok nála. Egyértelmű, hogy a legjobb sz*lgáltatók egyike Nyíregyházán.
Tegnap(is)voltam MILLá-nál.Komolyan mondom,az eddig legjobb nő(pedig volt egy pár)akivel össze hozott a jó sorsom!Igazán ritkán kerül az ember kezei közzé ilyen jó test(bár volt már ezen az oldalon aki le tehenezte,de szerintem az egy barom!!!!)!Igaz aki csak a tömény szexet keresi annak nem igazán ajánlott,mert az nincs.De maga a légkör mindenért kárpótol!A napi taposó malom után,a vele való találkozás mindig feltölt néhány napra!Ezért nálam az igazán ajánlott kategória!
Barby19-ről van infótok?
Sziasztok.
Lottiék melyik környének laknak? csak úgy nagyjából.
picúr,én már voltam a lánynál.Aranyos kedves lány,a képei valósak,és az arca az meseszép,igaz egy kicsit kezdőnek éreztem,de tanítható :)Én jól éreztem magam nála !!!
Aloha, tudom lúzerség meg köszönni,de tegnap voltam Lottinál és csak enyit mondanék,hogy köszönöm :)