Sziasztok!
A tapasztolt fórumozóktól kérek véleményt, beszámolót a BARBY23-ról....Köszi
Sziasztok!
A tapasztolt fórumozóktól kérek véleményt, beszámolót a BARBY23-ról....Köszi
hangja kellemes de az ***moderálva***az sok
Valóban nem veszi fel a szám nélküli hívásokat. :-(
Múlt héten jártam Barby 23. nagyon korekt csaj élőben mégszebb...
Az ajtóban sexy ruhában várt már rám ..
zuhanyzási lehetőség van..
Barátnőjével van együtt Szandy
Voltam már egy pár lánnyal akik itt vannak de eddig ő vitte a staféta botot..
SZONJA36-ról tud vki valamit?
Érdekes, hogy 1 óraja megjelent a hirdetése és már is 5 látogató kedvence....amúgy nem néz ki rosszul.
Nézd meg még egyszer figyelmesebben!
1 órával ezelőtt csak egy módosítás történt, maga a hirdetés több, mint egy hónapja jelent meg...
szyasztok.szandy 24 ről tud valaki valami érdemlegeset?
barby 24 -ből is gina 24 lett.???????? egy óra alatt.érdekes:::::
Valaki tudna irni pàr megbizhato csajt?
Olyat ak kulsore is nèz ki valahogy nem akarok zsàkot vinni
Sziasztok! Régi visszajró vendége vagyok barbi 24-nek ( mostmár Gina 24-nek) a névváltoztatáson én nem lepődtem meg, mivel a multkori beszélgetésünkkor már mondta, hogy jó lenne nevet változtatni mert rajta kivül 2 barbi is van és sokan összekeverik őket. ( Szerintem még jobban is illik hozzá) Amugy magáról a lányról csak pozítiv tapasztalatom van és csak ajánlani tudom. Itt tényleg ő vár az ajtóban, szebb mint a képpeken, és nagyon igényes. Ellehet vele beszélgetni bármiről, a szexről meg nem is beszélve, igazi barátnő feeling.
Mönnyé csak mönnyé :) nem bánod meg a pl*z*n*l van Beatrix és Milla társaságában. Asszem.
Te vagy érdekes öcskös, szerintem direkt oltod le a nőket fogadni merek még csak nem is voltál egynél sem vagy ha igen akkor a saját kis labda szedődnél! Jázmint sem értem miért írsz róla ilyet hiszen nagyon kedves lány és amit művel az sem egyszerü hétköznapi nem lehet hogy veled van baj? Te sem tetszel mindenkinek mint ahogy én sem vagyok mindenkinek rokonszenves!
Sziasztok!
A Zsani 25 nevü lánynál csak masszázs van,vagy szex is.
Nagyon csinos, jó lenne kipróbálni!
Köszi a segítséget!
Haha ..Kedves Uraim !
Úgy látom csak van 2 bevállalós lányunk !
Ennek örülök és nagyon tetszik a hófehérke és a süni !
Végre nem csak azt az unott hírdetést látni , hanem van egy kis poén is a csajokban !
Nekem bejön : Csajok holnap ott vagyok!
Sziasztok!
Vóltam ma a Kitti nevü hőlgynél.
A zászló nevü tér alatt rendel , szerintem ő is gyula.
Megpróbált lehúzni fürdés stb. majd a francia után lejárt az idő végeztünk öltözhetek dumával.
Szerencse vólt nálam valami amit látott, ennek és a határozotságomnak köszönhetően folytattuk.
Egy unott semmi kedvesség, kerűljétek!
hát jo legyen így , akkor most mocskolj le :S szerintem az aktusod meg volt , egyébként a fél órában 1, azaz egy aktus van erre te kettőt kaptál akkor most hogyis van ez ?? egyáltalán nem voltam unott , és had kérdezzem már meg tőled! mi a fészkkes fennével probáltalak meg lehúzni ???????????????? de egy szemét ember vagy te ,,,,, hm :) volt nálad valami ami ??? hm na jo haggyuk is . hát köszönöm hogy így meg tiszteltél !!!! (FÜTYI) amiket te itt álítasz "" nem is fedi a valóságot :( de tod mit? meg kérek minden embert aki majd szándékozik eljönni hozzám a közel jővőben írjon majd egy beszámolót !!!!! szia (FÜTYI) SZIASSZTOK FÓRUM OLVASÓK :)
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Szia Fütyi!
Nekem is valami hasonló tapasztalatom volt a hölgynél a minap, de nem részletezem nincs értelme!
Láttam már pár hozzászólásodat és értékeltem is és ezért a Te javaslatod miatt is mentem el a Bogi nevezetü "szemtelenül fiatal" leányzóhoz! Mára már rendszeres visszajáró vendége vagyok neki és a vele r.nd.l. Diának is! Őket találtam szimpatikusnak és nem utolsó sorban Ők azok akik bevállalják az éles leszbit is akár órában is tolják! Igaz nem fillérek, de aki erre vágyik az úgyis megfizeti és 100%- ban megkapja!!! Nem csalódtam, ide el lehet menni és nem kell félteni személyes dolgaimat!
SZANDY 24 ROL VALAMIT TUDTOK IRNI VALAKI VOLT NALA KOSZ.
Sziasztok!
Szandy ( 24 ) engem is érdekelne.
Ezen kívül, ha valaki volt Szonja ( 36 ) és/vagy Gina ( 24 ) hölgyeknél, írhatna egy pár sort.
Köszi: Thomika
Szia Thomika! Én a Gina 24 hölgyeménynél már 4-szer jártam és maximálisan ajánlani tudom. Gyönyörű, szoli barna borotvált, nagyon ápolt. 1 órában kapsz masszázst, a fr*ncia *vszerrel megy nála, szexben bármilyen póz. Nagyon kedves és megérdemli***moderálva***. Bármiről eltudsz vele beszélgetni mert értelmes. A másik 2 lánynál még nem voltam de szerintem nem is nagyon fogok váltani. Diszkrét és tiszta, nála a higénia az első.