Sziasztok!
Engem is érdekelne Beatrix 22-ről vélemény, élménybeszámoló.
Köszönöm
Sziasztok!
Engem is érdekelne Beatrix 22-ről vélemény, élménybeszámoló.
Köszönöm
Gyerekek a negatív lájkokból sokat tudok meg hogy kit ajánlottak!!!!
Ennyire értelmetlen volt a kérdés, vagy nehéz felfogni!!!???
Melissa 42 régebben nem ő a margo?
Ma meg akartam látogatni a Szamanta24 hölgyet. Hívtam , teloba sajnalattal hallottam ,hogy nincs nálla natur francia. Szive joga eldönteni minden hírderőnek mit vállal, igy elfogadtam a dolgot es elköszöntem. De elötte felhivtam a figyelmet ,hogy Nyiregyhaza helyett Nyáregyhaza van megadva elerhető varosnak. Meg is köszönte szépen ,hogy szoltam neki.
Sziasztok
Tudtok ajánlani egy jó szolgáltatót hétvégére???
Nem baj ha jártas a franciában
Jöhet privibe is
Köszi
Sziasztok!
Beatrix nevű hirdetőnél járt már valaki?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Köszönöm
Tinus szuper csajszi megint sikerült eljutni hozzá kívánom neki hogy jól alakuljanak a dolgai, ne félj belevágni minden rendben lesz:a colos fiu)barinője Ivón is ott van a szeren sok szolgáltató tanulhatna tőlük hogy kell a vendégel bánni (tudom ez kétirányú dolog)Brigi hát nem rossz de lehetne aktivab is nekem tetszet, Lolát kipróbálnám de azt hallottam róla az is extra hogy belépsz az ajtón. Viktória Lilla kár hogy már nincs nekem bejött a csajszi. Virág szuper a csajszi viszont a szervezése egyre rosszabb ,nehéz követni most nyiregyen délután debi ..A kórház környéken is voltam egy csajszinál nem jut eszembe a neve, kicsit futoszalag de szuper volt a mélytorok. Egyelőre ennyi.
Köszönöm szépen! Sokat segítettél. Szia.
Egyik barátom fixen jár hozzá azt mondja tényleg így néz ki! Én csak azért nem megyek mert nagyon keveset vállal én meg jobb szeretem ha van több lehetőség is:)
Sziasztok. Deniz26 itt Nyíregyházán. Volt már nála valaki aki tud róla hasznos információval szolgálni? A valódiságát és hozzáállását szeretném megtudni. Sajnos nincs lehetőségem,új lányokat keresni. Kell a megerősítő beszámoló. Sokadika van már :-) :-)
Sziasztok, Anna 26-ról van valakinek infója? Valahogy túl szép hogy igaz legyen..
Pár hete volt szó az Anett19 ről és a Klaudia aproba hirdető csajokrol. Igaz azota se írt rola senki pedig tuti ,hogy vannak vendégeik. Én ,jo pár napja voltam nálluk. Klaudia szép új épitésü lakasba lakik, a bejutás nehézkes kicsit, teljesen normalis korrekt csaj, szolgaltatasa átlagos. Anett fiatal csajszi,aktus helyszin nem az igazi főleg ,hogy kocsiba is annyi mint másnál lakásba. Szerintem ez a szakma nem neki való, egy normális hölgy akivel lehet váltani pár mondatot es nem.annyi a valasza hogy "igen" "nem" "nem tudom" kivánom neki találja meg a számitásait más munkakörbe. :)
Meglatogattam a Mira31 hirdetőt viztorony környékén.Ajtónyitaskor egyből felismert pedig csak egyszer jártam nálla az is 2 éve volt minimum. Régebben volt vele egy kis nézeteltéresem de most szemelyesen elnézest kért. Semmit nem.éreztettett abbol ami regebben volt esetleg pici nézetelterés... sőt... kedves , aranyos,mindenbe a kedvembe jart ,franciaja még most is csillagos 5 -ös😊
Denisa31-ről tudtok valamit
Jöhet privibe is
Köszi
Üdv aki járt már Zoe nál Nyíregyházi lánynál kérem írja le milyen volt mit tapasztalt jót és rosszat egyaránt mert nekem nagyon tetszik és ezért várom mindenkitől a beszámolót. Köszi!!!
A rüszme felsőágyas katona jelzője ahogy a kopasz. nőkre a RÜFKE szót használják.
Sziasztok Zoe ról Nyíregyházi lányról van valakinek információja???
10-böl 8roma
Szonja is jó, ajánlom. Jövőhéten jön vissza.
Gaby, Virág egyikük se lesz csalódás:)