sok a helyesírási hiba de nem vitatkozom
sok a helyesírási hiba de nem vitatkozom
Múlt hét csütörtökön látogatást tettem az oldalon Puncica néven hirdető leányzónál. A telefonos egyeztetés simán ment. Kedvesen és készségesen válaszolt minden kérdésemre és külön tetszett, hogy értelmesen elő tudta adni a mondandóját.
A lakás, ahol fogadott a belvárosban található, normális, diszkrét környéken. (a rosszhírű környékeket alapból kerülöm). Nagyon csinos, széparcú, formás, nagy cickókkal rendelkező lány nyitott ajtót és invitált beljebb. Élőben még dögösebb és még izgatóbb mint a netes képein(pedig azok sem rosszak ám). Gondolom a lihegésemből látta, hogy eléggé rohantam, így egy 5 perces üdítő melletti beszélgetéssel kezdtünk. Ugyan ilyen helyre nem az atomfizika rejtelmeiről társalogni jár az ember, de számomra mégis pozitívum, hogy sokakkal ellentétben ő egy intelligens, értelmes lány benyomását keltette.
Közös, izgató tusolás után a szobában folytattuk, amit elkezdtünk. Igazán jó eredménnyel vizsgázott nálam a fr*nc*a nyelvet illetően. Nagyon gyorsan *edv*dik lent és láthatóan hamar f*lizgul. Az *ktus során mindvégig nagyon aktív, odafigyelt minden rezdülésemre és maximálisan látszott rajta, hogy élvezi amit csinál. A pózok terén sem válogatós, jól d*gh*tó mindenfélében. Kellemesen nagy cickóival kipróbáltam a c*cisz*xet is. Amikor már nem bírtam magammal, a n*d*met alaposan k*f*csarta, úgy hogy mind az *rc*ra, mind a m*ll*re jutott belőle.
Minden szempontból megkaptam azt, amiért elmentem hozzá és nagyon jól éreztem magam. Abban a bő egy órában, amit nála töltöttem tényleg úgy éreztem magam, mintha a barátnőm lenne, olyan természetességgel és közvetlenséggel viszonyult hozzám. Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek.
Más: Az egykor Linda néven hirdető lány abbahagyta? Csak azért, mert sehol nem látom a hirdetését.
Nekem legjobban a 7.képen a pattanás tetszik a hátsóján.
Valaki tudna adni tanácsot , hogy kihez érdemes menni ?????
Az az igényeidtől és az ízlésedtől függ, de Kriszta, Bia, Ivett, Léna nem lehet rossz választás.
Én még kiegésziteném Vanessza21, Barby23, és Jázmin19-el, ők belevaló és megbízható lányok! Viszont nekem Laura22, keltette fel az érdeklődésemet ha tustok valamit írjatok köszi!
Voltatok is náluk ?
Megbízható, kedves, igényes, ápolt, kellemes társaság. Brifkó kinyit, és minden rendben. :-)
Van igazság abban amit mondassz,igen de mindannyian tudjuk hogy nem könyvtáros lányokról beszélünk sajnos.És igen én személy szerint jártam náluk,garantálom hogy némelyknél még fogok is brifkót nyitogatni!
Sziasztok!
Pécsen több alkalommal volt már negatív tapasztalom,voltak olyan hölgyek, akivel nagyon kellemesen záródott a találka,a legdurvábbat pár napja már leírtam!
Keresd vissza!
Mindenkinek azt ajánlom,legyen körültekintő,ha első alkalommal megy a hölgyhöz,ne ***moderálva***,ugyanis a hölgy ***moderálva***,nem
biztos hogy a megbeszélteket teljesíti,ne szoktassuk hozzá őket,inkább ha nem megy bele,hogy utána ***moderálva***,akkor inkább hagyd ott,vagy ajánld fel hogy a felét most,***moderálva*** ha ő is állja a szavát!Ez így lenne korrekt,ne ájulj el ha nagyon jól néz ki,légy kemény és ha nem megy bele,akkor inkább
hagyd a fenébe!Ha már a telefonba hallod hogy rugalmatlan,tudod mit kell tegyél!Ha bele megy,lehet hogy az lesz a vége,hogy mikor oda érsz a címre,nem
veszi fel a telefont,de akkor már legalább tudod,hogy egy olyan hölgytől menekültél meg,aki nem veszi komolyan a ***moderálva***,és ezt azonnal közöld itt a fórumon!
Ha valami változást szeretnénk,akkor valamit tennünk is kel érte,ne hadjuk hogy a hölgyek hülyét csináljanak belőlünk,aki ezt olvassa adja tovább,akinek csak tudja!
A szerkesztőket arra kérjük, ne moderálja állandóan a fórumozók írását,mert akkor azt feltételezzük,hogy egyet értenek a hölgyek,alacson színvonalú ***moderálva***!
Valamint fejlődjön a korral,és kövesse több ilyen jellegű honlap tevékenységét,ahol a hölgyek profiljánál rögtön lehet jegyezni,a jó és a rossz tapasztalatokat,ez
a hölgyeknek is, meg a férfiaknak is,egy olyan vissza jelzés lehet,ami emelheti a ***moderálva*** színvonalát!
Tisztelet a kivételeknek!Köszönöm!
Sziasztok,
tudnátok ajánlani itt nyíregyen, vagy max 60kmes távolságban, fiatal aranyos csajokat? Egyszer voltam valakinél a K.e-án, de most nem találom. Akire vágyom, alacsony széparcú legyen. Köszi
Egy szétdurranófélben lévő srác....
Üdv az uraknak! A Bogi lánykáról valaki , aki volt már vendége, írjon már valamit ha nem gond. Kösz szépen előre is:)
Szerintetek a Barbi 24 nevü csaj egy új tel.társaság első előfizetője? 31-el kezdődik a száma.Már van ilyen is?Én 20-as,30-as,70-es és vezetékes számokról tudok.Lemaradtam valamiről?
Ez nagyon érdekes :D
Szia! Tesco mobil-os vagyok. :)
Hát ***moderálva***!Én ezt bizony nem is tudtam.Lassan már újra visszaállitják a régi 60as számokat is.Gondoltam biztos te írtad el,vagy szerkesztőségi hiba.Tuti 30-as akar lenni.Felhívtam úgy és még szerencse,hogy senki nem vette fel.Lehet vissza fog mondjuk holnap hívni.Majd hebegek neki valamit főleg,ha csaj lesz.
De remélem nem olyan ***modferálva***. Tesco ***moderálva***!! :-)))
Bizony, bizony jó néhány hónappal lemaradtál erről a 31-es előhívószámról...Ez még önmagában nem is lenne probléma!
Én csupán azt nem értem, hogy miért kell mindjárt fikázni ezt a Barbi lányt? Van róla esetleg bármiféle negatív tapasztalatod, vagy nálad ez a kötekedés szimplán alaptulajdonság?
Félig ugyan,de jól gondolod. A zavarkeltés mindig előnyös,mégpedig mindenkinek.Nem hagyja,hogy elunalmasodjanak a dolgok.
Sziasztok makk társak!Regi25 fullos szolgáltatást nyújt!Csak ajánlani tudom!2 másik hölggyel rendel de minden OK velük!
Még a sarkantyús időkre gondolsz?