Hívd fel telefonon, ha egy igazán szürreális beszélgetésre vágysz ezen a területen!
Egy igazi 'vállalkozó'-val fogsz tárgyalni. ;)
Én kiköptem a kávém a röhögéstől. :D
Hívd fel telefonon, ha egy igazán szürreális beszélgetésre vágysz ezen a területen!
Egy igazi 'vállalkozó'-val fogsz tárgyalni. ;)
Én kiköptem a kávém a röhögéstől. :D
Huuu Rita 20 Nagyon jól néz ki...... jól jönne egy kis infó
Én is hasonlóan jártam mindkettőjükkel. Pedig ha Fanni odatenné magát,én rendszeres vendége lennék. De minek is tenné oda magát,ha van elég palimadár? Na üdv Pali voltam, Madár Pali...
Sziasztok,voltam egy "Nyíregyi" csajnál,valójában kállósemjén...
Most éppen izabellának hívja magát 23 éves,magas fekete hajú,elvikeg szereti popsiba.
Na most a popsi része annyi,hogy addig fogdossa a cerkát,hogy visszarakja punciba,illetve MINDENT extrába vállal,ami azt jelenti,hogy *** moderálva *** bemehetsz az ajtón.
Egy átlag csaj *** moderálva *** amiben minden benne van.Kedves "most éppen Izabella" *** moderálva ***,plusz egy fadarab,HAGYJÁTOK KI,NE MENJETEK HOZZÁ!
Alexa27 ,nem.mindig hirdet.de.ő egy fuvolaművesznő😉😉
Üdv. Nyiregyházán tudtok ajánlani olyan csajt aki nagyon jól tud kényeztetni és egy kész orál bajnok?
Üdvözletem!
Leírnám az elmúlt két hétben szerzett tapasztalataim, hátha valakit érdekel :)
Fanni (23)
Telefonban elmondott mindent amire kíváncsi voltam, hamar el is mentem hozzá, leginkább az új és ismeretlen iránti vágy vezetett hozzá és hogy eléggé meggyőző volt telefonban. Helyszín egyetemhez közel, egyszerű panel, barátnőjét is bemutatta aki nem volt szimpatikus így inkább passzoltam, Fanni külsőre nem egy nagy szám (sőt), de amiket megbeszéltünk arra késztetett maradjak és várjam ki a véget, bár ne tettem volna.. Végig csak panaszkodás, siettetés, többszöri kérésre sem úgy csinálta ahogy megbeszéltük és hasonló dolgok..
Röviden tömören KERÜLENDŐ!
Zsanett (24)
Kedves Zsanett talán Minike névén volt megtalálható, régóta szemeztem vele de valahogy sosem jött ki rá a lépes, telefonon egyeztettem vele és hamar találkoztunk is egy állomás közeli panelban. Első ránézésre képek alapján én picit többet vártam de abszolút nem csúnya csajszi így külsőleg szerintem teljesen rendben van, viszont a hozzáállás kicsit már más tészta. Forró nyári nap ellenére valami oknál fogva zuhanyra nem volt lehetőség, ezt döntse el mindenki maga mekkora probléma, végig úgy csinálta ahogy kértem, eléggé visszafogott volt és beszélni is leginkább csak akkor mikor kérdeztem így kínos csendben sem volt hiány ottlétem alatt.
Összességében részemről Egyszeri alkalom volt de lehet más fantáziáját kicsit jobban megmozgatja egy szép testű de kicsit passzív lány.
Én is így jártam. Nem tudom felfogni hogy 35-40 év között mi az a nagy külömbség… de 5 év múlva megtudjuk😂😂
Remélem beszámolsz.
Szia. Klaudia. Én válaszoltam a kérdésedre ,hogy hány éves vagyok. Nem vagyok még 40. De egy szóval sem közölted hogy ez zavar. Max ha a hirdetésedben közlöd fölösleges köröket nem futunk.Igényes normális pasi. De nem tudom hogy te egy Viber üzenetből hogy szűröd le hogy valaki igényes -e? Mindegy én nem kaptam időpontot, de ami a legjobban zavar hogy választ sem hogy miért…… Nem itt kell magyarázkodni, hanem pontos hirdetést és tájékoztatást adni..
Dehogy ment el a kedved....😉😉
Sziasztok!
Látogató vagyok egy hétig a városban. Légyszi, tudnátok nekem itteni best of csajokat ajánlani?
Köszi,
Alvy
Na, mán meg el is ment tőle a kedvem!🤣🤣🤣
Megelőzlek😉😉
Hali!
Klaudia, az apróból.
Nekem gördülékenyen sikerült egyeztetnem vele. Rövid időn belül korrekt tájékoztatást kaptam. Nem kérdezgetett túl, teljesen normális volt. Kb. 2-2 üzenetet váltottunk.
Az, hogy valaki óvatos és diszkrét ezzel kapcsolatosan érthető.
Jövő hétre tervezem a látogatását.
Én biztosan meglátogatlak! :)
Kiváncsi lennék én is hogy ki az
Sziasztok! Viktória 21-ről valakinek infója?
Kedves Ferko.
Biztosan kiváló szolgáltatók: Belly, Gaby, Zsófi, Rami. Egyértelműen ők a legjobbak a mostani (mai) szolgáltatók közül, akiket ismerek.
Lolita masszázs és Niki masszázs szintén jó, bár Niki többet tesz az ügyfélélményért.
Aki jó lehet, bár nem tapasztaltam, az Nelly.
A kerülendők kapcsán bátran nézd a fórumot.
Üdv.
Klassz lenne ha valaki írna egy általános összegzést a mostani felhozatalról, kit érdemes meglátogatni és kit kell messzire elkerülni.