Hali !!!
Kb. egy hónapja pont erről írtam be a debreceni topicba... látod, néha jó, ha le tudod gyűrni a késztetést... :)
A tanulópénzt mindig meg kell fizetni... mindegy, milyen rutinos versenyző vagy, újhoz menni mindig rizikó... mindig is az lesz... :)
A lényeg itt, hogy mi motivál : sok nőhöz menni, és rizikózni... vagy a jól beváltnál maradni, és szimplán tényleg jól érezni magad...
Aki azt mondja itt, hogy mennyi jó csaj van az oldalon, azzal én soha nem fogok egyetérteni... Sorry... :) Amit Felhő és te is írtál, azzal igen...
Sok "kolléga" írta anno a havi 10 - es "élményeit"... ezeken én mindig jót nevettem... az átlátszóságukon, meg azon, hogy messziről érződött a kamu szaga... :)
Nem is csak a mennyiség végett, hanem a stíluskavalkád miatt... :) Ami akkor eladható volt, hogy lám, te igazi "vadász" vagy, nem ragadsz le egy korosztálynál,
ebből kifolyólag belefért náluk az 50 - es kövér asszonyság, a 20 - asnak írt, de ránézésre legalább 35 éves leharcolt nő, és a 18 éves zsenge csajszi is... :)
És nem is az a gond, hogy ők ilyenek voltak... csak anno ők próbálták irányítani a fórumot, és kényük - kedvük szerint meghatározni, hogy a fórumba ki és
mit írhat... ami egy jó ízléssel, és kellő rutinnal rendelkező arcnál, mint amilyennek én gondolom magam, kiverte a biztosítékot...
Van elméletem, hogy ezek kik lehettek... de ki nem szar.ja le, hála isten, nagyjából eltűntek... sok "régi arc" meg ezeket sírja vissza... vicc... :)
Hogy pörögjön a fórum... még az sem volt baj némelyeknek, ha menedzserek vagy keverőgép hirdetők vagy ezek "fórumbarátai" próbálták irányítani... :))
Persze, sokan várják az infókat... :) Én akkor sokalltam be ettől is, amikor anno rám írogattak, hogy melyik városrészen ki rendel, meg hogy XY hirdető melyik
házban, sőt, hányas számú ajtó mögött várja a vendégeket... nincs infó, nincs privát... és nincs rossz érzésem sem emiatt... :))
Úgyis leinformálják egymást a "konkurens" hirdetők, én nem fogom segíteni egyiküket sem ebben... és az a véleményem, lehetsz korrekt úgyis, hogy nem állsz
neki itt haverkodni mindenkivel... nem kell ez sem, attól még lejön a hitelesség... és ez nem nagy arcúság, csak tanulság... :)
Amit írtál, hogy a negatívat úgyis törlik, nem biztos... ha nagyon lehúzott a csaj, próbáld meg, és írd ki... korrekten, nem durván... hátha maradhat, és tanulságként
jó lesz majd valakinek... :) Szombathelyen pár kolléga addig írogatta egy átverős csaj sztoriját, hogy a csaj lelépett a városból... a helyzet nem reménytelen, látod... :)
Nem kell, hogy mindenki egyetértsen itt veled... a világot és az embereket sem lehet megváltoztatni... nem is kell... :)
Csak ha néha kimondod, amit úgy érzel, hogy ki kell mondanod, akkor kicsit megkönnyebbülsz... mert valamit megpróbáltál azért tenni, hogy a különböző felfogású
emberekben is valami megmozduljon... hogy a kimondott véleményed másokat is gondolkodásra sarkalljon... és csak ennyi... :)
Nem a nevek a fontosak itt... sokszor volt olyan érzésem, XY fórumozóval tökre egyetértek... amíg valami nevet le nem írt... :))))
A kezdet kezdetén munkahelyi kollégám hozta nekem a telószámokat, és soha annyi nekem nem tetsző nőnél tettem látogatást, mint amikor még hallgattam erre a
kollégára... :) Aztán ahogy a saját fejem után ( és a VL felfedezése után ) kezdtem látogatni a csajokat, mindjárt kevesebb lett a nagy csalódás, haha... :)
Ízlés az lehet különböző... de a nyitott és értelmes kommunikáció az alap kéne hogy legyen... :)
És a végére még egy fontos mondat, legalábbis szerintem az : a korrektség a legfontosabb...
Mindent felülír... nem működik ez a dolog sem enélkül... mindkét fél részéről... nem véletlenül nehéz igazán jó szol.gáltatót találni...
Mert szép is legyen, jó is legyen... odaadó és kedves... meg működjön a kémia, és legyen igazán szimpátia is... mert csak akkor lesz ebből igazi élmény... :)
Lehet, nem is erre vágyik a fórumozók legtöbbje... és úgyis csak azok fogják egymást igazán megérteni, akiknek "egy rugóra jár az agyuk"... :))
Aki sokat markol, keveset fog... és ez itt is nagyon igaz... :) Legyen ez a zárszó... :)
Minden jót, és sok sikert !!!