Privatban megosztanád velem amit privatban kaptál?
Privatban megosztanád velem amit privatban kaptál?
A kiscsaj bejön nekem is. Már én is nézem egy ideje. Tervezem a héten meglátogatom. Szép arc gyönyörű test. Kíváncsi leszek rá.
Nekem most a Dorina 25 tetszett meg a képek alapjan. Igaz ,nekem eddig még ez a Nagykállo,Kállosemjeni vonal soha nem jött be ,de kivétel erősiti a szabályt.... Attol meg a Dorina lehet jo,valószinü rálesek a napokban...😉😊
Kb. 1 éve találkoztam Ircsivel.
Korrekt volt.
Kersd fel és pontos információid lesznek mindenről és utánna megostod velünk az a leg biztosabb megoldás.
Szívesen..
Én is ezt kérdeztem! Sajnos nincs róla igazán meggyőző információ. Sőt amit privátban kaptam az inkább negatív mint építő hozzá szólás. Pedig a képei jók. Én is gondolkodom rajta, hogy menjek vagy inkább kerüljem. Talán lesz információ ami eldönti a mérleg nyelvét.
Ircsi 31 nekemis szemetszurt, elég forro kepei vannak kint, van vmi problema nála?
Tul szep h igaz legyen :D
udv urak! VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
tegnap vegre sikerult eljutnom Ivonhoz, hat azt kell mondjam, hogy teljesen egyet ertek azokkal akik eddig irtak rola a forumba.
egy gyonyoru no aki figyel arra, hogy jol erezd magad nala mert o is elvezi amit csinal. reszemrol ajanlott a holgy!
(
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Tényleg ilyen én voltam már párszor nagyon kedves türelmes .
Köszönőm a privát hozzászólást Ircsivel kapcsolatban. Így legalább tudjuk, nem kell erőltetni a dolgot. És mindenki jól jár.
Nem is olyan rég dolgoztam egy közeli gyárban roma srácokkal akik jártasak e téren. Megkérdeztem én is ezt a dolgot mert furdalt a kíváncsiság. Mondták, hogy több mint valószínű azért mert az egzotikus szépségeknél nagy szégyen (főleg ha tényleg az és nem rumongó) ez a fajta munka. Hogy, mindenkivel össze fekszenek főleg pénzért. Valahol ki is tagadják a családból. Főleg ha oláh a csaj. De kövezzen meg aki akar én mindig annak a híve vagyok csíkos a csíkossal.
Arra nem gondoltál hogy nem véletlenül nem fogadnak ők se!!!??
Gondolom, ők tudják a legjobban, hogy a kérdéses ügyfélkörben felülreprezentálva vannak a kevésbé igényes kuncsaftok.
Sziasztok! Nagyon divat lett a hirdetők között " Roma vendéget nem fogadok" című történet Ez idáig rendben is van mert miért ne válogathatná meg a lány hogy kit fogad. De viszont azokon a hirdetéseken jót nevetek ,ahol maga a hirdető is roma ,és ő is kiírja ,hogy romákat nem fogadok :DDD
Nem tudom ,de Ircsinek, tényleg ilyen jó feneke van, vagy csak a fotósa ilyen jó?? Szemezek vele már 1 ideje, bár nem sok minden található róla a fórumon.
Sziasztok. Közérdekű információ. Kinga (29). Aki teheti nagy ívbe kerülje
Egyszer olvastam valahol egy olyan beszámolót, amelyben a makktárs egy hasonló stílusú, tehát - gondolom, ahogy itt is - tárgyilagos és visszafogott hölgynél járt. Az illető leírta, hogy a szituáció őt különösen izgatta, ugyanis arra gondolt a “tárgyalás” közben, mennyire nagyon meg fogja d**ni a csajt. Szóval ez még jól is elsülhet! :)
Köszönjük,értjük.. Röviden,tömöten: felejtős...
Egyetértek Alexával, továbbá Katarina szintén időnként van, illetve korábban Erika, aki most Debrecenbe van.