Sziasztok!
Belly abba hagyta?
Sziasztok!
Belly abba hagyta?
Nilla 28-nál volt már valaki?
Bármilyen kedves egy hirdető a vendéggel szemben akár első akár sokadik alkalomnál, a vendégnek tudnia kell hogy az érzelmi illúzió mögött ott lapul a nagybetűs ÜZ*ET, amit szándékosan csillagoztam, ne sértsem a jogszabályi előírásokat. Mint minden illúzió, nem a valóság. Ettől függetlenül alakulhatnak ki laza barátságok kölcsönös szimpátia alapján, de ez a nagyon kivételes esetek közé tartozik.
Ami a lényeg: vannak akik valós érzelmekként élik át a bennük lévő kémiát az együttlét során, annyira hogy megtévesztik a saját magánéletüket. Sajnos ez a hirdetőn, a szolgáltatásán kívüli zaklatásán csattanhat.
Végre van némi választék :)
az újakat tesztelte már valaki? Privátba is megoszthatjátok :)
köszi
N.
Szerinten Alexa nem létező személy, helyette mindig Nicol23 nyit ajtót, s amikor kérdezed hogy hol van Alexa, a válasza nagy mosollyal az, hogy: hát én vagyok Alexa! Eddig 2x jártam így, és elkoszontem tőle. Hivtam felvaltva is "őket", de mindig Nicol szolt bele a telefonba s kérdésemre válaszolt, h Alexa vagyok. Mintha Alexa egy szellem lenne, vagy egy alibi profil. Azt nem szeretem, hogy sokan hülyének nézik az embert, a vendéget. A helyszínen lerí hogy ő nem Alexa.
Osztom a hozzaszolast, bár nekem a masszázs az kifejezetten kellemetlen volt mert a hatamon ült, és igyekszik minél jobban irányítani a programot, hogy teljen a time. Amúgy popsi az tényleg jó, es dogyba jo tolni, de azt azért hozzá kell tenni, hogy ezeken a művészi fotókon igen igen jól mutat.
Ivett 34:
Ahhoz képest, hogy mióta hirdet, meg én is milyen régi motoros vagyok, eddig elkerültük egymást.
Megbízható jó szolgáltató. Szexben nagyon érti a dolgát, franciában én a középmezőnybe tenném, de ez szubjektív.
Nála éreztem, hogy nem igazán kerültünk egy hullámhosszra, de szerintem ő tipikusan olyan csaj, akihez minél többet mégy annál többet mutat magából én meg eddig csak egyszer voltam :)
Soraya:
Vagy 2 éve jártam nála először, akkor még csak masszázs volt az étlapon + gumis francia. Bejött a csaj élőben, jól is nézett ki, kedves is volt, értette is a dolgát. Sajnáltam is, hogy
csak annyi van az étlapon. Aztán amikor megláttam más is lehet most már, egyből hívtam is. Sajnos azóta felszaladt legalább 5 kiló, kedves sem volt, kis TP is érezhető volt. Hátulról döngetni viszont kifejezetten jó volt. Lehet csak rossz napja volt, nem tudom .
Sziasztok! Mi van ezzel a fórummal? Kérdez valaki valamit egy hirdetőről és megy a le fel
lájkolás…. Mért nem lehet leírni hogy igen voltam ez volt az volt! Nincs előrébb az ember veletek.
Soraya pl tett fel nem kitakart képet, elgondolkozik az ember ere csak le fel
lájkolgatva van… pedig sokan olvassák a fórumokat!
Sajnos jót még nem hallottam róla!
Lemüszakiztattad??😉😁
Sziasztok
Livia23 illetve Alexa24-ről tudtok valamit
Jöhet privátba is
Sziasztok.
Az utóbbi hetekben kicsit kalandoztam s gondoltam megirom a tapasztalatokat4, amelyeket vegyesek, van közöttük szuper, jó, átlagos, és minősíthetetlen. Megpróbálom valamennyit tintaképesen előadni.
Ivon: szerintem senkinek nem kell bemutatni, nálam ő a tuti befutó, mindenki téren, tehát nekem ő az etalon eddig. Tudja mi kell a férfinek, ezzel minden el is mondtam.
Heni28: aranyos szexi csaj szintén perfekt műsor tol, aki Bf-es hölgyre vágyik, annak maximálisan meg fog felelni. Fotóknál előben szerintem sokkal de sokkal jobb a Heni.
Viktória27: kis csendes, aranyos, jó kemény húsú csaj, amit megígér azt teljesíti is maximálisan, a popsija az nagyon jó kerek és egyáltalán nem nyafog, lehet forgatni rendesen.
Lezbicicák21, Jázminka21, Barbikaa19, *** moderálva *** Lóraa, egy cég, na náluk aztán jöttek a finom kis meglepetések. Zoé és Fanni stilusban nyomják, de sokkal,sokkal durvábban.
Lili23: nekem nem az a hölgyn nyitott ajtot aki a képeken van, így hát el kellett köszönöm tőle, amit sertesnek vett, mert "foglaltam az idejét". Ezen aztán jót kacagtam persze. Az én időmmel bezzeg senki sem foglalkozik, az mellékes és érdektelen.
Irén/Ircsi: Roma csaj, amit nem is rejt véka alá az adatlapján, megcsinálja amit vállal, de még rengeteget kell tanulnia.
Hát így jártam én, remélem hasznos infókat adtam, mert ez lenne az oldal lényege, üdv mindenkinek.
Lili 23 Átutazó félvér kislányos alkatú versenyö😆 sok sok extrával !!
Sorayaról infó valakinek?
Sziasztok! Grétinél volt már valaki? 20 éves. Jöhet infó privátban is. Köszönöm
Heni 28
Ezt csak megerősíteni tudom.
Másik oldal Amira26 irigylésre méltó hozzáállás és szolgáltatás nem nyafog semmiért.Ilyen csajok kellenének mindig.De azért van még egypár jó szolgáltató igaz ennyi mindent nem vállalnak be.
Hali!
Ez tetszett: "...Vagy a mennyország kulcsát kereste."
Szerintem mindannyian azt kututjuk!
Jó meglátás!
És mivel emberek vagyunk, esendőek vagyunk! Szép hetet mindenkinek!