Szasztok.
Laura 24Röl tud valaki valami infót adni? Megbízható lány? Egyedül rendel? Köszi előre is.
Szasztok.
Laura 24Röl tud valaki valami infót adni? Megbízható lány? Egyedül rendel? Köszi előre is.
Nemtom nem fogják kimoderálni,de akkor "felvilágosítalak"bammeg!
Van már évek óta a városban egy kis ***moderálva***mozdonyszőke csaj aki már hirdetett Jolánkától kezdve a jelenlegi Melindától az Irénig minden néven.(de az idén még nem b...szott) Egy kis összeaszott,mélynövésü,40kilós,kb 20-25éves nőszemély.Nem egyedül csinálja.Van egy kb 50éves néni is vele,aki a másik szobában el van bújva és zuhanyzás közben kiüriti a zsebeid.Ugyanis nagyon erőlteti a fürdést.Továbbá van még egy pitbull kutya is a 3.szobában,meg két nagy kandúr nem magyar bácsi is.Bár ők nem minden esetben vannak pont ott a lakásban,de tel.-on ha riasztják őket kb 1perc és ott vannak.Azért némi élményt szokott nyújtani.Hozzád vág egy gumit és azt mondja,hogy húzd fel és persze előbb állitsd fel magadnak a cerkát.Na mire ez egyeseknek sikerül,akkor közli,hogy lejárt a ZidŐ és megkér a távozásra.Ha ellenvetésed van,akkor valószinü jogot is tanult,mert olyan előadást tart neked a paragrafusokból,hogy IHAJJ!Ha esetleg te is tanultál,akkor az alvilági kapcsolataival próbálkozik,közben a vénasszony ugatásra biztatja a kutyát a másik szoba bezárt ajtaja mögül és valószinü megcsörgeti a két erős,barna fiatalembert akik elindulnak a közelből,hogy az ő kifejezésüket használva megb..szák azt a magyar szádat!
Becslésem szerint már kb 100-150embert tuti lehúztak így a városban.Volt itt hajdan egy Heineken Star nevü fórumozó,akit már rég nem láttam belépni. Na ő nevezte el a csajt GYULÁNAK! De könnyen felismerhetők a képei,hiába váltogatja a neveket.
Érdekelnem még Lara is ha tudtok valamit.
Hu bakker. Köszönöm! Azt hittem van valami hermafrodita a hirdetők között. :) De akkor ez nem takarja a valóságot. Köszi még1x
Sziasztok!
A napokban meglátogattam a Nati nevü hölgyet.
Kicsit félve mentem a megadott címre, mert azon az utcán van amiből bórt készítenek.
Egyedűl van, és kellet neki az olcsó albérlet, ezért rendel ott.
Nagyon kedves odaadó lány , teljesen kielégítette minden vágyamat.
Igaz kicsit nehéz időt egyeztetni , mert még tanúl, de megéri ajánlom nektek!
Ahhoz képest,hogy olcsó albérlet kellett neki,a fekete kanapé ÁrA kitesz kb 5havi lakbért.Meg olyan,mintha valami szálloda aulájában lenne.
Léna non stop, Lara, Bia non stop, Niky, Regi érdekelne. Ha valamelyikről tud valaki friss beszámolót, hol rendel, légyszi írjatok! Fontos lenne minél hamarabb! Előre is köszi!
Kedves misterX és Fustos,a képek nem a lány lakásán készűltek.
Ha meglátogatnátok megtudnátok milyen a lakása, tul hamar itélkeztek!
Fustos, szerintem neked nagyobb a szád mint a tudásod.
Voltam már egy pár lánynál, olyan is akadt aki nem frankó, és még nem is hallottam róla tőled.
Ha mindent tudsz, akkor ez hogyan lehetséges?
Indítok itt egy kis játékot, mivel ez már vicc kategóriába esik:
"Keresd meg Gyulát" néven.
Szóval most melyik név mögött hírdet a Gyulus? Ki találja meg?
Nyereményt nem, csak elővigyázatos pénzspórolást tudok ajánlani!
Sziasztok!
Új vagyok itt a chaten. De egy kellemes meglepetést szeretnék megosztani veletek.
Sok "rémhírt" hallottam a Ferenc krt-ról és az ottani lányokról. Ma meglátogattam ott 3 barátnőt (Niky, Bogi, Dia). Nagyon kellemes órát töltöttünk négyesben. A lányok nagyon dekoratívak, csinosak. Jó kedvűen fogadtak, végig mosolyogtak, nem az órát lesték hanem velem foglalkoztak végig. Én csak jót tudok elmondani róluk és többet nem fogok foglalkozni a rémhírekkel.
Sziasztok
Szia!
Én Nikyről tudok nyilatkozni. Kedves, csinos fiatal lány, nagyon odaadó. Minden igényemet maximálisan kielégítette. Ajánlani tudom érdemes meglátogatni ;)
Sziasztok! Puncicáról mi a véleményetek? Szép arca van?
No offens!
Csak megjegyeztem hogy pont ugyanerre gondoltam, semmi hátsó szándékot nem kell benne keresni.
Én spec ettől függetlenül meglátogattam volna :) viszont azóta sem látom a hirdetését, és mikor fent volt akkor sem sikerült elérnem telefonon.
Már abba is hagyta volna?
Sziasztok!
Nekem ez a beszámoló nagyon REKLÁM gyanús !!!!
De lehet, hogy tévedek :)
Sziasztok! Regi 25 és Ivett 25 ről mit lehet tudni ? Megbizhatóak?
szerintem meg nem gyanús
Hát!Édes,Drága,Kedves FÜTYI!!!
Hogy egyenes és huszáros választ adjak a kérdésedre!Ez pl nekem olyan nőies írásstílus!Én csak próbálok mindig hétköznapian és racionálisan gondolkodni.Bár tévedni én is tévedhetek!(mondta a sündisznó a gyökérkefén)Igaz csak egy-két részét néztem meg a filmnek,de vannak ismerőseim akik mentalistának tartanak.
Csak pár példa:
-Nagyon hülyének kell lenni annak aki kiadja a házát és 2hét múlva nem jön rá,mit csinál az a 2-3 hosszúcombú csaj ott!
-Milyen érdekes,hogy az egykori Letti címén(aki már szerintem abbahagyta,mert rég nem látni hirdetni)azóta is vannak csajok.
-Az itt hirdető kb 20-25csaj szinte oda-vissza ismeri egymást.Vagy jó,vagy rossz viszonyban vannak,de ismerik egymást.
-Álneveken próbálják itt a fórumon vagy reklámozni,vagy lejáratni egymást.
-Az új versenyzőknek kell a reklám.Általában regisztrálnak egy új néven és a hirdetés megjelenésétől számitott 1-2nap múlva(ha addig nem volt sok Ve NdéG)írnak egy szaftos beszámolót.Milyen jó,milyen kedves,nem nézi a zidőt stb.
-Akkor az is lényeges,hogy a valódi,ilyen szolgáltatást igénybevevő ember nincs valami sok.Nem nagyon van ilyenre zséje senkinek.Az egész városban szerintem nincs 100 ember aki pl egy héten kétszer megengedhet magának egy csajt.
-A korosztály is olyan 30 és 50évesek közé tehető.
-Rengeteg kiskorú is lóghat itt.De csak a matyit veri a képekre 15évesen.Honnan a francból lenne egy 10ese ilyen célra?A fórumra azért beírkálja a hülyeségét.
-Azért már valamennyire "embernek"kell lenni,hogy elmenjen valaki egy csajhoz!Érted?Egy 19éves hülyegyerek akinek már lehet volt valami élménye egy hasonló kislánnyal.De azért egy hivatásos 30as csajhoz csak úgy odaállitani,hogy b...sZni jöttem.
-Plusz még ha valami gond van és még támogató személyzet is van mögötte!Még azokkal is megküzdeni.
-Tudom van sok csaj akinek nincs,de a legtöbbnek van gorilla is.
IGAZ FÜTYÜLŐS??? Te már harcoltál ilyenekkel!Ha jól emlékszem egy régebbi írásodra.
FÜTYI!?
Hogy a francba adhat valaki saját magának ilyen hülye nevet? Jó hogy nem már F.a Sz nAk hívnak!!
Én a helyedben nem csodálkoznék az ő választott nevén. A te nevedből sem arra gondolnak legtöbben, amire te azt annak idején kitaláltad.
Volt élményem benne sajnos! Anno én még megd**tam Gyulust, mikor kezdte a szakmát, bár ez itt most elég buzisan hangzik,
de aki tudja érti! :)))
Úgy alapjában véve jó teste van Gyulának, de ahová sűlyedt a kis retkes cigó az már a suttyóság legalja!
Szóval, visszatérve. Igen volt hogy a strigóval kellett ágaskodnom, de aki ilyen helyre megy az kalkulálja be ezt is!!!