Sziasztok!!
Anna Masszázs (60) nál járt már valaki?
ha igen szivesen meghallgatnám a véleményét!!
Sziasztok!!
Anna Masszázs (60) nál járt már valaki?
ha igen szivesen meghallgatnám a véleményét!!
Haj, a régi szép idők!
Szia. Most Máriapócson rendel . Kérésre apácának öltözik ,letérdepel ,imádkozik és bőnyáll@l kielégít. Én nem csalódtam benne.
Emlekszem, nem is volt rossz kis roma csaj amugy, de "Gyula" szarul nezett ki😁emlekszem emailba kúldözgették egymasnak.a képeket a csajrol a makktarsak ,hogy mindenki felismerje már az ajtoba.. A csaj az egyik szobaba Gyula, két kutyával a másikba 😉😁
Komám te ezt nem értheted. A védelemnek ment fel az ár@ nem az óvszernek! 😆😁
Barátom akkor jól emlékszel biztos te is arra , hogy azokban az időkben egy gyula gúnynévre keresztelt leányzótól kellett tartani ,hogy bele ne fussunk a csapdájába . 😃 A régiek közül biztos sokan emlékeznek rá. Ami azt illeti most is lenne pár hölgyemény akire illene ez a név...
LLassanként regisztráltál és csak kérdezősködni tudsz lányokról, Te még senkinél nem voltál hogy egy kis tapasztalatot ,meg osszál velünk!!!??(
Sziasztok! Pindurkáról valakinek infója? Jöhet privátban. Köszönöm.
Sziasztok. A Pócspetriben dolgozó Amandárol van valakinek infója? Este elmennék hozzá. Jöhet privátba is. Barátnőjénél Vikivel már voltam az nagyon adta.
Aphrodité masszázsról50 tudtok valami infót?
Köszi
Sziasztok. Abban tudtok segíteni, hogy ki található a Jókain mostanság? Előre is köszi.
Érdemes a rendelési idő kezdetén vagy picivel előtte keresni! A kezdeti idegenérzet feloldására ajánlatos egy kicsit sztorizgatni vele, nagyon jó néven veszi és az oldott hangulat részeről garantálja a kiváló együttlétet. Nálam működött és egyébként a Debreceni Ginger24-el is ugyanez játszott, aki hasonló karakter.
Szia. Melyikre gondolsz?
A ketes hirdetos kép az nem ő, az szerintem Karola, mert ugyanaz a hang veszi fel a telefont s kérdésekre ismételgeti mint a papagáj, h megbeszéljük személyesen, megbeszéljük személyesen.. Meg Kallosemjenbr invitál, Vanessza meg Nagykállói. Nem rossz szerintem se a csaj, de kár h nincs most kérója.
Ezeréves hirdető, Vanessza, Vani, Vannika néven is hirdetett (sőt, még van is egy 'kétes hirdető' Vanessza, ő is az)
Az biztos, hogy nem 19 éves, tekintve hogy vagy 4 éve voltam nála. Összességében nem volt rossz, de nem is lettem visszajáró.
Üdv Liza-val van valakinek tapasztalata?
Jól látom újra itt a lehúzLAKteam? :)
Na nem pont itt, de Nyh-n... :D
Sziasztok. A Cintinél járt valaki mostanában? Milyen a szolgáltatás,tisztaság,higénia?
Szia.Csak annyit hozzáfüzni hogy én nagyon régóta járok hozzájuk és a képek nem regiek szinte frissek.De azt tudod hogy ha megnézzel egy autó hirdetés képeit és elmegy megnézni ott is lesz különbség!Azt bizton állítom hogy a képeim retusálás mentesek!A kevesebb infó meg a diszkréció miatt van,de a telefonál valaki és további kérdése van azokról ami nincs az adatlapján biztosan ad felvilágosítást.De én már régi motoros vagyok ,de ilyen lányokat nehéz manapság találni! További szép napot mindenkinek!
Mindenképp próbáld ki a párost!