😅😅😅Vicces hogy enyire zavar egyes embereket az igazság👎👎👎jó nagy eszme csere hmm🤷♂️
😅😅😅Vicces hogy enyire zavar egyes embereket az igazság👎👎👎jó nagy eszme csere hmm🤷♂️
Hmm.. Én arra gondoltam hogy vidékről mennek leg többen oda..
Am csak azt huzzák le a lányok aki hadja magát... Higienia meg oda tevés az ágyba.. Ez egy partnertöl függ már ne haragudj ha itt is nem folyamat a pártolásrol vagy épp a szallagszerű guminélküli aktust is belle számolom az ép a partnereken is mullik.. Am sok mindenkinek olyan vágyal van hogy hány inger már ne haragudj 🤷♂️🤦♂️sőt sokat olvasom és hallom hogy a hely igy nem meg fellelő meg ugy nem... De még is ott marad a partner és fizet 🤦♂️akor miért is törné magát bárki is ha el fogadot...
Am Pesten.. Igen ott nagyobb az elvárrás 🤦♂️de hogy csak több a vendég 🤷♂️és kevesen gondolják azt hogy egy S. O. S re Pestre megy... Uraim.. 100 ból 1 ha arra jár🤷♂️..
Miért tévedne? Senki nem írta, vagy utalt arra, hogy honnan mennek a lányok Pestre. Nem is számít. A lényeg, hogy Pesten van, és ott komolyabb produkciót kell letenni az asztalra (vagy betenni az ágyba), mert nagyobb a konkurencia is.
A pár évvel ezelőtti "nyugodt szívvel ajánlható" lányok száma Nyíregyházán minimum harmadára csökkent mostanra. Mindegy, hogy abbahagyták vagy máshol folytatják de nincs megfelelő utánpótlás. Ez, akárhogy is nézzük, igencsak erőteljes színvonal zuhanás, a szakma hígulása.
És igen, emiatt egyre több ügyfél megy el máshova is.
Szerintem tévedtsz
Mert személyem szerint nem egy szabolcsit ismerek pesten. 🤔 Sok lány a több vendég miat vándorol nagyobb városokba 🤷♂️
Ritkán beszélsz, de akkor jól... ;)
Köszönöm ❤️ Tudok komoly is lenni , de szeretek kedvet is hozni és ha új vendég érkezik hozzám, éreztetni vele hogy mosolygós , egyben vicces lány is vagyok, hogy a szimpátia minél hamarabb kialakulhasson köztünk :)
Ha teljesen őszinte akarok lenni akkor igen, kb pontosan így van sajnos...
Én is eljárok alkalmanként itt, hisz nem utazhatok mindig (na meg nem is emiatt utazok), de lássuk be, egy kezén meg tudja számolni bárki ahová érdemes elmenni vagy ahol tudja hogy jól fogja magát érezni. Néhányan átjárnak Debrecenbe, Miskolcra, környező kisvárosokba...
De a tapasztalat is ezt mutatja, nem? Itt 3-5 megbízható lányon kívül mindenki más a lehúzásra megy nullához közelítő teljesítménnyel. Menj be, tedd le a lét, valamit elmismásol és huzz el mielőbb. Úgyis jön a következő madár...
Évek óta járok Pestre, mivel nagy a verseny, - és ha megfelelő oldalról választasz - minőséget és megbízható szolgáltatást kapsz, amit megéri kifizetni. Nem mondom, futottam már bele félresikerült randiba, de 10-ből egyszer, míg itt az arány épp a fordítottja 10ből egy alkalom ha jó.
Én, személy szerint inkább utazok és adom a pénzem olyan lánynak aki megérdemli, mint dobálom kifelé itt a semmire (tisztelet a kivételnek).
Písz.
A te logikád szerint lassan örülni kell, ha sz xet kapunk a pénzünkért Szabócsba, de ha biztosan A s zexet akarjuk A pénzünkért akkor menjünk Budapestre.
Respect testvérem. Egyenes út a sehova.
Azért ha valaki tisztában van a dolgokkal meg sem próbál itt a környéken elmenni masszázsra,vagy kb tudja mit fog kapni. Vagy nagyon tapasztalatlannak kelllenni vagy nagyon elvakultnak (esetleg mazoistának :D ). Ha valaki masszázst keres Pestnél közelebb nem nagyon fog minőséget találni (talán még Debrecenben van 1-2 név). Ami viszont ebben pozitívum, hogy ha már ott vagy sok száz kimagaslóan jó lány vár átszámítva kb ugyanennyiért, de nagyságrendekkel jobb étlappal. Ott ugye nem teheti meg hogy lehúz, mert hamar eltűnik a süllyesztőben, itt viszont nincs konkurencia, kb azt csinál amit akar és addig megy el amíg maximum szükséges, ha kevesebben járnának hozzá valószínüleg hamarabb dobna le ő is mindent, hisz vmiből élni kell...
Ez nyílt titok hogy Léna nagyon messze áll a masszázshoz, ő csak a testével szeretne gyorsan egy sok kavicsot össze kuporgatni. Ha igazi masszőr lenne nem itt hirdetne és nem így. Téli kabátban veri ki az ember farkát már lassan ki. De azt igen tudja mondani hogy ez plusz vagy az plusz. Sajnos itt fejben vannak gondok.
Első sor: Egyet értek.
Második sor: A sok az nem ez... (legalábbis nekem, de ahol sokat fizetek ott sokat is kapok...)
P.S. Öööö, mi? :D :D :D
Mert ha masszázst hirdet, akkor csinálja jól. Ha happyfinish akkor az legyen is benne. Ha van francia megbeszélve, akkor ne kézimunka legyen.
Fizetünk érte. Nem keveset, sokszor sokat. Akkor a szolgáltatás is legyen ennek megfelelő.
P.S. Kezd nagyon uncsi lenni hogy a sok álprofos stri…**ci itt és igy védi a lepkéit, ahelyett hogy rendet rakna köztük.
Az meg sem fordul senki fejében, hogy van akinek ez pontosan elég amit nyújt?
Attól miért lenne valaki madár, mert szereti az ilyen típusu programot és nem akar mindent és főleg nem midnenkit megdugni? :)
A Thai szalonokban sincs több mégis fullon vannak, alig lehet időpontot foglalni, ott is két opció van, vagy megmasszíroznak, vagy massz + happy... ott sincs több, mégis viszonylag nehéz bejutni...
Ha szexelni nem akar legalább amit csinál azt csinálná normálisan , nem pedig úgy mint egy meredt fadarab. Az a baj hogy egy kicsit az ego is nagy , de igen sajnos a verebek miatt megteheti.
Szerintem palija miatt nem vállal többet, vagy csak, mert esze ágában sincs szexelni idegenekkel. Ezek a momemtumok, s a róla szóló s íródott fámák elégnek bizonyulnak számomra, hogy kvázi levegőnek nézzem a profilját. Persze a madarak hagy repüljenek csak a fészekbe, csip csip csipcsirip..
Ha javítana a hozzá álláson talán jó szolgáltató is lehetne se sajnos nem igazán ez tapasztalja az ember . A lényeg a kavicsok száma
Ma újra Nyíregyháza
!!!!💋❤️
Hannácska piszkálását ideje lenne már befejezni. Nem nagyon van jelenleg Nyíregyházán olyan lány aki kedvezőbb csoki/érték arányú szolgáltatást nyújtana.
Én mindig jól érzem magam vele. Lehet hogy kicsit néha szeleburdi és a logisztikába becsúszik egy kis hiba, de azt nekem később kompenzálta....
Remélem hogy még sokáig élvezhetjük a társaságát.
Szeritnem pont a fórum létezése és a férfiak közlési kényszere, nagyzolási mániája miatt nem fog vele senki többre jutni. Ha van egy kis esze senkinek nem fogja elhinni, hogy "nyugi... senki nem fog tudni róla..." hisz a valóságban mindenki szeret hencegni és elmesélni a "trófeákat". Ez, ha nem is az első dolog lenne, de tuti néhány napon-héten belül kideültne, akkor pedig menne a sok, "de ha neki lehetett nekem miért nem?" gondolkodású egysejtű... Szóval, ha valakinek sikerült is, remélhetőleg van annyi esze, hogy megtartsa magának... :) Písz.
Sikerült valakinek ennél többre jutnia Lénánál?