Szassz Sörös Star barátom!
Én mindig majd be sz...rok a szövegeden!! De van benne vmi igazság.Viszont a csajokkal is csak úgy lehet,hogy vagy tetszel nekik vagy nem!Gyulával egyszer Én is csöcsre mentem,de már erről irtam,talán olvastad is.Mondjuk attól,hogy brazil felmenői lehetnek el tudnék vele lenni,ha hagyná!Kezdetben egy kicsit sz..pott és hamvas kis puha szája van.Ezt kb egy percig csinálta és utána jött az oly sokak által itt leirt történet.A lakásban se egyedül van.
2.-es számu versenyző!Azaz Letti. Én többször is voltam nála és mindig akkorákat dugtunk,hogy zengett a ház.Egyszer fél óráig lovagolt úgy,hogy a fotel tocsogot a puncilétől.Akkor szerintem még lehet élvezte is!Nem?Lehet van benne egy vonó,de nem az az igazi.Van egy barinője és nem Kinga!Őt is lerendeztem.Az egy igazi kis tündér!De szerintem csak kipróbált Ő is engem.Szerintem nem lesz belőle az az igazi hivatásos soha.Csak kalandozott!És közben élt!
Kinga babával már beszéltem egy párszor tel.-on,de nem tünt a hangja alapján szimpinek.A fotói tényleg 100-as,de ki tudja mi lehet a valóság?!Meg Ő szerintem arra hajthat,hogy hátha beleakad vmi pénzeszsákba.De azért ha már megállna,megdöngetném.
Mostanában,3-4hónapja tünt fel Jázmin.Sokan érdeklődnek utána.Hát Ő szeretne hivatásos lenni,de más miatt nem lesz az.Ő nem az a fajta!Meg szerintem valamelyik aktiv fórumozó lehet a pártfogoltja.Ki van pipálva Ő is,de nekem nem több.
Ezen kivül már szinte mindegyik csaj ki van pipálva a városban.Kivéve amelyik alapból nem tetszik és fel se hívom.
De mindegyiknél tapasztaltam,hogy van kölcsönös szimpátia.