Ki járt kollegák mostanában Leveleken vagy Napkoron hölgynél? Ha valaki járt írjon már rám privatba. Köszi😉🙃🙂
Ki járt kollegák mostanában Leveleken vagy Napkoron hölgynél? Ha valaki járt írjon már rám privatba. Köszi😉🙃🙂
Szerintem feljutna hozzá.... :)
Ha ugyanazzal a számmal, meg hanggal fogod hívni, szerintem ezek után tuti nem jutsz fel, de ez csak az én tippem...🤗
Igen,és szerintem megbízható, és még soha nem volt gond vele nekem. Én bátran merem ajnálani, mert a mostani mezőnyben szerintem elég erős versenyzőnek tartom.
Tudom, én csak poénnak szántam, mert már a kérdést is hülyeségnek találtam. 😁😁😁
En pl... a multkoraba lebeszeltem a Zita 28 al hogy amikor utolso nap lesz akkor a legutolsó vendegje leszek... ra is készültem a dologra es amikor eljött az este raneztem es latom nem.is hirdet már ..majd irt egy üzenetet közbe jött egy nem várt csaladi dolog neki es hamarabb haza ment. Megertettem. Majd lesz masik alkalom.. már lehet most pentek este 😉😉
Elhiszem ! :) Ebbe nem kétellkedem.... de valami sms emlitett ,hogy jelzett neked.... viszont ez csak rátok tartozik ezt ketten tudjatok pontosan mi hogyan történt😉😉
Az utolsó két alkalommal nem tette. 😀
Nyugi én nem jártam ugy mint te Debrecenbe ,hogy felmentél a.lakasba es az ajtoba már más volt mint a képeken,itt ilyen dolog nem.állt fent 😉😉
Ne irigykedj.... fel enged az teged is.... ne idegeskedj😉😉
Nekem regebben amikor kezdte a Hanna pont te ajánlottad a figyelmembe ,hogy ne hagyjam ki menjek el hozzá nyugodtan 😉
Ha valaki engem.ismer az te vagy , neked tudni kell en soha nem.kamuzok😉🙂
Miert ne engedett volna fel??😅😅 Siman 😉😉
😀 Akkor úgy járt mint én.
Nem engedte fel, azért döntött úgy, hogy még megy majd 😁😀
👍 És fel is engedett? 😁
Ma voltam a Hanna 24 hölgynél, meg ugy döntöttem még megyek is....😉😊
Ma Nyíregyháza
17:00
21:00
Én egyszer úgy jártam, hogy nem tudott visszaadni. Mondta, hogy okés e ha a barátnője felváltja, mert úgyis leugrik a boltba, nekem teljesen rendben volt így. Mily meglepő maradéktalanul megvolt a pénzem. Nevezzem is meg a hölgyet ez Zsófi(39)-nél történt, néhány éve. :)
Van olyan pina ami (aki) megérdemli! Én is ismerek ilyet. 😜😀😎