Jah elirtam. A jo meg hogy mi vagyunk a hibasok. - akart lenni.
Jah elirtam. A jo meg hogy mi vagyunk a hibasok. - akart lenni.
A "pélóval" való JÓ bánásmódot szerintem elsősorban az adott nő érzékisége és türelme nagymértékben befolyásolja. Aki ilyen tulajdonságokkal bír, attól a hölgytől jó francia órát kaphatunk... De aki türelmetlen és ordít róla a kényszeredettség és azon van, hogy minél hamarabb az ajtón kívül lássa a vendégét , attól a szolgáltatótól semmi jót ne várjunk. De ezekhez nem is megyünk vissza soha...
Zaránál tényleg dicséretre méltó az ,hogy belátja a hibáit ,tanul belőle és megpróbál változtatni a hozzáállásán. Ezt lássuk be nagyon ritka az itt jelenlévő lányoknál. Általában mindig az adott vendéget kritizálja a nő ,ha negatív hozzászólást írnak róla.... Persze olyan is van ,mikor a vendég múlja alul önmagát.
Ha Zara ilyen lelkiismeretesen szeretne javítani a hozzáállásán, akkor még esetleg a topp ötbe is bekerülhetne.
Ja ,és azoktól se várjunk sok jót, akiket hetente hurcolnak városról, városra és a nevük és koruk szinte ugyanilyen gyakorisággal változik... Persze akadnak kivételek de ez nagyon minimális...
Ha nem vesszed sértésnek: Akinél jártál Dia19 Klaudia21 egy hete már írtam hogy trükközik. De nem ez a lényeg meglepődtem hogy csók nfvsz? Ezek szerint nagyban változott a kínálat:)Nálam még egyes pózok is kimerültek a csók meg szóba sem jött. Még jó hogy csak telefon és nem személyesen:)Úgy látszik megtanult beszélni és elhagyta a nem nem szót:)) Ne értsd félre ezzel nem téged akartalak kétségbe vonni.
Lelkiismeretesen ez jó:)
Valahogyan előtérbe kéne helyezni azon hölgyek látogatását ,akik alapban vállalják a csókot és NFVSZ.... És kerülni azokat akiknél plusz rózsa ez is......plusz rózsa az is..... Persze sokan vagyunk itt akik ezen információ alapján válogatjuk meg a hölgyeményeket ,de még nem elegen :) Remélhetőleg egyre többen olvassák ezeket a hozzászólásokat és mindenki leszűri a tapasztalatokat, legyen az jó vagy rossz...
Sok hirdetőnél jelen van a szimpátia csók mondjuk mint reklám. A top szolgáltatók nagy része azért vállalja. Mi jobban elfogadjuk ha egy kevésbé szexy csajjal kell smárolni mint fordítva. Nekem amúgy nincs bajom ha elmarad csengetni meg nem jó szájra pusziért meg az már nem is olyan:)
Ja, újabb átalakulás: Leila (21) = Jázmin (21), közben még volt valami egzotikus neve is, de az most nem jut eszembe.
Mivel nincs a telefonomban és amúgy sem hívtam ezért igen félreérthető!
Arról meg nem is beszélve hogy a számtulajdonosa örökli a témát. Gondolom megérthető ha néha benézi az ember főleg ha ilyen kavalkád megy.
Meláni régen Klaudia nála én is jártam ezén részét értem. Az első történet meg bekerülhetne egy tananyagba.
Ez igy igaz!! csak hogy olyan mint a Gina itt nincs Nyíregyen, csak egyedül ő van aki tényleg élvezetből csinálja !! :) nála a KIÉGÉS jelét még véletlenül se venni észre, pedig nem 2-3 éve kezdte már !! Az se a véletlen müve hogy szinte csak " KIHALÁSOS ALAPON " lehet hozzá bekerülni, magyarán ha egy ember kiesik a vendégkörből akkor lép be egy uj :) mindig kérdik tőlem a lányok ,hogy a Ginánál jártál ? mondom persze többször is, azt mondják nem hiszik ,hogy annyira megy neki ez az üzlet hogy mindenki azt mondja szinte lehetettlen a bejutás !! Pedig igy van, mivel nála ha bejutsz az első perctől az utólsóig ,csak rólad szól, mindenbe a kedved keresi !
A mai kelet-magyarország úlságba van a nap szépe lánya :) most azért a csajért hirtelen adnék egy jó pár rózsaszálat :) nem rossz, nem rossz :)
" újságba " akartam volna így írni :)
Staffi Melittat nezd meg. Nap szepe 05.21. Rendes csaj! En azt hittem bekepzelt plaza cica stb. De beszeltem vele tok normalis. Reszletek privátba :D
Sziasztok. Kit tudnatok ajanlani nekem amik erdekelnenen az a popo s*x es a vegen szajba dolog. Ki az aki megbizhato es vallalja ezeket?
Szeretnék egy-két gondolatot megosztani a Zaràval kapcsolatos mizéria miatt!
Ha jól megfigyeltétek két csoportra oszthatók az ezen az oldalon hirdetô hölgyek.
Van az egyik csoport(a profik)akik mielôtt erre az oldalra kerültek volna,valahol valamék bárban dolgoztak(vagy ithol vagy külföldôn)ahol meg tanították nekik,hogy a legfontosabb az, ebben a szakmában,hogy a vendég jól èrezze magát,legyen akár milyen is(beteg,aberrált,gyökér vagy mittudom én).Ezek a lányok úgy döntöttek,hogy ebbôl akarnak egziztenciát teremteni maguknak, és nem is gyengét!Ezért van az,hogy ôk kedvesek,és el hitetik az emberrel,hogy ô milyen fasza csávó és a többsége hajlamos is ezt elhinni,pedig hát az esetek 98%-ban a vérbe kívánják az ember fiát,ami valahol érthetô is!Néha aztán ôk is besokalnak,és akkor jönnek az ilyen esetek minte a Zaràé is(mondom ezt úgy,hogy nem ismerem,még soha nem voltam nála!).De ôk legalább tudnak önkritikát gyakorolni és változtatni!
A másik csoport a 0-24-sek azokra meg kár szót vesztegetni!
Azok még életükben nem laktak jól mielôtt lakatos winettu rájuk nem talált ,valami el dugott kis faluban!Azokhoz ha elmész ôk csak a lóvét látják benned,ôk nem akarják azt,hogy vissza járó legyél,egyszer sikerûl le húzni ,neki már az is siker azért végzi mind az útszélén!Míg a másik csoport tagjai egy idô után ki tud pattani!
Te is akkor a 98ba vagy benne :D 98% a valoszinüsége :D
LATIKA visszajött! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Igy már kezd tisztulni a kép, hogy mi ez a nagy égindulás földindulás ( költözések ) a Ferenc köruton :) de azért na........ Üdvözlünk Latika a városba újra !! Én kifejezetten örülök ,hogy újra itt van a városba,megyek is jövő héten ránézek a csajszira :)
Valami olyasmi igen !!! :)
Atyaisten! Egy ilyen 3some-ra rendesen edzeni kell, ha Latika kipihente magát, Zara pedig tartja magát, amiket írt, szétkapnak seperc alatt. :D
Nem eggyütt vannak,szerintem ! :) vagyis ma még nem volt ott a Latika :)