Amikor egy hirdetővel megbeszélsz (pénteken ) előtte való nap másnapra egy időpontot, és megbeszélitek ,hogy előtte egy fél órával hivod és megadja az utca házszámot, hivod és nem veszi fel a telefont ,hivod 5-6 szor egymsás után, irsz sms hogy legyenszíves vegye már fel és egy 35 forintos sms se tud vissza irni hogy " bocsi nagyon sajnálom ,de közbe jött valami ne haragudj " csak ennyi az egész nem kellett volna más, mivel 60 kilométerre lakom ne menjek már potyára, na amikor ott ülsz a parkolóba a kocsiba és bambán bámulsz magad elé,hogy akkor most mivan?? na az -az érzés "felbecsülhetettlen " minden másra ott van egy doboz Rivotril, vagy Sanax :) :) na de " sebaj Tóbiás " gondoltam felhivtam a Zarát mivel tudtam hogy kolléganők ezért lebeszéltem vele az akció, fogadott is amikor végeztünk mondtam a Zarának mondjad a kolleginádnak hogy " Üdvözlöm, én lettem volna a 9 órási vendégje akinek nem vette fel a telefont!!! " :) azt mondta nem érti miért nem vette fel ha le van beszélve !!! ezen én is gondolkoztam miért nem reagált rá a telomra, mivel még nem voltam hozzá igy azt se mondhatom hogy esetleg bunkó voltam vele előtte ,és nem fogad:) mióta Nyíregyre járok lányokhoz ez volt az első ugymond potya utan, de mégse volt az mert a Zarával azért össze hoztuk a dolgokat :)