Örülök Oszi,hogy egyetértünk. ;) Latikát meg olvasom dícséri itt egy új hozzászóló,valaki régi motoros is nyomhatna róla infót,mert így azért nálam még mindig 50-50% :)
Örülök Oszi,hogy egyetértünk. ;) Latikát meg olvasom dícséri itt egy új hozzászóló,valaki régi motoros is nyomhatna róla infót,mert így azért nálam még mindig 50-50% :)
Esetleg még Dorina20,Laura22-ről is jöhet. Priviben is lehet természetesen! ;)
Jah és tudom,hogy írtátok már itt pár,hogy a Daniella jó,de azt akkor sem értem,hogy miért nem lehet soha elérni. :) Erre amúgy már sokan panaszkodtatok itt,nos mostmár én is. :) Kb. 3 hete hívogatom,nem minden nap,de mondom vagy 3 hete és mindig csörög-csörög,de nem veszi fel. Legalább dobna egy sms-t,hogy ne hívjam,mert felesleges,annyira elfoglalt. :)
Üdv! Privátba, vagy ide kérnék infót Latikáról és barátnőjéről! Köszi előre is!
Hello
Nem arra a hölgyre célzok a beszámolóban. Akit említek, már nem hirdet az oldalon.
Helló mindenki,Ágica 18(17) tovább történtek. Szerkeztői engedélyre vár.
Szia, kitartás, és ha idővel a telefonszámod mellé társul egy név biztos, hogy vissza fog hívni ennyire, ismerem, de ezt az SMS nem gondoltad komolyan.
Maya-t próbálta már valaki? Ha igen irjon véleményt!
Sziasztok valaki tudna segiteni hogy Latika nagyjából merre rendel. Nem vagyok idevalosi és először szereném beazonosotani nagyjábol hogy merre menjek!
Sziasztok! A következő lányokról akinek van tapasztalata légyszives irja meg. ( Maya,Anett,Szöszi,Zsuzsa,Margo,Rózsa) Illetve ha valami személyes ajánlás van azt is szívesen várom! Előre is kösz ! Jöhet privibe is.
Szijasztok!!! Krisztina 30-ról szeretnék infót, hely, szolgáltatás, *r, nincs e esetleg lenyúlás kizsebelés stb. Más oldalakon Krisztina úrnő ként is hirdet!!! A válaszokat priviben is várom!!! Előrre is köszi szépnapot!
Köszi irtam neked privatba!
Sziasztok egy kis segitséget kérnék egy jó franciára kit ajánlanátok aki mélytorkot szereti :) es még masszázsra meik csajhoz érdemes ellátogatni ?
sziasztok szerintem Zsuzsa a legjobb!! teljes barátnő filing de margó se rossz tapasztalatom szerint!
Gina nevü nincs csak Gitta...
Nem róla van szó. Ginát csak az igazán régi tagok ismerhetik :)
hát nem éppen :) a szerencsés tagok ismehetik, mert van akinek sose sikerült elérnie....
Gina-n kivül aki vállal mélytorkot ?
Igen igy helyes. Csak a szerencsések :)
Sziasztok! a múltkorában meglátogattam Anikót! Csak egy szóval jellemezném: Profi ! Ajánlott nagyon!