Szia!
zsuzsa melyk utcán dolgozik?
Szia!
zsuzsa melyk utcán dolgozik?
Üdv!
Zsuzsáról kérdeznék (amennyiben a 37 éves lányról van szó).
Nem szaporítom tovább a szót: magassága?
A hirdetésében nincs feltüntetve, de érdekelne. Nem vagyok törp, csak az alacsonyabb nők a gyengéim. :D
hi
Dóra 25: már voltam nála, vagy 2hete, de csak most értem el oda, hogy meg is írom. Az időegyeztetés, nem biztos, hogy össze fog jönni az első hívásból, mert eléggé elfoglalt a hölgy. A környék elég nyugodt, hiába van elég közep a belvároshoz, a ház szintén! Egyedül van, zavarni nem fog senki az 100!! Max az asszony telefonon :) Igényes, aranyos, kedves!! Finom a teste, van mit pont fogni!! *rai is redben vannak!! Mindent összevetve, ajánlani tudom csak!! 10/9
Az fix, hogy nem ez volt az utolsó látogatásom!!! :)
Hajlandó vagyok kivétlet tenni...:)
Kösz a választ!
Szai Béci!
TE arra a Laurára utalsz,aki most is hírdet Laura 22 néven,arccal.Nekem ő nagyon izgalmasnak tűnik,csak nincs róla semmi információ.Ha valakinek van,szvesen venném.
Sziasztok. Jart valaki Reni(20)-nal? Tapasztalatok?
Sziasztok!
Két élményemet szeretném megosztani!
Elsőként Grétit említeném.
Már a hirdetés leírásából kiolvasható a korrektség, ami Őt magát is jellemzi, és ez nem utolsó szempont manapság! Az el -és bejutás problémamentes. Magassarkúban fogad, csinos, igazi MILF. A hely kulturált, szokványos. Gréti pedig folyamatosan igyekszik megfelelni, keresi, kérdezi, hogy mi jó az embernek. Jó volt Vele, Nála! Érdemes meglátogatni Őt és normálisan viszonyulni, mert Ő is azt teszi!
A másik találkozóm Daniellával volt!
Ha egy szóval szeretném jellemezni, azt kell mondjam: felejthetetlen! Valaki írta korábban, hogy nagyban hasonlít karakterben a már nem praktizáló Helénára, - szerintem is így van! Mind korban, mind fizikailag megvan a párhuzam. Most voltam Nála először, így nem tudom többedjére is ilyen intenzív élményt produkál e, de lényegtelen, mert imádnivaló! Hosszú ideje próbálkoztam, mire összejött a „randi", de megérte. Ha Heléna nyújtotta a barátnő, vagy inkább a szerető feelinget, akkor Daniella ugyanezt csak a szerelmes nő változatban. Persze nyilván nincs így, de az illúzió tökéletes. Csimpaszkodik az emberre, bújik, csacsog, kedves, aranyos, és nem mellékesen csinos is!
Üdv
Szia Oszi ha érzelmileg padlón vagy és nem tudod kontrollálni ezt a tökéletes illúziót sokat, fogsz szenvedni saját tapasztalat amúgy teljesen igazad, van sok szerencsét.
Érzelmekről ilyen esetben szó sincs, nálam biztosan nem! Csak szerettem volna érzékeltetni azt az élményt amiben részem volt.
Lénáról privátban írna valaki?
Hali! igazi mélyt.rk.s nagyon szuper franciás csajt tudtok ajánlani privátban? Köszi
Üdvözlök mindenkit..Gyanúsított(lásd ártatlanság védelme) Ágica 18 és ***moderálva*** Nyíregyháza ***moderálva*** ***moderálva*** . Nem tudom röviden leírni az én történetemet.illetve a véleményemet. Először csak a véleményemet osztanám meg persze mit számít az én véleménye .Az van mindenkinek,aki kíváncsi az olvassa. Undorító és hányinger keltő amivel mostanság szembesülök.Az oldalon egyes férfi társaim 90% -ka ki mesternek,vadásznak stb hívják magukat.Büszkék magukra hogy milyen hatalmas tudással és hogy milyen jól meg csinálta a lányt aki egykébbként a lánya netán az unokája lehetne.Büszke arra is hogy a lány engedte hogy orálisan izgassa idézném "milyen finom volt oda lent " akin még egy másik férfi sperma nyomai fedezhetők fel. Az úri embernek otthon a szép felesége,gyermekei tőlük veszi el a p*nzt és oda adja egy olyan nőnek aki semmit maximum undort érez iránta. Mikor a lány és társai ( a kitartott) ellopják a p*nzüket felháborodva kérik a lány kizárását az oldalról.De minek ? Új kép új név megy a lopás tovább.Rendőrségre a madár nem mehet mert ott a feleség és a gyerek stb.Fenyegetőzik száj karatézik és itt ki is merül a tudása és megy tovább minden ugyan úgy. Én özvegy férfi vagyok nincs mit vesztenem .Autó balesetben 1 éve 12 napja vesztettem el a gyönyörű csinos feleségem,akit az életemnél jobban szeretek .Soha még gondolati szinten sem csaltam meg. Ágicáról annyit most egyenlőre 48 h van hogy felhívjon mert feljelentést teszek ellenük a rendőrségen (Van bizonyítékom a str*cije saját magára illetve a lányra terhelő vallomást tett amit én rögzítettem). Ő és tanult kollégái tudják miről van szó. Többször hívtam de a bőbeszédűk és igen változatos szó kinccsel rendelkező str*cije vette fel. Ágica történetét és a rendőrségi fejleményeket hamarosan meg írom. Köszönőm aki elolvasta ezt a véleményt és üzenetet.Sziasztok ti nagy vadászok.Ja igen várom majd a" te sem vagy külömb" hozzá szolásokat.
Sziasztok! Kriszta vs Daniella, Szerintetek, tapasztalat?
Ezen a zöldségen már nekem is majd' egy napja forog az agyam. Mindent egybevetve talán nem kellett volna a makktársak 90%-át elküldeni a halál f*szára..
Pláne nem ilyen összeszedett gondolatokkal, mint 'ártatlanság védelme'.
Jahh, és te sem vagy 'külömb' (ééérted, külömmb!!!), sőt! Az itteni kollégák jó része (beleértve engem is) a saját maguk által elfogadott érvek/indokok alapján látogatják a lányokat. Te viszont az elhunyt feleséged apropójára kreáltad az érvet/indokot, és ettől ráadásul valamiért feljebb érzed magad. Kvázi takarózol az özvegységeddel.
Amit egyébként bánja a rák, tőlem akár Angelina Jolie fél mellét is sirathatod, hogy miatta mész lányokhoz, de ezt miért kell így előadni?
Ebből a f*szságból elég lett volna a történet, a véleményed (rólunk) senkit nem érdekel.
Aki szelet vet, vihart arat... nekem csak az jutott eszembe amikor te ex cathedra kioszottad a jónépet, hogy az általad emelt erkölcsi magasságból lenézett férfinép nem látogatná a lányokat,akkor ők nem hirdetnének, nem lenne ez az oldal, és nem lenne ez a fórum se, akkor te mégis honnan informálódnál???
A másik, amin én elgondolkodnék, hogy körülbelül 45%-a házasságoknak végződik válással és kb 40% a házaspároknak, akiknek nincs gyerekük (forrás: ksh.hu). Tehát elmondhatjuk, hogy te állításod - már amennyiben a regisztrált felhasználókat elfogadjuk egy megfelelő mintavételnek - a megszólítottak majdnem felére nem igazak, még akkor is, ha a két halmazt egybe veszem. Azért ez elég kevés az általánosításhoz.
És hogy meglegyen az örömöd is: Te sem vagy különb!
Sziasztok! Az imént én is elolvastam Világifiú hozzászólását,hát mit mondjak? Nem nagyon értettem mi ez a elküldök mindenkit a p*cs*ba style. :) Én elhiszem,hogy dühös,hogy ***moderálva*** az Ágica,ha igaz,de ezért nem mi vagyunk a hibásak. Az,hogy ki miért jár ilyen helyre,mindenkinek a magánügye. És az,hogy itt mindenkinek felesége,gyerekei vannak az is hülyeség,nekem pl nincs egyik sem. De ha lenne és úgy is elmennék,azért sem kellene vádaskodnia. Na most ezzel lehet nem fogtok egyetérteni,de én úgy gondolom,hogy ez nem is igazi megcsalás amúgy. Hisz a lánynak a ***moderálva*** szól és nekünk sem érzelmekről,szerelemről,szeretetről. Hanem mivel pasik vagyunk bennünk van ez az ösztön+az új csúnyán mondva test iránti vágy. Szóval sztem ez közel sem olyan megcsalás,mintha hónapokon,éveken kersztül egy másik nővel fekszünk le szerelemből és bújkálunk,hazudozunk. Én azt hiszem,ha nő volnék különbséget tudnék tenni a kettő között valamint egész nap a kezemen ülnék. :) Na jó a második része a mondatnak csak poén. ;) Persze most nehogy valaki hazamenjen és elmondja ezt az asszonynak,mert valószínűsítem,hogy nem ilyen toleránsan állna a felvázolt teória elé. :D Inkább csak azért írtam,hogy akik asszony mellett járnak ilyen helyre,ne érezzék magukat olyan brutál rossz embernek. Ez ösztönből fakad belőlünk férfiakból,amíg szerelmesek vagyunk,addig csak egy nőre gondolunk ez tény,de ha a nagy love elmúlik,akkor előtör megint az ösztönlény státusz. Na a végére jól belementem,mint Csernus kb,de a lényeg,hogy semmi közöd más magánéletéhez Virágifiú. Amúgy engem még nem h*z*tt le sose senki,pedig volam már pár helyen... Én fórumot szoktam olvasni mindig előtte,valamit a képek és a telefonbeszélgetés is sokat elárul a hölgyről. Ettől függetlenül tudom,hogy előfordult már ilyen itt emberekkel,de sztem ha körültekintően döntünk,el lehet kerülni ezeket.
Jah és igen,Totty helyesen javított. Az ártatlanság vélelme,nem pedig védelme. ;)
Sziasztok!
Szerintem az alább vádaskodó úr lelkileg igen nagy bajban lehet. Napra pontosan leírta, mikor érte a tragédia, amit valszeg soha nem lehet feldolgozni. Lehet nem így van, de tippem szerint hatalmas lelkiismeret furdalása lehet attól, hogy ilyen helyre tévedett, és ezt próbálja most valahogy kompenzálni.
Ha pedig így van akkor segítségre szorul, nem szégyen menjen el p***chológushoz!
A logikai bukfenc vele leginkább az, hogy ha ennyire elítéli ezt a dolgot, akkor Ő minek tette meg?!
Amúgy teljesen egyetértek wjdks hozzászólásával, nem véletlen, hogy régebben a qpiba járás teljesen elfogadott volt, persze a mai világban egy nőnek ha érzelmi töltet nincs is benne, akkor sem elfogadható az ilyesmi. Szerintem sem, még úgy sem hogy ha mondjuk az asszonynak nincs kedve hozzá csak heti-havi 1x,kinek hogy és ezzel úgymond békén van hagyva...
Üdv
Sziasztok! Még sosem írtam ide, viszont most ezt meg kell veletek osztanom! Latikánál jártam ma! Egy bombázó szép csini, imádni való lány! Még kb egy óra telt el, hogy eljöttem tőle, de már most is azon agyalok, hogy vissza kell mennem! Iszonyúan sexy lány, nincs kapkodás, nincs nyavalygás! Amit megbeszéltünk telón azt kaptam. Csak ajánlani tudom! Tuti megyek még hozzá!
Sziasztok Viki30 *** moderálva *** és Dorina 20ról valaki vélemény??
köszi