Linda NF-ról mik a tapasztalatok?:):P
Linda NF-ról mik a tapasztalatok?:):P
Szindy 24-ről Infó??
Üdv
Rebeca 29-ről érdeklődnék! Vagy más hasonló típusú lány 30 alatt!
T.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Hát elég gyenge itt a mozgás a lányoknál. No meg sok a strici meg a szolgáltató a fórumosok közt. Felírok egy hülyeséget egy olyan lányrol aki 2 hónapja nyomja itt az ipart és senki nem cáfolja meg a véleményem. Délia nevű lányrol van szó. Ferenck krt tíz emeletes lepukkant lakás egy ügyetlen lánnyal. Olyan mint egy rémült nyuszi. A szexröl meg semmi fogalma.Elözöleg is ilyen ügyetlen csajok voltak a lakásba. Gyengén dolgozik a menedzser. Nem szabad rá költeni.
Nos, ma megbeszéltem Lindával h megyek hozzá 6ra, mondtam neki kések,mondta h fél7re vár vkit így zűrös lesz az idő, én mondtam h 15-20 perc elég lesz, mondtam ha odaérek hívom, hozzá tenném nagy pakkal voltam mert utána utáztam el 10-12 kgos cuccal, és elmentem hozzá hívatam is..már ott voltam 6:10re..-de nem volt elérhető..hívtam vagy 100× de semmi..még lett volna pedig időnk bőven főleg mivel csak 1 NF-ra neveztem be. Na sebaj megspórolt nekem ***moderálva*** EZT KÖSZÖNÖM!:)
de ami késik nem múlik, 1× így is úgyis meg lesz sz.p...a!;)-sőt addig még több zsém is lesz, és akkor már viszont nem csak a csöpp száját fogom elkellni..!-Lina Linda..!;)
Kedves Nimfopasi!
Már bocsi,de te mondtad 5.45kor amikor felhívtál,hogy nem érsz ide 6ra csak egy jó fél óra múlva.....és igen már vártam valakit fél 7re ezis igaz.Csakhogy miattad csúsztatni szerettem volna,de neki az már nem volt jó.Szóval z is lemaradt.....
Ami késik,nem múlik......És ne ahargudj de lemerült a telefonom is és jöttek hozzám.Már nem tudtam azt mondani,hogy menjen el,mert az idióta már fent a folyosóajtónál csengetett.....
Ezt nagyon sajnálom,nem vertelek át,és bocs,de ez most így alakult.
A Nf-ról meg csak annyit hogy nem mondtad hogy te csak azt szeretnél.......hanem a telefonba azt mondtad hogy reméled végzek veled 15 perc alatt,amíg nem kell tovább állnod....Én nem vagyok híres a siettetésről.Erről ennyit.
Mégegyszer bocsi,de az idióta embernek köszönhető,aki nem ismeri a telefont,hogy felhívjon mielőtt jön.
Ez elég korrekt válasznak tűnik, úgy vélem.
Legalábbis a többi szolg...tató hozzáállását tekintve.
Más.
Tud valaki egy őrjítő (és megbízható) masszázs-szolgáltatót?
Sziasztok!
A Linda hozzászólásához csak annyit, hogy nem tudom érdemes-e így "kicentizni" az ügyfeleket. Normálisabb helyen nem vesznek fel fél órára két ügyfelet, hanem hagynak egy kis időt a távozásra. Hiszen - legalábbis én így vagyok vele - nem szeretek találkozni sem az előttem lévővel, sem az utánam következővel. 30 perc az nem sok. Lehet egy dugó a városban, nem találja meg elsőre a cíímet, nem tud leparkolni, stb ezen már elmehet 5-10 perc.
Aztán nagy kapkodás, mert már 20 perc múlva kopogtat a következő kuncsaft.
Ezt nem tartom korrekt válasznak, inkább abban kellene gondolkodnia Lindának, hogy a minőség romlására ne menjen a mennyiség.
Üdv: Thomika
Thomika!
Én se kicentizem a vendégeket!
Hanem ha már egy ember késik negyed órát vagy fél órát,akkor nem én vagyok a hibás ha valakit emiatt nem tudok fogadni.
Nem érdekel ki mit mondd.
Elég sok barom csinál ilyet,hogy ha le van beszélve egy fix idő,akkor jöjjön időbe ne késsen.
Ennyi.
Még annyit,hogy én igenis beleszámolom a késést,stb-t.
Éppen ezért elég sok emebert le kell mondani vagy átteni más isőpontra,ha olyan nap van hogy "forgalmas".
Csak ebből is a sértődés szokott lenni,meg hogy: akkor "megyek máshoz" duma.
Szerintem nem kell ide a sok "okoskodás",mert eddig is normális voltam mind a vendégekhez,mind a szolgáltatásomat nézve.
Mindenki azt hisz,amit akar,aki ismer,az tudja hogy ez mind igaz,amit leírtam.
És nálam SOHA senkinek nem kellett sietnie,és össze sem futott az előtte vagy utána érkező vendéggel!
És ez ezután is így lesz :)
Az ígyis,úgyis meg lesz szo...atva kifejezésére sem azt reagáltam,hogy ide nem is fog eljutni......
Akkor? Miről beszélünk? Pedig az ilyen "bunkó" hozzáállás,kifejezés nekem se tetszik!
Szia Linda! Régen jártam erre,aminek tudod az okát. De tudod,ne húzd fel magad senkin,ahogy beszéltük is anno. :) Aki volt már nálad és ismer,az tudja,hogy milyen vagy. Fiúk! Nekem egyértelműen ő a legkedvesebb,legértelmesebb lány az itt hirdető csajok közül,de természetesen ez egy egyéni vélemény,ami nem azonos a reklámmal,még mielőtt valaki rámugrik,mint egy tigris. :) Remélem minden rendben van feléd amúgy. Puszi!
Szia Linda!
( ez egy megszólítás, mert az általában nem csak annyiból szokott állni, hogy "Thomika!" )
Nem centized ki a vendéget, de 18:00-ra és 18:30-ra is lebeszélsz egy "randit"? Mi ez, ha nem kicentizés?
Ráadásul az az "idióta" ( ezt a szót Te használtad a vendégedre ) már a lépcsőházajtóban csengetett! ( valószínűleg Ő pedig 5 perccel hamarabb ért oda, mert nem gondolta, hogy 5 perc is sokat számít )
Tehát nem centized ki, csak pontosan 30 perces periódusban várod a vendégeket.
Egyébként nekem tök mindegy, mert a hozzászólásaid annyi agressziót tartalmaznak, hogy - a sok-sok pozitív hozzászólás ellenére - sem terveztem, hogy igénybe venném a s.z.o.l.g.á.l.t.a.t.á.s.o.d.a.t.!
Üdvözlettel: Thomika
Szia Thomika!
Ha eddig se jöttél,akkor ne ítélkezz!
Arról mondj véleményt,akinél már jártál.
Ha neked ez agresszió,akkor az :)
Én legalább megvédem magam!
És igen leidiótáztam a vendégem,mert az.
Ezt már nem egyszer eljátszotta,hogy egyeztetés nélkül beállított.
A kicentizésről meg annyit,hogy én tudom,kivel mit beszéltem meg a telefonba nem te,és más se!
Ja,de ha nem fogadom a vendégeket,akkor fel vannak háborodva,hogy soha nem tudnak elérni.....
Egy hét 7 napból áll,én ebből 5 nap dolgozom.Reggel 9től délután 5 óráig.A tegnapi nap pedig így is kivételes eset volt,épp ezért mert hosszabb ideig voltam.
De pont te szólsz bele,aki még nem járt nálam és nem is fog?!
Aki nem ismer,ne ítélkezzen.
:)
Szia Linda!
Nem Rólad és a s.z.o.l.g.á.l.t.a.t.á.s.o.d.r.ó.l. mondtam véleményt, hanem a leírtakról.
A lányokról - akiknél voltam - le szoktam írni a tapasztalatomat.
További sok sikert kívánok a munkához!
Üdv: Thomika
Meglesz!
Ezt ha lehet így mondani kultúráltan leboxoltátok.De most már Linda felkeltette az érdeklödésemet igen kulturáltan és szépen tud fogalmazni úgy tünik nem buta csajszi.
Szindy 24-ről Infó??
Szépnapot mindenkinek.Szeretném veletek megosztani egy szolgáltatóval kapcsalatos élményemet.A lány az erőssen molett kategóriába tartozó Edit-Ditke42 nevü csajszi.Telefonon azonnal elérhető volt,a hangja rendkivül aranyos nyugalmat sugárzó,az egyeszkedés rendkivül gyors és rugalmas,a lakás rendkivül tiszta kicsi de igényes már már kicsit muzeum szerü.A leányzó ahogy irtam erőssen molett hatalmas tüdőkkel a kinézete legfeljebb közepes,a higénia teljesen rendben volt,frissen borotvált nagy punci,szép izgató fehérnemüben várt,egy kölcsönös franciára ugorottam fel,ami zavart nyalakodás közben nem volt hajlandó pózt váltani láttam hogy nagyon nem akarja igy ráhagytam.A befejező francia guminélkül szájba élvezéssel átlagosnak mondható.A hölgyet a telt formákat kedvelő félénk férfiaknak erőssen ajánlom,elbeszélget megnyugtat,nem a legszebb de aranyos kedves korekt leányzó, valahol 40 és 50.közötti korban.Szerintem megér egy imát letérdelve. Teljesen diszkrét a lakásban egyedülvan.összegezve *r érték arányban megfelelő korekt szolgáltató.Remélem segítettem a választásban.Utoljára még annyit szeretnék elmondani hogy a nyíregyi piacon a lányok fele kamu lehuzós,valótlan képpel hirdető ámitás,azért van az hogy ezt a csajt a jók közzé soroltam mert csak nagyon kevés igazi bombázó van a városban,szinte minden csalnál van valami negatívum.Járjatok nyitottszemmel kerüljétek a gyulás meg mitom én milyen Tibis lehuzókat.További szépnapot,és kellemes magömlést.