Sziasztok. Heni31 és Nara 31 kérnék infót. Jöhet priviben is. Köszi.
Sziasztok. Heni31 és Nara 31 kérnék infót. Jöhet priviben is. Köszi.
Sziasztok!
Esetleg valaki járt már Ashley(34)-nél? Tud valaki információval szolgálni róla? Akár privátban is. Köszönöm szépen előre is.
A Narához volt szerencsém. Igen vendég centrikus. Én ugyan esetére látogattam meg a minap és egy kissé fáradt voltam, de jól kezelte a helyzetet. Kaptam tőle egy finom franciát, majd mikor az action-re került sor lelankadtam, azonban utána úgy felszopott hogy igencsak állt és már ment is a numera. Ott van a top hirdetők között, részemről ajánlott.
Sziasztok. Nyírszőlőshöz közeli lányokat keresek
szia! Írj rám privátban, mert én nem tudok levelezést kezdeményezni veled!
Kellemes napot. A Ramocsaházi leány leányokkal volt e valakinek tapasztalata? örülnék neki ha valaki megosztaá velem a tapasztalatait,
Engem is érdekelne !!
Olvass vissza írd be Ramocsaháza.
Sziasztok!
Lány beszállna harmadiknak lány kényeztetésére?
Igényes 50-es pár vagyunk?
Sziasztok.
Nórival volt valaki? Tapasztalatok?
Sziasztok valakinek valami infó Adrien 52 ről? ☺️
Sziasztok!
Bambusz thai masszázs szalonban járt-e valaki mostanában? Új lányokról szeretnék kapni infót, kihez érdemes menni. Régiek között, akiről már esett szó a fórumon, nem dolgoznak.
Előre is köszönöm!
N.
Sziasztok. Ez engem is érdekelne.
Menj el orvoshoz!🥲
Ha Bács kiskunban jártok szólj 😀
Cső! Volt már valaki Lizinél,a kis alacsony szőkénél? Mit lehet róla tudni?
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék. A héten hétvégén erek haza és rég nem voltam Nyiregyi lánynál. Kit érdemes most kipróbálni akinél tuti nem ér meglepetés és csalódás?
Sziasztok!
Engem is érdekelne, hogy ki az a lány, akinél nem ér csalódás az se baj ha vékony, és szereti a popsit.
Köszi
hello edit 49 molett hölgy valkinek infó?
Sziasztok
60 feletti hölgyet nem ismer valaki? Privátban is jöhet nyugodtan, érdekelne nagyon!