***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Csá Megmondó!
Tévesek az infoid Kitty 23-mal kapcsolatban,mert én a múlt héten is voltam nála és már nem ott rendel ahol eddig!
De nálam most Jennifer a befutó!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Csá Megmondó!
Tévesek az infoid Kitty 23-mal kapcsolatban,mert én a múlt héten is voltam nála és már nem ott rendel ahol eddig!
De nálam most Jennifer a befutó!
Helló Sámán!
Napi szinten nem tudom követni, hogy ki hova költözik, de a képei alapján Kitty 23 még a régi helyén volt fotózva illeve ott találkoztam vele.
De azért kösz az infót :D
Valamint szvsz nem a hely miatt megyünk hozzá és máshoz, hanem a szolgáltatás minősége miatt.
Konrét tapasztalat?
Petya ki ez a lany??csak skype-on lehet elerni??
Igen, csak ott. Én csak franciát kértem. Az jó volt. :)
Üdvözlök mindenkit. Rózsa vagyok-Szeretnélek tájékoztatni benneteket,hogy Május 26.-tól Június 5.-ig nem leszek elérhető,köszönöm a megértésteket.
Hi!!
Amina 19 és Kinga 23 nevű hirdetökről valakinek tapasztalat, képeik alapján igéretesek ....
Előre is kösz!
Üdv.
Lehetsz 40 vagy 23 vagy akárményi akár milyen pozban ruhában vakuval fotózva,hogy fehérnek tűnj de a ...............az mindig fekete marad Gyula :))))))))))
Küld már át privátban a skype címét!:)
Hello
Én is tervezem felkeresni a hölgyet. Az *rai milyenek, kölcsönös franciát engedi?
Köszi előre is
átdobod a Skype címét?
köszi
Gina és Bia hova lettek?? Jázmin mellett Gina volt a legjobb élményem nyíregyen.
Csak úgy se szó, se beszéd, eltűntek.
Lottiról tud valaki valamit?
Tippelek: Hajdú-Bihar Pandora és Kloé. Bár lehet hogy tévedek...
A napokban meglátogattam Fanni19-et. (masszázs)
A belvárosban található meg, nem messze a mekitől. Masszázs ***moderálva***
A képeken egyértelműen nem ő van, de nagyon hasonlít. Amúgy a "kisebbséghez" tartozik, de rendben van. Nem volt lehúzás, a masszázs elment egynek.
Egyéb észrevétel: amikor mentem be a lépcsőházba, jött velem szemben pár fiatal srác, és csaj. Amikor végeztem érdekes módon ismét összetalálkoztam velük a lépcsőház bejáratánál. Véletlen???
Hello
Amennyiben aktuális még a kérdésed, én voltam. Mire vagy kíváncsi vele kapcsolatban?
Bizony nem tévedsz, ők azok. Jól átléceltek a szomszédba.
Szia!
Sikerült vele egyszer beszélnem...skype-on nagyjából meg is beszéltünk mindent, *rakat, lehetőségeket...Viszont azóta nem érem el. Nálad, hogy ment az egyeztetés? melyik napokon elérhető?
Üdv!
Privátban telefonszámot küldenél?
Helló Sámán,
milyen Kitty? Formás? Készülök hozzá csak ha van véleményed akkor megköszönném.
Üdv
Hello Flaska
nekem egynek elment.Középkategria.