füsti!
füsti!
arra nem gondolsz hogy sok ribizlinek van telefonos kisasszonya 100-as iQ-val.
Az ügyes str*g*k már ezt is megoldják.
Mégis ki a búbánat nyomja meg a fényképezőgépen a gombot?Tudom,hogy van a késleltető funkció.Leteszed,vagy profibb gépeken állványra teszed és van rá kb 5 másodperced a gép elé szaladni mielőtt elkattan.Mégis inkább arra gondolok,hogy egy bácsi,vagy esetleg a szakmából kiöregedett néni kezeli a fotómasinát.Meg persze a hirdetéseteket.A bankba is ő jár befizetni.***moderálva***
Vártam valami ilyesfajta reakciót! Én úgy gondolom nem kell támogató egy hozzászólás megírásához szerintem Te sem puskázol! Olyan hihetetlen az, hogy van ennyi iq-ja egy lánynak? Nem találkoztál még illyennel?
Mit gondolsz a nagyrészt 8 általánost el sem végzett "hölgyeket" miként lehet jó színben feltüntetni és eladni.
Egyszer nem ilyen témában odaszóltam egy hülyegyerek,hogy te IQ betyár! Erre néz hülyén és visszakérdez,hogy mi az az IQ??? De őszinte kérdésnek látszott. Egy Alsószuha nevü borsodi faluban lakik.
***moderálva***
Hali füsti! Már bocs hogy igy megszólítalak, de kezd elöttem derengeni, honnan is tudsz ennyit erröl az egészröl! Fotóállvány? Osztalék? bank? Ott fizetik a hirdetést?
Hello! Gyanus vagy! Vagy Gyula???????? Hűha - lassú víz partot mos! Sánta kutya, vagy hazug róka????
Akarod, hogy másoljak még be az írásaidból? Főirányzat, közüzemi sz.lg.lt.t.?
De az a lényeg füstöském hogy neked marha sok van és piszok jó humorod! Csak az a baj ,hogy nem sokan derülnek rajta :D
Ja, bocs mégis van egy. Mégpedig a dinnyemagos sztorid! :D :D
Ha akarjátok elmesélem................. :D
Osztom a véleményedet Mentes!
CSITT-CSATT ÜSD VÁGD NEM APÁD NEM ANYÁD !!!
***moderálva*** Az már mellékes, hogy kedvemet találom benne. Úgy tűnik nekem eléggé el vagy maradva! A str.gk korszaka már rég lejárt!
Miért ne adnának ki lakást két huszonéves nőnek?! A mai világban sok mindent elnéznek az emberek a p*nz érdekében!
Jajjj. Megilyedtem!
Kedves füstös! csupa kisbetűvel !
Azért ennyire nem kellene megmutatni igazi oldaladat, mert nehogy eltérj a FŐ irányzattól! Ne bosszantsd fel magad, még a végén a vérnyomásod az iq-al egyenes arányban fog esni! Nem szeretnénk holnaptol ákombákomokat irkafirkákat olvasni!!! Bár a jelentései ugyanazok lennének: minden csaj szar csak az enyémek nem !!!
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Kész vicc ami ezen a fórumon folyik és nem jó értelembe..
Épp nemrég jöttem el Katától és látván miket irtok igy beregisztráltam
Kata rendkivül kedves és dögösen szexy.nem csalodtam,lakás is tiszta és felszerelt
Ti veszekedjetek tovább ::)
sziasztok
Üdvözletem Uraim!
Hallgattam a diplomata úrra és meglátogattam Anettet és Katát! Aki akarja reklámnak veszi, aki pedig nem hisz a reklámoknak utánnajár!
Szóval a plázától 2 percre, találhatóak egyáltalán nem megbánós dolog!!! Uraim használjátok ki a lehetőséget!
azér Debrecenből átjönni ide nyíregyre kicsit fura
Állitólag a Sünök is figyelik mi folyik ezen az oldalon,mert érdemes.Sok mindent megtudhatnak innen.Nyílt titok,hogy bizonyos ezen a pályán mozgó hölgyeket és urakat informátorként szokták megkérdetni,ha már nincs mit tenni egy olyan ügynél ahol kevés az infó.Ezek sok mindent tudnak sok mindenkiről.Ezt a sünök is tudják.Azért járnak hozzájuk infóért.
Sziasztok!
Barby (23) hölgyről mit lehet tudni Érdemes meglátogatni?