Ja-ja!
Állitólag én tettem tönkre.....
Megyek csetttelni.
Ja-ja!
Állitólag én tettem tönkre.....
Megyek csetttelni.
Ok, én is :)
Bármár oda is beeszi magát a férgese, de nem baj! a létszám, érted, a létszám a fontos!!!! xd
Megvan a lé...
Füstmentes világot!!! Hajrá Zöldek!
Szia!
Tudok küldeni infót, de valahogy kellene egy e-mail cím.
Üdv: Thomika
és hogy lehetne megoldani.
Thomika, küldhetnél nekem infót a ***moderálva*** kukac frímél pont hu -ra! hátha ezt nem moderálják ki :)
Szia Ncik88!
Küldtem mail-t,.
Üdv: Thomika
Komoly az oldal gyerekek!!!KI TUD A MÁSIKON FELÜLKEREKEDNI ,,,,,,,,,,,,
Kedves Anett vagy Kata vagy nemtudom hogy hívjalak de miért kell ugyan azt a hibát elkövetned amit már a kolléganők ellőtek? Pont azért vettem észre hogy minddkettő te vagy mert tettszett, tettszettek azok a fars képek amiket csináltál vagy csináltak rólad, és megakartalak látogatni, nagyon meleg az hogy mennyire résen kell lenni ahhoz hogy jól érezd magad pár órára, de igaz olyan is akad aki pár perces haknit tud nyújtani magának és partnerének, de a legkomolyabb az hogy ha pozitív véleményt írsz valamelyk csajról ki van forgatva hihetetlen! Kinek lehet hinni én a mondó vagyok járja mindenki a maga útját aztán meglátjuk na ennyit erről mert nézek valami vagy valaki csinosat estére szevasztok fórumozók és persze a szent, és hamisítatlan hírdetők, minden körülöttetek folyik lányok!!!
van 1 pár új lány vajon fele kamu???
Én négy újat látok.Ezeknek még tegnap nem volt hirdetése.Ez is olyan érdekes,hogy hipp-hopp,egyik pillanatról a másikra 4 új lány.Ha jól látom kettő ugyanazon a piros ágyon van fotózva.Van amelyiknek már októbertől érvényes a hirdetése és van amelyiknek csak ma indult.
De gondolom a mai napra tudta elintézni nekik egy bácsi a***moderálva***.
Van a You Tube-on a tücsök amikor mondja a hangyának a frankót! "***moderálva***Azt hiszed az olyan egyszerü?!"
Szevasz Gróf Úr!
Én is arra gondoltam,hogy debreceni import lehet a négy új lány.
Üdv néktek!
Örülök hogy kinyílt a szemed füstös és már látod a fától az erdőt. Van kb. tíz ribizli akiket a ***moderálva***körbe-körbe hordoz az ország városaiba, Így mindig új balekokat tudnak lehúzni, átverni, meglopni. És ha véletlen felháborodsz még neked verik be a képed.
Persze új néven más tel.számon futtatják őket.
Úgy hogy Nem csak Egy gyula van it............ki tudja még hány...........
Kinyílt a szemem? Nekem magyarázod pestinek,hogy merre folyik a Lánchíd?Én tegnap is úgy vertem fejen egy ilyen romantius származású gyereket a nyházi főtéren,hogy szerintem még mindig nem talált haza a putriba.Igaz ez nem ilyen téma volt,mint amik itt mennek.
Sokasodnak a gyulák és egyre kevesebb a megbízható Ribizli...........
Hát minek az neked?Leszbikus vagy?
Gyulákhoz már csak a balekok járnak meg a kezdők. Na meg akik nem hisznek a jó tanácsnak.
Jó estét Uraim!
Elnézéseteket kérem, hogy beleszólok ebbe a " baráti" csevejbe, de már is meg kell védenem magam?! Igen, szemfülesek vagytok, ügyesen felismertétek azt, hogy az Anettel együtt sz.lg.lt.t.k! Nagyon hasonlítunk egymásra szinte ránk lehetne mondani, hogy ikrek vagyunk! Gond ez? Nagyon szeretném eloszlatni kételyeiteket, de ez így nehéz! Bátorítanálak benneteket, keressetek fel, NEM fogtok csalódni és tisztázódnak a dolgok! Egyébként holnap már lesz fent közös fotónk is! Remélem senki nem gondolja azt, hogy két hírdetést dobok fel magamról, hisz anyagi vonzata van! Az is igaz, hogy más városban tartózkodtunk eddig, de néha jó váltani! Épp úgy mint Ti, Ti sem jártok örökké egy lányhoz!
Köszönöm hogy elolvastátok várom jelentkezéseteket!
További szép estét!
Ha mondanék pár tippet,hogy kihez menj,akkor csak Tomi05 egoját növelném.Nem szoktam senkit ajánlani.Talán csak annyit,hogy a fehérebb fotókat részesitsd előnyben,ha meg felhivod a tel.beszélgetésből kihallható IQ hányadost.
Jó! Csak ez olyan,mintha a férfi tanácsadód és mentorod ráhatására írtad volna.Lehet aggódik a nehezen beinduló "biznisz"miatt.