Sziasztok.
Lizi 26 -al van valakinek tapasztalata?
Sziasztok.
Lizi 26 -al van valakinek tapasztalata?
Üdv. Érdeklődnék hogy a bambuszban a Niki nevü hölgy akit említettél hogy mindent vállal. Ezalatt mit értesz ? Mit és mennyiért vállal ? Válaszodat előre is köszönöm. Privátban is válaszolhatsz ha szeretnél.
Sziasztok. Tud valaki megbízható hirdetőt ajánlani. Olyat aki nincs elszállva.Jöhet priviben is. Köszönöm.
Sziasztok!
Napokban volt valaki Anna 44-hez? Aki igen, legyen már szíves privátban rám írni! 🙂
Előző bambuszos értékelésemre és az azzal kapcsolatos megkeresésekre reagálva:
-Mit vállalnak? : leírtam. Pontosan szerintem lehetetlen kideríteni. Pocsék az angol tudásuk, magyar ugyancsak.
-Mennyibe kerül: nincs fix ár. Melyik csaj, mennyire ismer... Stb. Akinek árát mondtam a végén engem fog hibáztatni ha neki mást mondanak
-állva, ülve vagy fekve várjam a masszőrt, gatyában vagy sem? : no komment, szerintem mindenki fel tudja magát találni
-mit mondjak, mit csináljak: semmit. Majd ők mondják ha kell valamit csinálni. Ha kérdeznek az ékes angol/magyar tudásukkal akkor válaszolsz. Ha nem tudsz válaszolni, activity...
Mivel a 20-30 megkeresésből egy volt aki félig tudott válaszolni arra a kérdésemre hogy van-e még hasonló szalon nyir1en így elmentem arra a helyre amiről ugyan nem hallottam semmit, de ránézésre úgy nézett ki, hogy van ott is happy finish.
És igen, nem tévedtem. Yindee szalon nem csak masszázs...
Szia!
Én voltam a héten, nem tudom mi lenne a kérdésed?
Franci, digi-dugi, 69
Sziasztok! Jessica 21nál volt már valaki? Nagyon kedves viberen de még nem jutottam el hozzá. Köszi
Sziasztok. Fatma nevű hölgynél volt már valaki?
Sziasztok! A kínai lányt látogatta már valaki?
Melyik kinai lányt?
Az engem is érdekelne gondolom mást is a r.l. on van a *** moderálva ***.