Engem is Zsani19 érdekelne.
Már v 2 éve nem látogattam innen senkit, de a képei alapján beleszerettem:D.
tapasztalatok?
Engem is Zsani19 érdekelne.
Már v 2 éve nem látogattam innen senkit, de a képei alapján beleszerettem:D.
tapasztalatok?
***moderálva*** itt majdnem mindegyik.Sok még amelyik nem romantikus származású is***moderálva***lehet szerintem.Nézem,hogy sok már mindent beVálLal.Orrba,farba,házhoz,legénybúcsú.Ebben a hidegben most menő a Jucifürdő a majom uccában.Múlt hétvégén voltam én is.Még ott is ólálkodik pár csaj.A nagy lapaj paraszt,fuxos,szaunázós vagányokra hajtanak.
Most nem látom a hirdetését,de múltkor gondoltam megnézem már a híres-nevezetes XY nénit.Hát azért odavágtam neki,de mindenre gondoltam előtte,csak arra nem,hogy mozdonyszőke.De inkább az hangolt le,hogy annyi esze nincs,mint egy tangabugyinak.És nem játszotta meg magát!!
A v*nd*gkör is két felé oszlik.Vagyis két és fél felé. A mozdonyszőke ***moderálva*** bácsik,a mozdonyszőke jobb módu v*nd*gek,meg elvétve egy-két fehér ember.
*** Kérjük az önreklám mellőzését!!! ***
Jó estét Urak!
Ez itt a reklám helye:
Ma meglátogattam Tildát!!
Végre nem egy gizda csaj nyitott ajtót, hanem egy nagyon kedves mosolygós fiatal leányzó aki nem egy modell alkat, de ezt a kedvességével helyettesítette.
Szóval ajánlom!!!
Találós kérdés: Mi lehet a közös bennük? Melinda - Olivia - Dorina.
A válasz egy férfinév.***moderálva***l kezdődik. :-)
Sziasztok!
Valakinek információ a Zsani19 nevü leányzórol??
A képei valódinak tünnek.
Üdv!
Szia!
Mondom, hogy nem hírdetek!
Csak beregisztráltam, mert kíváncsi vagyok és "hírdetőnek" hozott a rendszer. A franc sem ért ezekhez a gépekhez!
Üdv
Szia!
És hol hirdetsz?
Üdv: Thomika
A fenébe!
Most nézem,hogy hirdetőnek írnak, pedig csak egy nyálát csurgató hapsi vagyok.
Kérlek tisztelettel Thomika!
Én egy negyvenes évei végén járó férfi vagyok, aki változatosságra vágyik.
Üdv
Tonó
Szia Tonó!
Mi pedig Rólad kérünk információt!
Köszi
Thomika
Férfi társaim! Szonja 36- ról kérek szépen infókat!
Köszi
Tonó
Köszi Thomika, majd írok beszámolót. üdv
Srácok én egy darabig nem leszek elérhetö viszont a barátnöm Anett igen :)
Aki szinvonalas helyen normális körülmények között akarja magát jól éezzni nyugodtan kerrese szép arcu csini barinömet Anettot
Puszi fiuk ;)
Szia!
Liana-ról nincs infóm, de Vanessa 21-nél régen voltam. Hát nem azt mondom, hogy átverés ( bár volt egy lány aki akkor került elő a szobába, mikor zuhanyoztam és meglehetősen közel volt a kabátomhoz ) , de a ***moderálva*** egyáltalán nem azt kaptam amit vártam. ( nyafogott, először nem volt óvszer, aztán lett hirtelen, stb ) Szóval nálam a "Kerülendő" kategóriában van.
Szia!
Keresd Bogiékat.
Sziasztok!
Két bevállalós hölgyet keresek, akik minden kivánságomat teljesítik, és esetleg egymást is kényeztetik.
Tud valaki két ilyen Hölgyet ajánlani nekem? Válaszotokat köszi!
Tilda 21 valakinek van infoja? Előre is köszönöm.
Kriszta.
Lehet idősebb is. Ez lemaradt
Sziasztok!
Kit ajánlanátok egy jó franciára? Csak francia érdekel de az sürgős lenne :D
Előre is köszi