Sziasztok!
Kit ajánlanátok egy jó franciára? Csak francia érdekel de az sürgős lenne :D
Előre is köszi
Sziasztok!
Kit ajánlanátok egy jó franciára? Csak francia érdekel de az sürgős lenne :D
Előre is köszi
Szia Daisy!
Mivel már annyira kevés a jó ***moderálva*** a városban, mint X-faktorban a tiszta hang, ezért szeretnélek meglátogatni a nyíregyházi hazaérkezésed idején. egyike voltál Nyír1háza legjobbjainak, és mindig is szerettelek volna meglátogatni, ha lehetne, mennék...
:D
Szia!
Keresd Krisztát nem fogsz csalódni.
Maximális hozzállása van a témával kapcsolatban, tiszta rendezett környezetben van.
Sziaszok. Segítségeteket szeretnék kérni, kit érdemes meglátogatnom, ha még nem vettem igénybe ilyen szolgáltatást, ergo ki az aki megbízható, igényes, normális, lehetőleg a fiatalabb korosztályból?
Kértjük az önreklám mellőzését
Sziasztok :)!
Tilda vagyok 21 éves !:)
Új lány vagyok a városotokban !:)
Szeretettel várom minden kedves vendégeimet :)!
További szép napot kívánok mindenkinek :))!
Pusziiii Tildus :)!
Ugye-ugye én ezt már megírtam régebben.:) A csaj nagyon ott van, minden ugy van ahogy azt telefonba elmondja, és tényleg ő nyit ajtót csak szebb formában mint a képeken. Szégyen , nem szégyen de 5 perc alatt kész vagyok tőle.:))))))) Nagyon dögös.
Ezt csak megerősíteni tudom.:) Nagyon korrekt lány, tiszta, igényes és vicces.:) Persze a testére vonatkozó rész is igaz. Nagyon, de nagyon szexi a csaj.:)
Én ajánlom mindenkinek Ginát.:) (a Vámpír kocka:D)
Szia Thomika :)
Köszi a jó tanácsot :)
De az elmúlt pár hétben megkerestek vendégeim és várnak vissza :)
Csakis a kedvükért megyek ha 2 lesz akkor annyi ..nem vagyok futó szallagos :)
Szia Daisy!
Vigyázz, megerősödött a konkurencia mióta elmentél.
Szerintem előtte csinálj közvélemény kutatást, hogy megéri-e elutazni ide.
Üdv: Thomika
Sziasztok kedves fórumozok...
Dec.19-22 ig elérhető leszek Nyh.n :)
Viszont kizárolag visszajáros vendégeimet fogom fogadni.
Nem sokára ujra aktiválom a hirdetésem és akkor eltudtok érni telefonon :)
Addigis Csók nektek ;)
Sziasztok!
Tegnap meglátogattam a Gina nevű szőke leányzót.
Csendes jól megközelíthető helyen van.
A lakás tiszta rendezett, kellemes helyszin.
A leány szerintem szebb mint a képeken, nagyon karcsú feszes testtel.
Nincs lehúzás, amit megbeszéltem minden úgy tőrtént, az *r nagyon korrekt.
Nincs óranézés nem kell félteni az értékeidet, eddig a legjobbak között van!!!!!!!!!!
Ha meglátogatjátok úgy is meglessz asaját véleményetek! (Gyulák tanúljatok)
Kellemes magömlést!
RÁDZSA
Déja vu! "S ki viszi át a Szerelmet a fogában tartva a túlsó partra!"
Jázmin. Hova lett nem látom? Tudd Valaki Róla Infót. Aranyos Kedves Cicús Megszerettem.
Szia Korrekt-or!
Azt javaslom, hogy akit kinézel a felhozatalból, annak a nevét itt a fórumban a "Keresés kulcsszóra" résznél írd be és egyből kidobja a véleményeket. Jómagam nem tartozom az őstag, vagy hasonló kategóriába, de régóta regisztrált tag vagyok, akinek "szoktak adni" a szavára, illetve nyilván van még rajtam kívül pár "ősmotoros" akiknek az írásaban tökéletesen megbízhatsz.
Magam is leírtam pár lányról már véleményt, melyet visszaolvashatsz. Azonban azt, hogy az általam ajánlott hölgyek közül kit választassz, azt Neked kell eldönteni, ezért nem is szoktam "ajánlani", csak leírom az általam tapasztaltakat.
Sajnos ilyen ez a "popszakma", hogy olvasgatni is kell néha!
Üdv: Thomika
Sziasztok!
Bogi eltűnt! Tud róla valaki valamit?
Sziasztok!
Megmondom őszintén voltam már néhány lánynál, nagyon elszórtan, volt amikor csak évente, volt mikor egy hónapban 3x is. Legtöbbször a kedvem elment, hogy újra igénybe vegyek ilyen dolgokat.
Valaki írjon már legyen szíves olyan lányt, aki megbízható. Hazudnék, ha azt mondanám nem számít a külső, mert nagyon is számít, de az sem érdekelne, ha nem lenne teljesen fullos a nő csak normális legyen, nem lehúzós, óranézős, tolvaj. A legjobb az lenne, ha olyan írna, aki már jó pár hozzászólással rendelkezik és nem azért regel, hogy nekem válaszoljon. Minél többet olvasok vissza a fórumból annál bizonytalanabb vagyok.
A Gina24-ről szóló beszámolókat láttam a leghitelesebbnek, de persze ki tudja igaz-e... A képekrről ápoltnak látszik és a környezet is tiszta hatást kelt. Na és Léna non stop? Rég szerettem volna ilyen filmes nőre hajazóval kipróbálni...
De rossz a jóban azért az volt, hogy sokat nevettem a "romantikus" származáson. :D Van pár arc itt, akikkel jól ellenék egy pofa sör mellett. :D
:D XD
Ja...még valami. Melinda és Kitti = ***moderálva***
A helyetekben kihagynám.